Badeværelse / Menstruationstrusser / Graviditetstrusser Naomi

Graviditetstrusser Naomi

170,00 kr.

Graviditetstrusser Naomi er et par bløde lækre trusser, med en bund af blid tynd frotté. Graviditetstrusserne er et behageligt, praktisk og miljøvenligt hygiejneprodukt, der kan genanvendes så du ikke behøver trusseindlæg under din graviditet.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Graviditetstrusser Naomi er et par bløde lækre trusser, med en bund af blid tynd frotté. Graviditetstrusserne er et behageligt, praktisk og miljøvenligt hygiejneprodukt, der kan genanvendes så du ikke behøver trusseindlæg. Det er behageligt undertøj, du har på under din graviditet, der har til formål at gøre graviditeten lidt mere bæredygtig, bekvem og plastikfri.

Graviditetstrusser Naomi er blød med en høj talje og en fleksibel bred elastikkant, der er behagelig og ikke skærer ind i huden. Graviditetstrusserne har god plads til dem voksende mave, og kan absorbere 5 ml, så du ikke behøver trusseindlæg under din graviditet.

Skyl dine graviditetstrusser i koldt vand, efter brug og vask dem herefter på 40 grader. Vaskemiddel bør ikke benyttes, og trusserne har bedst af at lufttørre.

Se også vores efterfødselstrusser Serena, der ligesom vores forskellige menstruationstrusser, har det praktiske smartlayer, der kan absorbere dine blødninger. Efterfødselstrusserne kan absorbere 30 ml, har ligeledes en høj talje og er lavet af micromodal, så trusserne er bløde og behagelige.

Størrelser

 • Str. 34 = XXS
 • Str. 36 = XS
 • Str. 38 = S
 • Str. 40 = M
 • Str. 42 = L
 • Str. 44 = XL

Materialer

Graviditetstrusserne er 100% veganske, de bliver derudover udelukkende produceret i EU, for at KORA MIKINO, kan sikre sig en bæredygtig, vegansk og ansvarlig produktion.

Selve Graviditetstrussen består af 90% micromodal og 10% elastane. Micromodalen, der er brugt er fremstillet af bøgetræer fra certificeret og bæredygtigt skovbrug i europa. Frottélaget i bunden består af 80% tencel og 20% polyester.

Vi har også genanvendelige trusseindlæg, af økologisk ubleget bomuld. Vores menstruationstrusser Hannah og Sivvy er er ligesom graviditetstrusserne lavet af micromodal, er dejligt bløde og kan absorbere 30 ml.

KORA MIKINO har gjort det til deres mission at eliminere tabuer og affaldsmængde omkring menstruation. De producerer menstruations trusser i Tyskland og EU og benytter bæredygtige og regionale materialer, uden at gå på kompromis med kvalitet..

Yderligere information

Størrelser

XXS, XS, S, M, L, XL

Varenummer 1507594f
Varenummer 1507594e
Varenummer 1507594d
Varenummer 1507594c
Varenummer 1507594b
Varenummer 1507594a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • menstruationstrusser selma vegansk genanvendeligmenstruationstrusser selma vegansk genanvendelig
  275,00 kr.

  Menstruationstrusser Selma er et behageligt, praktisk og miljøvenligt hygiejneprodukt, der kan genanvendes, så du skåner miljøet for store mængder engangsaffald. Disse menstruationstrusser absorberer op til 15 ml.

  KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

  Vælg muligheder