Badeværelse / Mundpleje / Bionedbrydelig tandtråd
Brand:Vömel

Bionedbrydelig tandtråd

(1 kundeanmeldelse)

Fra 49,00 kr.

Bionedbrydelig tandtråd i genanvendelig glasflaske. Tråden er Ahimsa silke, der stammer fra forladte sommerfuglepupper – er derfor både 100% bionedbrydelig, naturlig, plastikfri og herudover non-GMO.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Nedbrydelig tandtråd uden plastik er fremstillet af silke, der er blevet behandlet med bivoks. Silken er fremstillet af sommerfuglens forladte puppe, og er derfor både 100% bionedbrydelig, naturlig, plastikfri og herudover non-GMO.

Den bionedbrydelige tandtråd leveres i en glasbeholder med skruelåg af metal, hvorpå tråden kan føres igennem og skæres i den rette længde.

Når tandtråden er opbrugt, kan glasflasken opfyldes med ny tandtråd (sælges á 2 stk.), eller affaldssorteres som glas- og metal affald.

Som yderligere tandpleje har vi bambustandbørster til voksne og tandpastapastiller.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 1,4 × 1,4 × 4,7 cm
Variant

I glasbeholder, Refill

Flaskens størrelse

4,7 cm x 1,4 cm

Varenummer 1507031b
Varenummer 1507031a

1 anmeldelse af Bionedbrydelig tandtråd

  1. Hanna Elisa Arge

    Skøn tandtråd der minder lidt om Johnson Johnson tandtråden i tykkelse og fasthed – samtidig med at den med god samvittighed kan smides i biospanden – vi er store fans af den i vores hjem 🙂

    Det eneste vi savner, er at der kan være lidt mere i beholderen, da vi oplever at vi relativt hyppigt skal fylde op.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...