Badeværelse / Mundpleje / Tandpastapastiller
Brand:EcoLiving

Tandpastapastiller

(4 kundeanmeldelser)

60,00 kr.

125 stk. tandpastapastiller med flourid eller uden flourid fra britiske EcoLiving. Tabletterne giver en skånsom tandbørstning.

Læs mere →

1 × Blikæske til tandpastapastiller

Ikke på lager

19,00 kr.

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Tandpastapastiller med eller uden flour fra EcoLiving. Pastillerne opløses med spyt og skummer let. Pastillerne polerer tænderne, forebygger karies og fjerner plak og bakterier. Pastillernes tabletform gør, at de ikke indeholder konserveringsmidler, herudover er pastillerne veganske og uden mikroplast. Pastillerne har en naturlig mint-aroma.

Man benytter blot én tandpastpastil ad gangen, som opløses med lidt vand eller spyt i munden – husk også at gøre tandbørsten lidt våd inden brug.

 • Polerer tænderne
 • Forebygger karies
 • Fjerner plak og bakterier
 • Opløses med spyt
 • Skummer let
 • Veganske
 • Ingen mikroplast

Du kan tilkøbe en blikæske til opbevaring af pastillerne.

EcoLivings tandpastapastiller kommer i en papirspose med plantebaseret inderside-beskyttelse. OBS NY EMBALLAGE END PÅ BILLEDET. Posen kan hjemme-komposteres. Pakken indeholder 125 stk. tabletter, svarende til ca. 2 mdr.

Se også vores økologiske tandbørste af bambus.

Ingredienser: Sorbitol, calclum carbonate, kaolin, sodium bicarbonate, sodium lauroyl sarcosinate, hydrated silica, maltodextrin, yeast extract, sodium monofluorophosphate, magnesium stearate, mentha arvensis leaf oil, menthol, stevioside, mentha piperita oil.

Mængden af flourid er det samme som almindelig tandpasta.

Ecoliving er et britisk firma, der producerer husholdningsprodukter med omtanke for miljøet. For hvert produkt de sælger, planter de et træ.

Yderligere information

Vægt N/A
Variant

med flour, uden flour

Varenummer 1507047a
Varenummer 1507047b

4 anmeldelser af Tandpastapastiller

 1. Lill

  Genialt produkt og virker fuldstændig som normal tandpasta. Man kunne måske reducere noget af emballagen fx papæsken, og desuden skrive på den gennemsigtige pose, at den ikke er af traditionel plastisk men lavet af komposterbart materiale 🙂

 2. Pia Hasager Bak Kristensen

  Godt produkt jeg kan helt sikkert anbefale det ????

 3. Line

  For at være ærlig, så synes jeg ikke om smagen til at starte med. Min kæreste synes de havde en god tandpasta smag, og det er dem der opfører sig mest som tandpasta så jeg holdt ud og nu er jeg også fan! Dentabs smager bedre, men disse knuses bedre og er generelt mere medgørlige.

 4. Victoria

  Rigtig nemme og behagelige at bruge. Skummer hurtigt op og har en dejlig smag af mint.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dette produkt indgår også i:
Tandbørstepakke produktpakke vegansk genanvendelig plastikfri bambus
160,00 kr.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...