Kategorien indeholder 3 produkter

Viser alle 3 resultater

Active Filters: Clear Filters

Bæredygtig mundpleje

Når de fleste omtaler økologi i dagligdagen, er mundpleje nok ikke det første der nævnes. Men vores personlige pleje og de produkter, vi bruger, kan nemt også være økologiske. En vigtig del af personlig hygiejne er mundpleje. Mange tænker ikke altid over, hvor vigtig mundpleje er, indtil den dag de står hos tandlægen. Hos Simpelt.dk vil vi gerne være med til at hjælpe folk til at huske på deres gode mundpleje med en række økologiske og bæredygtige produkter, som også er nemme at huske i hverdagen.

Nem mundpleje til en travl hverdag

Det er  vigtigt at prioritere sin personlige mundpleje, så man ikke ender med at tabe smilet næste gang ved tandlægen. Simpelt.dk vil gerne hjælpe til at gøre det nemt for dig at vedligeholde din mundpleje – men på en mere bæredygtig måde. Vi har derfor valgt vores sortiment med omhu, både når det kommer til den enkelte vares funktion, men også de ingredienser, de enkelte produkter er fremstillet af og hvordan de fremstilles.

Med tandpastapastiller fra EcoLiving er det nemt at holde sine tænder rene med et mere bæredygtigt produkt, som både beskytter dine tænder, men også passer på miljøet. Hvis du aldrig har prøvet tandpastapastiller, kan du bestille en prøvepakke, inden du overgiver dig selv helt, til denne måde at vedligeholde din mundpleje. Det er muligt, at du syntes det er nemmere at holde dine tænder rene med pastiller frem for den traditionelle måde at børste tænder. Såfremt det er tilfældet, kan du købe tandpastapastiller til 2 måneder. .

Hvordan bruger man tandtråd

En af de vigtigste, men tit oversete redskaber til rigtig god mundpleje, er tandtråd. En af årsagerne til, hvorfor det bliver glemt hos mange, kan være fordi, de ikke ved, hvordan det skal bruges korrekt. Der er flere tilgange til, hvordan man bruger tandtråd korrekt. Det er vigtigt, at du husker at skrabe langs tænderne, men at du undgår gummerne. Forsøg at få lavet en C-form, når du bevæger tandtråden mellem tænderne. På den måde skåner du gummerne, men får fjernet de sidste madrester mellem tænderne. Hvis du er for hård med din tandtråd, så kan det være en fordel at bruge vores bæredygtige tandtråd. Simpelt.dk har fundet en miljøvenlig tandtråd, som er produceret af sommerfuglens efterladte puppe, som bliver til en silke behandlet med bivoks. Tandtråden er derfor naturlig og bionedbrydelig. Glasbeholderen kan desuden genopfyldes eller sendes til genbrug som glasaffald. Hvad end du fylder glasbeholderen op, eller køber en ny fyldt med bionedbrydelig tandtråd, er det stadig det miljøbevidste valg.

Ved at købe vores mundplejeprodukter, opnår du de bedste resultater for gummer og tænder uden at skade dem, samtidig med at du passer på miljøet. Så klik dig ind og se hvor mange pakker du skal have med hjem