Badeværelse / Menstruation / Menstruationstrusser Sivvy

Menstruationstrusser Sivvy

Nedsat
(3 kundeanmeldelser)

142,50 kr. 285,00 kr.

Menstruationstrusser Sivvy er et behageligt og praktisk menstruationsprodukt. De kan genanvendes, så du mindsker mængden af engangsaffald. Et par menstruationstrusser absorberer op til 30 ml.

KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Menstruationstrusser Sivvy er et behageligt og praktisk menstruationsprodukt. De kan genanvendes, så du mindsker mængden af engangsaffald. Behageligt undertøj, du har på under din menstruation, der har til formål at gøre menstruationen lidt mere  bekvem og billig.

KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

Menstruations trusser Sivvy: Er en klassisk brief model, med en høj benudskæring. Sivvy er lavet af micromodal, og er helt utrolig blød og lækker at have på. Den kan absorbere op til 30 ml. og derfor helt perfekt til natten eller dage med mere blødning.

Se også vores andre menstruation trusser – Diane og Indira, der begge kan absorbere 20 ml., og har smukke blonder. Hannah, er blød, giver god komfort og kan absorbere op til 30 ml. Selma er en smuk hipstertrusse, der kan absorbere 15 ml og er perfekt til dage med lette blødninger.

Hvordan fungerer menstruations trusser?

Menstruationstrusserne har et usynligt og millimeter tyndt smartlayer i bunden af trussen. Smartlayer-teknologien består af to dele: drylayeret er det øverste lag, der altid sørger for at dine trusser føles tørre, det fører hurtigt væsken igennem til det antibakterielle og absorberende lag. Smartlayeret holder på væsken, neutraliserer lugte, og er derudover vandtæt og forseglet i bundet så du ikke bløder igennem. Menstruationstrusserne kan absorbere op til 30 ml under ens menstruation, hvilket svarer til hvad 3 tamponer kan absorbere.

Menstruationstrusserne kan bæres i op til 12 timer. Det er meget individuelt, hvor meget man bløder under sin menstruation, og derfor kan det være at du skal skifte oftere end andre, men KORA MIKINO anbefaler at man skifter trusser morgen og aften. Skyl dine menstruationstrusser i koldt vand, efter brug og vask dem herefter på 40 grader.

Vil du vide mere om vores menstruationstrusser? Se vores indlæg her

Størrelser

 • Str. 34 = XXS
 • Str. 36 = XS
 • Str. 38 = S
 • Str. 40 = M
 • Str. 42 = L
 • Str. 44-46 = XL/XXL
 • Str. 48-50 = 3-4 XL
 • Str. 52-54 = 4-5 XL

Modellen på produktbilledet har en 36 – XS på

Modellen på billedet herunder har 48-50 3-4XL på

Materialer

Menstruationstrusserne er 100% veganske og de bliver produceret i EU.

Selve menstruationstrussen består af 90% micromodal og 10% elastane. Micromodalen, der er brugt er fremstillet af bøgetræer fra certificeret skovbrug i europa.

Smartlayeret består af 95% Polyester og 5% Polyamid.

Vi har også andre menstruationsalternativer, blandt andet økologiske tamponer, trusseindlæg og hygiejnebind. Du kan også finde genanvendelige stofbind og forskellige menstruationskopper. 

KORA MIKINO har gjort det til deres mission at eliminere tabuer og affaldsmængde omkring menstruation. De producerer menstruations trusser i Tyskland og EU og benytter regionale materialer, uden at gå på kompromis med kvalitet.

Yderligere information

Størrelser

XXS, XS, S, M, L, XL-XXL, 3-4XL, 4-5XL

Varenummer 1507592f
Varenummer 1507592
Varenummer 1507592d
Varenummer 1507592b

3 anmeldelser af Menstruationstrusser Sivvy

 1. Freja

  De er geniale! Så bløde og lette, uden at sidde løst, og ingen fremmedlegemer proppet op i mig. Eneste grund til at de ikke får fem stjerner er fordi de skulle have været en smule mere højtaljede for at sidde 100% perfekt på mig og jeg oveni må bruge et tyndt trusseindlæg på den dag jeg bløder allermest for at føle mig helt sikker (men der bløder jeg også en del). Men alt i alt sammen med koppen det bedste hygiejneprodukt, jeg har prøvet!

 2. Nini

  Produkt fungere ikke for mig er utæt på meget kort tid.

 3. Mætte My

  Fantastisk produkt! Trusserne er meget behagelige og sidder godt.
  Det er ikke lykkedes mig at bløde igennem dem, selv på den dag jeg har blødt mest.
  Det føles på alle tænkelige måder helt rigtigt – godt for mig, godt for min økonomi (der ikke skal købe dyre engangsprodukter hver måned) og godt for miljøet! Win-win-win baby!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • menstruationstrusser indira vegansk genanvendeligmenstruationstrusser indira vegansk Nedsat
  150,00 kr. 300,00 kr.

  Menstruationstrusser Indira er et behageligt og praktisk hygiejneprodukt, der kan genanvendes, så du mindsker store mængder engangsaffald. De har smukke blonder, og kan absorbere op til 20 ml.

  KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

  Vælg muligheder
 • menstruationstrusser hannah hipster vegansk Udsolgt
  149,50 kr. 299,00 kr.

  Menstruationstrusser er et behageligt og praktisk hygiejneprodukt, der kan genanvendes, så du mindsker store mængder engangsaffald. Et par menstruation trusser absorberer op til 30 ml.

  KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

  Vælg muligheder