Badeværelse / Menstruation / Menstruationskop af naturgummi

Menstruationskop af naturgummi

Nedsat
(2 kundeanmeldelser)

125,30 kr. 179,00 kr.

Fair Squared menstruationskop i naturligt, hygiejnisk gummi. Menstruationskoppen er et behageligt og genanvendeligt alternativ .

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Fair Squareds menstruationskop af naturgummi. Koppen er vegansk og genanvendelig. Den er fremstillet af naturgummi fra Sri Lanka, og har en levetid på 2 år. Herefter kan den komposteres, da den er af naturgummi.

Kop-størrelser

 • Small: Anbefales til unge piger. Small kan opsamle 8ml blod. Den måler 38mm i omkred og har en længde på 6,1cm
 • Medium: Anbefales til dig der er under 30 eller ikke har fået børn. Kan opsamle 12 ml, og måler 4,1 cm i diameter
 • Large: Anbefales til dig der er over 30 eller dig der har født. Kan opsamle 12 ml blod, og måler 4,4 cm i diameter
 • X-large: Anbefales til kvinder der har lige har født eller har født flere gange. XL kan opsamle 20ml blod. Den måler 47mm i omkreds og har en længde på 7,2cm

Koppen leveres i en papæske med et “vindue” af bionedbrydeligt film – dette bør sorteres i restaffald.

Der medfølger en lille opbevaringspose samt en brugsanvisning – dog på tysk, hvorfor de vigtigste pointer er opsummeret nedenfor.

Vejledning og tips

 • Koppen anvendes både dag og nat, samt under fysisk aktivitet og opsamler blodet, uden at genere slimhinderne.
 • Den kan sidde i 12 timer, eller tømmes efter behov.
 • Koppens lille “snip” er let at få fat i, når koppen skal tømmes. Det er dog vigtigt at det ikke er snippen der trækkes i, men at vakuummet “løsnes”, ved at klemme på siderne af koppens bund, og koppen kan herved let trækkes ud.
 • Koppens snip kan afkortes – føler du at koppens snip er lidt “udenfor” kan den afkortes ved at klippe én dut af ad gangen. Afprøv inden du klipper hele snippen af.
 • Efter brug skal koppen renses. Dette gøres ved at koge koppen i en gryde eller beholder i ca. 1 min. Koppen er først 100% desinficeret ved kogning og IKKE ved overhældning af kogende vand! Koppen kan godt få en belægning – dette er ikke farligt, men skyldes at materialet er naturgummi. Når koppen er tørret efter kogning kan den opbevares i den vedlagte bomuldspose til næste menstruation.

Vil du læse mere om menstruationskoppen? Her er et blogindlæg med mere info og svar på mest stillede spørgsmål

Er du ikke til en menstruationskop af naturgummi anbefaler vi genanvendelige bind. Vi har også menstruationstrusser – se dem her eller læs mere i vores indlæg her.

Fair Squared er en tysk virksomhed, der sælger fairtrade og plantebaserede produkter. Fair Squared fokuserer på økologi, kvalitet og fairtrade.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

Small, Medium, Large, XL

Varenummer 1507006c
Varenummer 1507006d

2 anmeldelser af Menstruationskop af naturgummi

 1. Mia

  Nemt, komfortabelt og bekymringsfrit!
  Har i lang tid haft lyst til prøve menstruationskoppen og efter endelig at have prøvet den ser jeg aldrig mig selv gå tilbage andre løsninger.
  Personligt ser jeg koppen fra Fair Squared som en helstøbt løsning, der hjælper os med passe på miljøet selv den dag koppen ikke længere kan bruges, da den er bionedbrydelig.
  Må erklære at jeg fuldstændig vild med dette produkt og vil anbefale det til enhver!

 2. Asta

  Har før forsøgt mig med menstruations kopper, men uden held. Det var dog før jeg købte denne. Jeg er stadig ved at vænne mig lidt til overgangen fra bind/tamponer, men denne kop er den bedste jeg hidtil har prøvet. Inden da havde jeg helt opgivet ideen om menstruations kopper, men denne kop er både behagelig og rigtig nem. Derudover er jeg vild med at den både er fairtrade, bionedbrydelige, sparer en penge i det lange løb og at den er lavet af naturgummi.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.