Badeværelse / Menstruationstrusser / Menstruationstrusser Serena

Menstruationstrusser Serena

(1 kundeanmeldelse)

300,00 kr.

Menstruationstrusser Serena er et behageligt og praktisk hygiejneprodukt, der kan genanvendes, og absorberer din blødning, så du ikke behøver bind. Serena modellen er blød og højtaljet og er derfor perfekt som efterfødselstrusse. Behageligt undertøj, du har på under din menstruation eller i tiden efter fødsel.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Menstruationstrusser Serena er et behageligt og praktisk hygiejneprodukt, der kan genanvendes, og absorberer din blødning, så du ikke behøver bind. Behageligt undertøj, du har på i tiden efter fødsel, der har til formål at gøre den lidt mere behageligt og plastikfrit.

Menstruationstrusser Serena har en høj talje og er helt utrolig blød at have på. Den har en bred behagelig elastikkant, der ikke skærer sig ind i huden. Vores Serena-model er også helt perfekt som efterfødselstrusse, da den er blød og behagelig med den høje talje. Med disse menstruationstrusser behøver du ikke gå rundt med et efterfødselsbind, for de kan absorberer op til 30 ml.

Hvordan fungerer de?

Menstruationstrusser har et usynligt og millimeter tyndt smartlayer i bunden af trussen. Smartlayer-teknologien består af to dele: drylayeret er det øverste lag, der altid sørger for at dine trusser føles tørre, det fører hurtigt væsken igennem til det antibakterielle og absorberende lag.

Smartlayeret holder på væsken, neutraliserer lugte, og er derudover vandtæt og forseglet i bundet så du ikke bløder igennem. Menstruationstrussene kan absorbere op til 30 ml, hvilket svarer til hvad 3 tamponer kan absorbere.

Menstruationstrusserne Serena kan bæres i op til 12 timer. Det er meget individuelt, hvor meget man bløder, og derfor kan det være at du skal skifte oftere end andre, men KORA MIKINO anbefaler at man skifter trusser morgen og aften. Skyl dine menstruationstrusser i koldt vand, efter brug og vask dem herefter på 40-60 grader.

Se også vores menstruationstrusser – Diane og Indira, der begge kan absorbere 20 ml., og har smukke blonder. Selma er en smuk klassisk hipstertrusse. Den kan absorbere 15 ml, og er god til dage med medium og lette blødninger. Sivvy er vores briefmodel, er utrolig blød og kan absorbere op til 30 ml.

Størrelser

 • Str. 36 = XS
 • Str. 38 = S
 • Str. 40 = M
 • Str. 42 = L
 • Str. 44 = XL
 • Str. 46 = XXL

Materialer

Menstruationstrusserne er 100% veganske og de bliver produceret i EU.

Selve menstruationstrussen består af 90% micromodal og 10% elastane. Micromodalen, der er brugt er fremstillet af bøgetræer fra certificeret skovbrug i europa.

Smartlayeret består af 67% genanvendt polyester og 33% micromodal; 80% bomuld, 20% polyester. Denne menstruations trusse er uden sølv, men absorberer lugtgener i det absorberende lag uden sølv.

Vi har også økologiske hygiejnebind og genanvendelige stofbind.

KORA MIKINO har gjort det til deres mission at eliminere tabuer og affaldsmængde omkring menstruation. De producerer menstruations trusser i Tyskland og EU og benytter regionale materialer, uden at gå på kompromis med kvalitet.

Yderligere information

Størrelser

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Farver

Sort, Grøn

Varenummer 1507595h
Varenummer 1507595g
Varenummer 1507595i
Varenummer 1507595j
Varenummer 1507595k
Varenummer 1507595l
Varenummer 1507595m
Varenummer 1507595f
Varenummer 1507595e
Varenummer 1507595d
Varenummer 1507595c
Varenummer 1507595b

1 anmeldelse af Menstruationstrusser Serena

 1. Mætte My

  Fantastisk produkt! Trusserne er meget behagelige og sidder godt.
  Det er ikke lykkedes mig at bløde igennem dem, selv på den dag jeg har blødt mest.
  Det føles på alle tænkelige måder helt rigtigt – godt for mig, godt for min økonomi (der ikke skal købe dyre engangsprodukter hver måned) og godt for miljøet! Win-win-win baby!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...