Badeværelse / Menstruation / Menstruationstrusser Selma

Menstruationstrusser Selma

Nedsat

137,50 kr. 275,00 kr.

Menstruationstrusser Selma er et behageligt og praktisk menstruationsprodukt. De kan genanvendes, så du mindsker mængden af engangsaffald. Disse menstruationstrusser absorberer op til 15 ml.

KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Menstruationstrusser Selma er et behageligt og praktisk menstruationsprodukt. De kan genanvendes, så du mindsker mængden af engangsaffald. Behageligt undertøj du har på under din menstruation, der har til formål at gøre menstruationen lidt mere bekvem og billig.

KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

Menstruationstrusser Selma: Er en klassisk smuk Brazilian trusse, med en flot høj udskærring. Den er lavet af micromodal, og er derfor helt utrolig blød og lækker at have på. Selma absorberer op til 15 ml. og er perfekt til dage med medium og lette blødninger.

Se også vores andre menstruation trusser – Diane og Indira, der begge kan absorbere 20 ml., og har smukke blonder. Hannah og Sivvy, kan begger absorbere op til 30 ml. og er perfekte til natten eller dage med mere blødning.

Hvordan fungerer menstruations trusser?

Menstruationstrusserne har et usynligt og millimeter tyndt smartlayer i bunden af trussen. Smartlayer-teknologien består af to dele: drylayeret er det øverste lag, der altid sørger for at dine trusser føles tørre, det fører hurtigt væsken igennem til det antibakterielle og absorberende lag. Smartlayeret holder på væsken, neutraliserer lugte, og er derudover vandtæt og forseglet i bundet så du ikke bløder igennem. Menstruationstrusserne kan absorbere op til 30 ml under ens menstruation, hvilket svarer til hvad 3 tamponer kan absorbere.

Menstruationstrusserne kan bæres i op til 12 timer. Det er meget individuelt, hvor meget man bløder under sin menstruation, og derfor kan det være at du skal skifte oftere end andre, men KORA MIKINO anbefaler at man skifter trusser morgen og aften. Skyl dine menstruationstrusser i koldt vand, efter brug og vask dem herefter på 40-60 grader.

Vil du vide mere om vores menstruationstrusser? Se vores indlæg her

Størrelser

  • Str. 34 = XXS
  • Str. 36 = XS
  • Str. 38 = S
  • Str. 40 = M
  • Str. 42 = L
  • Str. 44 = XL

Modellen (helkrop) på billedet har en 42 – L på

Modellen (kun underliv) på billedet har en 36 – XS på

Materialer

Menstruationstrusserne er 100% veganske og de bliver produceret i EU.

Selve menstruationstrussen består af 90% micromodal og 10% elastane. Micromodalen, der er brugt er fremstillet af bøgetræer fra certificeret skovbrug i europa.

Smartlayeret består af 95% Polyester og 5% Polyamid. Grundet bioaktive sølvsalte som Sølvklorid, titandioxid, sølvnatriumzirconiumsalt er der ingen lugtfremkaldende bakterier. KORA MIKINO benytter hverken nanosølv eller zinkpyrithion, det sølv der bruges er forsvarligt produceret i Tyskland og det sikrer friskhed og top hygiejne selv ved lave vasketemperaturer af menstruations trusser.

Vi har også andre menstruationsalternativer, blandt andet økologiske tamponer, trusseindlæg og hygiejnebind. Du kan også finde genanvendelige stofbind og forskellige menstruationskopper. 

KORA MIKINO har gjort det til deres mission at eliminere tabuer og affaldsmængde omkring menstruation. De producerer menstruations trusser i Tyskland og EU og benytter regionale materialer, uden at gå på kompromis med kvalitet.

Yderligere information

Størrelser

XXS, XS, S, M, L, XL, XXXL

Varenummer 1507593b
Varenummer 1507593d
Varenummer 1507593e
Varenummer 1507593c

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.