Badeværelse / Menstruation / Menstruationstrusser Hannah

Menstruationstrusser Hannah

Udsolgt
(2 kundeanmeldelser)

149,50 kr. 299,00 kr.

Menstruationstrusser er et behageligt og praktisk hygiejneprodukt, der kan genanvendes, så du mindsker store mængder engangsaffald. Et par menstruation trusser absorberer op til 30 ml.

KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Menstruationstrusser Hannah er et behageligt og praktisk hygiejneprodukt, der kan genanvendes, så du mindsker store mængder engangsaffald.

Menstruation underbukser, menstruation trusser eller absorberende trusser til menstruation – der findes mange måder at sige det. Trusser du har på, under din menstruation, som er absorberende. Det er lidt som at have et bind, inde i trusserne, og så kan de bare vaskes og bruges igen og igen.

KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

Menstruationstrusser Hannah: Den populære og alsidige menstruations trusse. Hipster Hannah er blød, giver god komfort, og kan absorbere op til 30 ml. Menstruationstrussen sidder lidt lavere på hofterne, og er perfekt til både træning og hverdag.

Se også vores andre menstruation trusser – Diane og Indira, der begge kan absorbere 20 ml., og har smukke blonder. Selma er en smuk klassisk hipstertrusse. Den kan absorbere 15 ml, og er god til dage med medium og lette blødninger. Sivvy er vores briefmodel, er utrolig blød og kan absorbere op til 30 ml.

Hvordan fungerer menstruations trusser?

Menstruationstrusser fra Kora Mikino har et usynligt og millimeter tyndt smartlayer i bunden af trussen. Smartlayer-teknologien består af to dele: drylayeret er det øverste lag, der altid sørger for at dine trusser føles tørre, det fører hurtigt væsken igennem til det antibakterielle og absorberende lag. Smartlayeret holder på væsken, neutraliserer lugte, og er derudover vandtæt og forseglet i bundet så du ikke bløder igennem. Menstruations trusserne kan absorbere op til 30 ml under ens menstruation, hvilket svarer til hvad 3 tamponer kan absorbere.

Menstruationstrusser kan bæres i op til 12 timer. Det er meget individuelt, hvor meget man bløder under sin menstruation, og derfor kan det være at du skal skifte oftere end andre, men KORA MIKINO anbefaler at man skifter trusser morgen og aften. Skyl dine menstruationstrusser i koldt vand, efter brug og vask dem herefter på 40 grader.

Vil du vide mere om vores menstruations trusser? Se vores indlæg her

Størrelser

 • Str. 34 = XXS
 • Str. 36 = XS
 • Str. 38 = S
 • Str. 40 = M
 • Str. 42 = L
 • Str. 44 = XL

Modellen på billedet har en 38 – S på

Hvad er menstruation underbukser lavet af?

Menstruationstrusserne er 100% veganske og de bliver produceret i EU.

Selve menstruationstrussen består af 90% micromodal og 10% elastan. Micromodalen, der er brugt er fremstillet af bøgetræer fra certificeret skovbrug i europa.

Smartlayeret består af 95% Polyester og 5% Polyamid.

KORA MIKINO har gjort det til deres mission at eliminere tabuer og affaldsmængde omkring menstruation. De producerer menstruations trusser i Tyskland og EU og benytter regionale materialer, uden at gå på kompromis med kvalitet.

Yderligere information

Størrelser

XXS, XS, S, M, L, XL

Varenummer 1507590a
Varenummer 1507590b
Varenummer 1507590c
Varenummer 1507590d

2 anmeldelser af Menstruationstrusser Hannah

 1. Nini

  Produkt virker ikke for mig, er utæt på meget kort tid. Desværre

 2. Julie

  Jeg er glad for mine 3 par i model Hannah. Jeg bruger dem dog endnu ikke før dag 1-2 af mens, fordi jeg lige skal vende mig til det. Har ikke haft nogen læk.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • menstruationstrusser indira vegansk genanvendeligmenstruationstrusser indira vegansk Nedsat
  150,00 kr. 300,00 kr.

  Menstruationstrusser Indira er et behageligt og praktisk hygiejneprodukt, der kan genanvendes, så du mindsker store mængder engangsaffald. De har smukke blonder, og kan absorbere op til 20 ml.

  KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

  Vælg muligheder
 • menstruationstrusser vegansk genanvendelig Nedsat
  142,50 kr. 285,00 kr.

  Menstruationstrusser Sivvy er et behageligt og praktisk menstruationsprodukt. De kan genanvendes, så du mindsker mængden af engangsaffald. Et par menstruationstrusser absorberer op til 30 ml.

  KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

  Vælg muligheder