Miljøvenlig solcreme 30 SPF

(3 kundeanmeldelser)

60,00 kr.

Denne solcreme 30 SPF – faktor 30 – fra Fair Squared er en effektiv solbeskyttelse med både nærende og fugtgivende ingredienser.

Læs mere →

På lager

Varenummer (SKU): 1507004 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Med en miljøvenlig solcreme 30 SPF – faktor 30 – fra Fair Squared har du en effektiv solbeskyttelse med både nærende og fugtgivende ingredienser. Cremen efterlader huden smidig og blød, og beskytter huden mod både UV-A & UV-B stråler. Solcremen indholder ingen hormonforstyrrendestoffer eller oxybenzone. Sidstnævnte kan, hvis man går i vandet med det, skade havmiljøet, ødelægge koraler, og er det man ofte ser på badestrande som en hinde på vandoverfladen.

Cremen indeholder 50 ml, og leveres i en lille glaskrukke med metallåg.

Til pleje af huden efter en dag i solen anbefaler vi vores aftersun fra Fair Squared.

Fair Squared er en tysk virksomhed, der sælger fairtrade og plantebaserede produkter. Fair Squared fokuserer på økologi, kvalitet og fairtrade.

Yderligere information

Indhold

50 ml

Ingredienser

Aqua, Prunus Armeniaca Kernel Oil (Apricot Oil*), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl, Hexyl Benzoate, Behenyl Alcohol, C14-22 Alcohols, C12 – 20 Alkyl Glucoside, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glycerine, Isopropyl Stearate, Ethylhexyl Triazone, Benzyl Alcohol, Fragrance, Sodium Hydroxide, Linalool, Benzyl Salicylate

3 anmeldelser af Miljøvenlig solcreme 30 SPF

 1. Asta

  Den bedste og lækreste solcreme jeg har haft/prøvet! Den er ikke miljøskadende, men derimod i plastikfri emballage, fairtrade og har derudover den den lækreste konsistens. Der hverken fedter eller får en til at ligne et spøgelse, men derimod giver solcrenen glød og dufter mere behageligt og neutralt end alle andre solcreme jeg har prøvet. Glasset virker måske meget lille ved første øjekast, men cremen holder længere end man lige skulle tro. Specielt hvis man ikke bruger mere end nødvendigt. Det eneste minus er at den godt kan risikere at smelte lidt hvis man har taget for meget på i ansigtet, hvilket godt kan svide lidt i øjnene

 2. Karen

  Er virkelig overrasket – solcremen er så god! Den fedter ikke, den bliver hurigt absorberet efter man har smurt det ud, og så dufter den skønt af abrikos ??

 3. B

  Helt fantastisk. Jeg har prøvet rigtig mange forskellige solcremer, men den her er hidtil min favorit! Ikke nok med, at den er god mod havet, så er den vildt fugtgivende, og føles ikke fedtende på huden. Den holder også vildt længe, man skal ikke bruge for meget ad gangen!
  Jeg kommer helt klart tilbage for at få den igen, når jeg ikke har mere. Og så får man et lille glas tilbage til hvad som helst, man kunne tænke sig 😉

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • Fairtrade aftershave

  Fra 139,00 kr.
  4.00 ud af 5