Badeværelse / Menstruation / Menstruationstrusser Marlene

Menstruationstrusser Marlene

Nedsat

170,00 kr. 340,00 kr.

Menstruationstrusser Marlene er et behageligt og praktisk hygiejneprodukt, der kan genanvendes, så du mindsker store mængder engangsaffald. Disse menstruations trusser kan absorbere op til 40 ml.

KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Menstruationstrusser Marlene er et behageligt og praktisk hygiejneprodukt, der kan genanvendes, så du mindsker store mængder engangsaffald. Behageligt undertøj, du har på under din menstruation, der har til formål at gøre menstruationen lidt mere bekvem og billig.

KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

Menstruationstrusser Marlene:

Malene menstruations trusser er en klassisk brief model, med en høj benudskæring. Den er lavet af micromodal, og er dejlig blød mod huden. Den har en elastikkant, og så kan det absorbere op til 40 ml. Den er derfor rigtig god til nætter eller dage med kraftigere blødning, men er også velegnet til inkontinens.

Se også vores andre menstruationstrusser – Indira, der kan absorbere 20 ml., og har smukke blonder. Hannah og Sivvy, kan begger absorbere op til 30 ml. og er perfekte til natten eller dage med mere blødning. Selma er en smuk hipstertrusse, der kan absorbere 15 ml og er perfekt til dage med lette blødninger.

Hvordan fungerer menstruations trusser?

Menstruationstrusserne Marlene har et absorberende i bunden af trussen. Det absorberende lag holder på væsken, neutraliserer lugte, og er derudover vandtæt og forseglet i bundet så du ikke bløder igennem. Laget er derudover udstyret med en bakteriehæmmende finish, for at forhindre uønsket lugt. Disse menstruations underbukser kan absorbere op til 40 ml under ens menstruation, hvilket svarer til hvad 4 tamponer kan absorbere. Menstruationstrusserne Marlene er derfor rigtig velegnet til dage og nætter med kraftigere blødning men også også velegnet til inkontinens.

Menstruationstrusserne kan bæres i op til 12 timer. Det er meget individuelt, hvor meget man bløder under sin menstruation, og derfor kan det være at du skal skifte oftere end andre, men KORA MIKINO anbefaler at man skifter trusser morgen og aften. Skyl dine menstruationstrusser i koldt vand, efter brug og vask dem herefter på 40 grader.

Vil du vide mere om vores menstruationstrusser? Se vores indlæg her

Størrelser

 • Str. 34 = XXS
 • Str. 36 = XS
 • Str. 38 = S
 • Str. 40 = M
 • Str. 42 = L
 • Str. 44 = XL

Materialer

Menstruationstrusserne er 100% veganske og de bliver produceret i EU.

Selve menstruationstrussen består af 90% micromodal og 10% elastane. Micromodalen, der er brugt er fremstillet af bøgetræer fra certificeret skovbrug i europa.

Det absorberende lag består af 89% polyester og 11% polyamid og membranen består af 100% polyester og 100% polyurethan.

KORA MIKINO har gjort det til deres mission at eliminere tabuer og affaldsmængde omkring menstruation. De producerer menstruations trusser i Tyskland og EU og benytter regionale materialer, uden at gå på kompromis med kvalitet..

 

Yderligere information

Størrelser

XXS, XS, S, M, L, XL

Varenummer 1507646b
Varenummer 1507646a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • menstruationstrusser selma vegansk genanvendeligmenstruationstrusser selma vegansk genanvendelig Nedsat
  137,50 kr. 275,00 kr.

  Menstruationstrusser Selma er et behageligt og praktisk menstruationsprodukt. De kan genanvendes, så du mindsker mængden af engangsaffald. Disse menstruationstrusser absorberer op til 15 ml.

  KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

  Vælg muligheder
 • menstruationstrusser vegansk genanvendelig Nedsat
  142,50 kr. 285,00 kr.

  Menstruationstrusser Sivvy er et behageligt og praktisk menstruationsprodukt. De kan genanvendes, så du mindsker mængden af engangsaffald. Et par menstruationstrusser absorberer op til 30 ml.

  KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

  Vælg muligheder