Mundpleje

Mundpleje behøver ikke være af engangs-plastik, eller pakket i en masse emballage. Mundpleje kan sagtens være af materialer der kan nedbrydes eller genanvendes. I denne kategori kan du finde nogle miljøvenlige og bæredygtige produkter til mundpleje såsom tandpastapastiller og tandtråd.

2 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Bæredygtig mundpleje

Med tandpastapastiller fra EcoLiving er det nemt at holde sine tænder rene med et mere bæredygtigt produkt, som både beskytter dine tænder, men også passer på miljøet. Tandpastapastillerne indeholder ingen mikroplast, og er pakket i en komposterbar pose i en en pap-beholder. Der er altså ingen plastiktube. Hvis du aldrig har prøvet tandpastapastiller, kan du bestille en prøvepakke, inden du køber en hel pakke. 

Hvordan bruger man tandpastapastiller?

Tandpastapastillerne bruges ved hver tandbørstning som tandpasta. Pastillen knuses i munden, enten med lidt vand eller uden. Pastillen skummer let op, hvorefter du børster tænderne. Tandpastapastillerne skal opbevares tørt, så de ikke udsættes for fugt.

Udover tandpasta har vi også en miljøvenlig tandtråd. Tandtråden er lavet af sommerfuglens efterladte puppe, som bliver til en silke behandlet med bivoks. Tandtråden er derfor naturlig og bionedbrydelig. Glasbeholderen kan desuden genopfyldes eller sendes til genbrug som glasaffald.