Badeværelse / Menstruationstrusser / Menstruationstrusser Diane

Menstruationstrusser Diane

Nedsat

230,00 kr. 329,00 kr.

Menstruationstrusser er et behageligt, praktisk og miljøvenligt hygiejneprodukt, der kan genanvendes, så du skåner miljøet for store mængder engangsaffald. Et par menstruationstrusser absorberer op til 20 ml.

UDGÅR FRA SORTIMENT – PRIS NEDSAT, OG KAN IKKE KOMBINERES MED ANDRE TILBUD

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Menstruationstrusser er et behageligt, praktisk og miljøvenligt hygiejneprodukt, der kan genanvendes, så du skåner miljøet for store mængder engangsaffald. Behageligt undertøj, du har på under din menstruation, der har til formål at gøre menstruationen lidt mere bæredygtig, bekvem og billig.

UDGÅR FRA SORTIMENT – PRIS NEDSAT, OG KAN IKKE KOMBINERES MED ANDRE TILBUD

Hvordan fungerer menstruations trusser?

Menstruationstrusserne har et usynligt og millimeter tyndt smartlayer i bunden af trussen. Smartlayer-teknologien består af to dele: drylayeret er det øverste lag, der altid sørger for at dine trusser føles tørre, det fører hurtigt væsken igennem til det antibakterielle og absorberende lag. Smartlayeret holder på væsken, neutraliserer lugte, og er derudover vandtæt og forseglet i bundet så du ikke bløder igennem. Menstruationstrusserne kan absorbere op til 20 ml under ens menstruation, hvilket svarer til hvad 2 tamponer kan absorbere.

Menstruationstrusserne kan bæres i op til 12 timer. Det er meget individuelt, hvor meget man bløder under sin menstruation, og derfor kan det være at du skal skifte oftere end andre, men KORA MIKINO anbefaler at man skifter trusser morgen og aften. Skyl dine menstruationstrusser i koldt vand, efter brug og vask dem herefter på 40 grader.

Vil du vide mere om vores menstruationstrusser? Se vores indlæg her

Varianter

Hipster Diane: Den feminine menstruationstrusse med fine blonder. Hipster Diane er lavet af genanvendt polyester, og har en behagelige pasform. Den findes i to farver, og kan absorbere op til 20 ml. Hop trygt i en Hipster Diane både til hverdag og fest.

Se også vores andre menstruationstrusser – Indira, der kan absorbere 20 ml., og har smukke blonder. Hannah og Sivvy, kan begger absorbere op til 30 ml. og er perfekte til natten eller dage med mere blødning. Selma er en smuk hipstertrusse, der kan absorbere 15 ml og er perfekt til dage med lette blødninger.

Størrelser

 • Str. 34 = XXS
 • Str. 36 = XS
 • Str. 38 = S
 • Str. 40 = M
 • Str. 42 = L
 • Str. 44 = XL

Materialer

Menstruationstrusserne er 100% veganske, de bliver derudover udelukkende produceret i EU, for at KORA MIKINO, kan sikre sig en bæredygtig, vegansk og ansvarlig produktion.

Selve menstruationstrussen består af 90% micromodal og 10% elastane. Micromodalen, der er brugt er fremstillet af bøgetræer fra certificeret og bæredygtigt skovbrug i europa.

Smartlayeret består af 95% Polyester og 5% Polyamid. Grundet bioaktive sølvsalte som Sølvklorid, titandioxid, sølvnatriumzirconiumsalt er der ingen lugtfremkaldende bakterier. KORA MIKINO benytter hverken nanosølv eller zinkpyrithion, det sølv der bruges er forsvarligt produceret i Tyskland og det sikrer friskhed og top hygiejne selv ved lave vasketemperaturer af menstruations trusser.

Vi har også andre menstruationsalternativer, blandt andet økologiske tamponer, trusseindlæg og hygiejnebind. Du kan også finde genanvendelige stofbind og forskellige menstruationskopper. 

KORA MIKINO har gjort det til deres mission at eliminere tabuer og affaldsmængde omkring menstruation. De producerer menstruations trusser i Tyskland og EU og benytter bæredygtige og regionale materialer, uden at gå på kompromis med kvalitet..

Yderligere information

Størrelse

XXS, XS, S, M, L, XL

Farve

Rød, Sort

Varenummer 1507520g
Varenummer 1507520m

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • menstruationstrusser indira vegansk genanvendeligmenstruationstrusser indira vegansk
  300,00 kr.

  Menstruationstrusser Indira er et behageligt, praktisk og miljøvenligt hygiejneprodukt, der kan genanvendes, så du skåner miljøet for store mængder engangsaffald. De har smukke blonder, og kan absorbere op til 20 ml.

  KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

  Vælg muligheder
 • menstruationstrusser vegansk genanvendelig
  285,00 kr.

  Menstruationstrusser Sivvy er et behageligt, praktisk og miljøvenligt hygiejneprodukt, der kan genanvendes, så du skåner miljøet for store mængder engangsaffald. Et par menstruationstrusser absorberer op til 30 ml.

  KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

  Vælg muligheder
 • menstruationstrusser hannah hipster vegansk
  299,00 kr.

  Menstruationstrusser er et behageligt, praktisk og miljøvenligt hygiejneprodukt, der kan genanvendes, så du skåner miljøet for store mængder engangsaffald. Et par menstruation trusser absorberer op til 30 ml.

  KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

  Vælg muligheder