Menstruationskop af silikone

179,00 kr.

Menstruationskop af 100% medicinsk silikone fra OrganiCup. En menstruationskop er et mere miljøvenligt og bæredygtigt alternativ til engangsprodukter. Herudover er der store fordele for din krop!

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507349 Kategorier: , , Tags: , , ,
Brands:OrganiCup

Beskrivelse

Menstruationskop af silikone fra OrganiCup.

Menstruationskoppen er lavet af 100% medicinsk silikone, og er uden farvestoffer. Menstruationskoppen er allergicertificeret, vegansk og har vundet flere tests – bl. a. er den testvinder hos Politiken (link kræver abonnement).

OrganiCups menstruationskop i silikone kommer i 3 størrelser:

  • Mini: diameter – 37mm, længde på kop – 58mm, længde på stilk – 14mm, kapacitet – 17ml. Til teenage-piger eller kvinder der ikke har født, og bløder meget lidt.
  • A: diameter – 40mm, længde på kop – 65mm, længde på stilk – 15mm, kapacitet – 25ml. Til kvinder der ikke har født vaginalt.
  • B: diameter – 45mm, længde på kop – 70mm, længde på stilk – 15mm, kapacitet – 30ml. Til kvinder der har født vaginalt.

Menstruationskoppen kommer i en pose af økologisk bomuld, og er pakket i en pap-emballage, hvorpå der er lavet en vejledning til brugen af koppen.

Anvendelse

  • Menstruationskoppen bør koges i 3-5 min., for at steralisere koppen.
  • Herefter kan den indføres efter den foldemetode du ønsker (du kan se vejledning i emballagen på mest brugte foldemetoder). Koppen kan sidde i op til 12 timer, og tømmes i løbet af dagen, alt efter hvor kraftigt du bløder.
  • Koppen bør skylles inden den sættes op igen.
  • Når din menstruation er slut skal koppen vaskes og steraliseres endnu engang. Dette gøres ved at koge koppen i vand i 3-5 min.
  • Koppen skal opbevares tørt og rent (fx. i medfølgende stofpose) til næste brug.
  • Koppen kan tilpasses din krop, ved at du kan klippe lidt af “snippen”, hvis den er for lang.

Vil du have mere viden om menstruationskoppen?

Hvad, hvordan, hvorfor? Med en menstruationskop kan du spare miljøet for RIGTIG mange engangs bind og/eller tamponer. Din krop vil også spares for bl.a. parfume, et indelukket miljø og kemi vi ikke ønsker i vores sarte underliv. Du kan læse et indlæg med udførlig guide til brug, forklaringer af fordele og FAQ om menstruationskoppen her

Ønsker du ikke at bruge en menstruationskop af silikone, men vil gerne have et mere bæredygtigt alternativ beskyttelse under din menstruation? Vi har økologiske bind, trusseindlæg og tamponer eller genanvendelige bind i ubleget økologisk bomuld. Vi har også en menstruationskop i naturgummi.

Som noget særligt, kan du returnere din menstruationskop til OrganiCup, hvis du ikke er tilfreds efter 90 dage (3 cyklusser).

OBS OrganiCup er blevet testet af TÆNK, hvor der er fundet flygtige stoffer. Disse blev med det samme rettet til, så der ikke findes dette i koppen. 

OrganiCup er et dansk brand. OrganiCup er startet af to mænd, der ønskede at gøre det nemmere, billigere og mere miljøvenligt at have menstruation. Herudover ønskede de, at kunne hjælpe kvinder i U-lande, som desværre har store sociale og økonomiske problemer grundet deres menstruation.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

Mini, A, B

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...