Badeværelse / Menstruationstrusser / Menstruationstrusser Hannah teenager

Menstruationstrusser Hannah teenager

Udsolgt

246,00 kr.

Menstruationstrusser Hannah teenager er et behageligt, praktisk og miljøvenligt hygiejneprodukt. De er i små størrelser, så teenage-piger kan bruge dem under deres menstruation. De er velegnet til unge piger, der lige har fået menstruation, og som ikke ønsker at bruge bind, tamponer eller menstruationskop. Et par menstruation trusser absorberer op til 30 ml.

KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Menstruationstrusser Hannah teenager er et behageligt, praktisk og miljøvenligt hygiejneprodukt. De er i små størrelser, så teenage-piger kan bruge dem under deres menstruation. De er velegnet til unge piger, der lige har fået menstruation, og som ikke ønsker at bruge bind, tamponer eller menstruationskop.

Menstruation underbukser, menstruation trusser eller absorberende trusser til menstruation – der findes mange måder at sige det. Trusser du har på, under din menstruation, som er absorberende. Det er lidt som at have et bind, inde i trusserne, og så kan de bare vaskes og bruges igen og igen.

KØB MINIMUM 3 PAR TRUSSER OG SPAR 10%. Kan blandes med andre varianter menstruationstrusser

Hvordan fungerer menstruations trusser?

Menstruationstrusser fra Kora Mikino har et usynligt og millimeter tyndt smartlayer i bunden af trussen. Smartlayer-teknologien består af to dele: drylayeret er det øverste lag, der altid sørger for at dine trusser føles tørre, det fører hurtigt væsken igennem til det antibakterielle og absorberende lag. Smartlayeret holder på væsken, neutraliserer lugte, og er derudover vandtæt og forseglet i bundet så du ikke bløder igennem. Menstruations trusserne kan absorbere op til 30 ml under ens menstruation, hvilket svarer til hvad 3 tamponer kan absorbere.

Menstruationstrusser kan bæres i op til 12 timer. Det er meget individuelt, hvor meget man bløder under sin menstruation, og derfor kan det være at du skal skifte oftere end andre, men KORA MIKINO anbefaler at man skifter trusser morgen og aften. Skyl dine menstruationstrusser i koldt vand, efter brug og vask dem herefter på 40-60 grader.

Vil du vide mere om vores menstruations trusser? Se vores indlæg her

Menstruationstrusser Hannah teenager: Designet i mindre størrelser til unge piger. Hipster Hannah er blød, giver god komfort, og kan absorbere op til 30 ml. Menstruationstrussen sidder lidt lavere på hofterne, og er perfekt til både træning og hverdag.

Størrelser på menstruations trusser til unge piger

  • Str. 152/158
  • Str. 164/172

Hvad er menstruation underbukser lavet af?

Menstruationstrusserne er 100% veganske, de bliver derudover udelukkende produceret i EU, for at KORA MIKINO, kan sikre sig en bæredygtig, vegansk og ansvarlig produktion.

Selve menstruationstrussen består af 90% micromodal og 10% elastan. Micromodalen, der er brugt er fremstillet af bøgetræer fra certificeret og bæredygtigt skovbrug i europa.

Smartlayeret består af 95% Polyester og 5% Polyamid.

Vi har også andre menstruationsalternativer, blandt andet genanvendelige stofbind og menstruationskop. 

KORA MIKINO har gjort det til deres mission at eliminere tabuer og affaldsmængde omkring menstruation. De producerer menstruations trusser i Tyskland og EU og benytter bæredygtige og regionale materialer, uden at gå på kompromis med kvalitet.

Yderligere information

Størrelser

152/158, 164/172

Varenummer 1507590a-1
Varenummer 1507590b-1

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...