Badeværelse / Menstruationstrusser / Menstruationstrusser Audrey

Menstruationstrusser Audrey

315,00 kr.

Menstruationstrusser Audrey er den ideelle menstruationstrusse til tunge perioder og beskytter dig dag og nat. Den er udstyret med vores gennemprøvede anti-lækage teknologi og et ekstra langt absorberende lag foran og bagpå. Trusserne absorberer op til 40 ml. Dette gør den ideel til kraftige blødninger og til natten.

KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Menstruationstrusser Audrey er et behageligt, praktisk og miljøvenligt hygiejneprodukt, der kan genanvendes, så du skåner miljøet for store mængder engangsaffald. Behageligt undertøj, du har på under din menstruation, der har til formål at gøre menstruationen lidt mere bæredygtig, bekvem og billig.

KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

Menstruations trusser Audrey: Audrey er den ideelle menstruationstrusse til tunge perioder, da den kan absorbere op til 40 ml, og beskytter dig dag og nat. Den er udstyret med vores gennemprøvede anti-lækage teknologi og et ekstra langt absorberende lag foran og bagpå. Dette gør den ideel til kraftige blødninger og til natten.

Se også vores Sivvy menstruationstrusse, der har samme snit, men med mindre sugeevne, hvis du ikke har så kraftige blødninger.

Hvordan fungerer menstruations trusser?

Menstruationstrusserne har et usynligt og millimeter tyndt smartlayer i bunden af trussen. Smartlayer-teknologien består af to dele: drylayeret er det øverste lag, der altid sørger for at dine trusser føles tørre, det fører hurtigt væsken igennem til det antibakterielle og absorberende lag. Smartlayeret holder på væsken, neutraliserer lugte, og er derudover vandtæt og forseglet i bundet så du ikke bløder igennem.

Menstruationstrusserne kan bæres i op til 12 timer. Det er meget individuelt, hvor meget man bløder under sin menstruation, og derfor kan det være at du skal skifte oftere end andre, men KORA MIKINO anbefaler at man skifter trusser morgen og aften. Skyl dine menstruationstrusser i koldt vand, efter brug og vask dem herefter på 40-60 grader.

Vil du vide mere om vores menstruationstrusser? Se vores indlæg her

Menstruations trusser Audrey: Audrey kan absorbere op til 40 ml. og er den ideelle menstruationstrusse til tunge perioder og beskytter dig dag og nat. Den er udstyret med vores gennemprøvede anti-lækage teknologi og et ekstra langt absorberende lag foran og bagpå. Dette gør den ideel til kraftige blødninger og til natten.

Se også vores Sivvy menstruationstrusse, der har samme snit, men med mindre sugeevne, hvis du ikke har så kraftige blødninger.

Størrelser

 • Str. 34 = XXS
 • Str. 36 = XS
 • Str. 38 = S
 • Str. 40 = M
 • Str. 42 = L
 • Str. 44-46 = XL/XXL
 • Str. 48-50 = 3-4 XL
 • Str. 52-54 = 4-5 XL

Materialer

Menstruationstrusserne er 100% veganske, de bliver derudover udelukkende produceret i EU, for at KORA MIKINO, kan sikre sig en bæredygtig, vegansk og ansvarlig produktion.

Selve menstruationstrussen består af 90% micromodal og 10% elastane. Micromodalen, der er brugt er fremstillet af bøgetræer fra certificeret og bæredygtigt skovbrug i europa.

Smartlayeret består af 95% Polyester og 5% Polyamid.

Vi har også andre menstruationsalternativer, blandt andet økologiske tamponer, trusseindlæg og hygiejnebind. Du kan også finde genanvendelige stofbind og forskellige menstruationskopper. 

KORA MIKINO har gjort det til deres mission at eliminere tabuer og affaldsmængde omkring menstruation. De producerer menstruations trusser i Tyskland og EU og benytter bæredygtige og regionale materialer, uden at gå på kompromis med kvalitet..

Yderligere information

Størrelser

XXS, XS, S, M, L, XL/XXL, 3-4XL, 4-5XL

Varenummer 1507592-1
Varenummer 1507592-1
Varenummer 1507592e-1
Varenummer 1507592a-1
Varenummer 1507592f-1
Varenummer 1507592d-1
Varenummer 1507592c-1
Varenummer 1507592b-1

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • menstruationstrusser hannah hipster vegansk
  299,00 kr.

  Menstruationstrusser er et behageligt, praktisk og miljøvenligt hygiejneprodukt, der kan genanvendes, så du skåner miljøet for store mængder engangsaffald. Et par menstruation trusser absorberer op til 30 ml.

  KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

  Vælg muligheder
 • menstruationstrusser indira vegansk genanvendeligmenstruationstrusser indira vegansk
  300,00 kr.

  Menstruationstrusser Indira er et behageligt, praktisk og miljøvenligt hygiejneprodukt, der kan genanvendes, så du skåner miljøet for store mængder engangsaffald. De har smukke blonder, og kan absorbere op til 20 ml.

  KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

  Vælg muligheder