Badeværelse / Menstruation / Menstruationstrusser Doris

Menstruationstrusser Doris

Nedsat
(1 kundeanmeldelse)

152,50 kr. 305,00 kr.

Menstruationstrusser Doris er et yderst behageligt og praktisk menstruationsprodukt, der kan genanvendes, så du mindsker mængden af engangsaffald. Menstruationstrusserne absorberer op til 15 ml.

KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Menstruationstrusser Doris er et behageligt og praktisk menstruationsprodukt. De kan genanvendes, så du mindsker mængden af engangsaffald. Menstruationstrusser er behageligt undertøj, du har på under din menstruation, der har til formål at gøre menstruationen lidt mere bekvem og billig.

OBS den sorte variant har en anden blondestruktur end den røde variant. Se billeder for detaljer.

KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

Menstruationstrusser Doris:

Doris menstruation trusser ligner vores populære Selma – men på bagsiden har Doris en fin ekstra detalje med genbrugsblonder. Bunden har et ekstra tyndt absorberende lag og kan suge op til 15 ml blod. Dette gør trussen perfekt til mellemstore eller lettere dage.

Se også vores andre menstruationstrusser – Diane og Indira, der begge kan absorbere 20 ml., og har smukke blonder. Hannah og Sivvy, kan begger absorbere op til 30 ml. og er perfekte til natten eller dage med mere blødning.

Hvordan fungerer menstruations trusser?

Menstruationstrusserne har et usynligt og millimeter tyndt smartlayer i bunden af trussen. Smartlayer-teknologien består af to dele: drylayeret er det øverste lag, der altid sørger for at dine trusser føles tørre, det fører hurtigt væsken igennem til det antibakterielle og absorberende lag. Smartlayeret holder på væsken, neutraliserer lugte, og er derudover vandtæt og forseglet i bundet så du ikke bløder igennem. Menstruationstrusserne kan absorbere op til 30 ml under ens menstruation, hvilket svarer til hvad 3 tamponer kan absorbere.

Menstruationstrusserne kan bæres i op til 12 timer. Det er meget individuelt, hvor meget man bløder under sin menstruation, og derfor kan det være at du skal skifte oftere end andre, men KORA MIKINO anbefaler at man skifter trusser morgen og aften. Skyl dine menstruationstrusser i koldt vand, efter brug og vask dem herefter på 40-60 grader.

Vil du vide mere om vores menstruations trusser? Se vores indlæg her

Størrelser

  • Str. 34 = XXS
  • Str. 36 = XS
  • Str. 38 = S
  • Str. 40 = M
  • Str. 42 = L
  • Str. 44 = XL

Modellen på billedet har en 38 – S på

Materialer

Menstruationstrusserne er 100% veganske og de bliver produceret i EU.

Materialerne i disse menstruations trusser består af blonden, der er lavet af 93% Polyamid, 7% elastan. Resten af trussen er af 90% MicroModal, 10% elastan. Micromodalen, der er brugt er fremstillet af bøgetræer fra certificeret skovbrug i europa.

Smartlayeret består af 67% Polyester (recycled), 33% MicroModal; 80% Cotton, 20% Polyester. Denne menstruations trusse er uden sølv, men absorberer lugtgener i det absorberende lag uden sølv.

Vi har også andre menstruationsalternativer, blandt andet økologiske tamponer, trusseindlæg og hygiejnebind. Du kan også finde genanvendelige stofbind og forskellige menstruationskopper. 

KORA MIKINO har gjort det til deres mission at eliminere tabuer og affaldsmængde omkring menstruation. De producerer menstruations trusser i Tyskland og EU og benytter regionale materialer, uden at gå på kompromis med kvalitet..

Yderligere information

Størrelse

XXS, XS, S, M, L, XL

Farve

Rød, Sort

Varenummer 1507621o
Varenummer 1507621h
Varenummer 1507621c
Varenummer 1507621e
Varenummer 1507621d
Varenummer 1507621b
Varenummer 1507621a

1 anmeldelse af Menstruationstrusser Doris

  1. Amanda

    Jeg var lidt skeptisk over trusserne i starten, men ville gerne prøve det. Jeg er SÅ glad for dem, og har købt flere par nu 🙌🏼 Jeg føler mig sikker, og så føles og ligner de egentlig normale trusser, hvilket gør, at jeg nærmest glemmer at jeg har menstruation ☺️

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...