Badeværelse / Økologisk hårolie

Økologisk hårolie

Fra 130,00 kr.

Økologisk hårolie 30 ml. eller 100 ml. Til tørt, kruset eller beskadiget hår. Olien virker beskyttende og fugtbevarende for både hår og hovedbunden. Brug den som daglig pleje af dine hårspidser eller som nærende hårkur over natten.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Økologisk hårolie til tørt, kruset eller beskadiget hår. Olien virker beskyttende og fugtbevarende for både håret og hovedbunden. Den giver et glansfyldt og silkeblødt resultat uden af virke fedtende. Brug olien til daglig pleje af dine hårspidser eller som nærende hårkur over natten.

Økologisk olie til: Hår og hovedbund

Anvendes til: tørt, kruset eller beskadiget hår

Egenskaber: Virker beskyttende og fugtbevarende for både hår og hovedbund

Olien kommer i 30 ml. eller 100 ml.

Den økologiske hårolie er udviklet til at give håret en kærlig hånd. Den virker blødgørende, fugtbevarende og styrkende i både længder og spidser og lindrer samtidig tørhed eller irritationer i hovedbunden. Hårolien er fyldt med antioxidanter samt omega-3, -6 og -9 fedtsyrer. Antioxidanterne hjælper håret med beskyttelse mod slidtage og forurening. Omega fedtsyrerne hjælper håret til at fremstå glansfyldt med en skøn silkeblød fornemmelse.

Udover hårolien har vi også økologiske olier til kroppen og ansigtet. Er du i tvivl om hvilken olie, der passer til din hud og dine behov? Læs vores blogindlæg her, hvor vi giver et kort oversigt over de forskellige olier og hvilke hudtyper de passer til.

Økologisk Hårolie kan anvendes i længderne eller spidserne samt i hovedbunden.

Anvendelse

Alt afhængig af dit hårs behov og tekstur kan du anvende Økologisk Hårolie på flere måder.

 • Du kan bruge den som daglig pleje i dine hårspidser eller som en intens hårkur natten over – eller begge dele.
 • Du kan påføre den i både tørt og vådt hår. Når den påføres i vådt hår, virker olien mere plejende, hvortil den i tørt hår vil give flot glans.
 • Bruger du Økologisk hårolie i spidserne eller i kort hår, anbefales det, at du blot bruger et par dråber for at undgå, at håret vil fedte og klaske.
 • Anvender du den natten over, kan du sagtens bruge en større mængde. Det anbefales dog, at du dagen efter kommer shampoo i håret, inden du går i bad. Ellers kan det være svært at få al olien ud.

Økologisk hårolie ingredienser

Den økologiske hårolie er en blandingsolie. Den har en mild duft af nødder med et hint af kokos.

 • Økologisk Jojobaolie
  Blødgører og beskytter.
 • Økologisk Arganolie
  Blødgører og beskytter.
 • Økologisk Ricinusolie
  Virker antibakteriel og tilfører glans.
 • Økologisk Kokosolie
  Blødgører og beskytter.
 • Økologisk Macadamiaolie
  Blødgører og beskytter.
 • Økologisk Granatæbleolie
  Modvirker irritation.
 • E-vitamin
  Naturlig antioxidant, som beskytter huden og forlænger holdbarheden for produktet.

Affaldssortering

Olien kommer i emballage af glas-, plastik- og gummideleEfter brug er det vigtigt, hvis du ikke genanvender emballagen, at skille den ad, så den kan affaldssorteres korrekt. Glasrøret fra pipetten kan forsigtigt skilles fra plastiktoppen, så de kan komme i hver sin affaldsbeholder. Gummidelen kan også forsigtigt skilles fra plastikdelen af låget, gummidelen skal i restaffald. Husk af tømme og eventuelt skylle glasflasker, før de kommer til glassortering.

Læs mere om olien under “yderligere information”.

Naturligolie er dansk hudpleje med en mission om at skabe et økologisk alternativ til din hud. Siden begyndelsen har Naturligolie været stærkt forankret i økologiske og rene ingredienser med fokus på gennemsigtighed. Det er helt essentielt for dem, at du aldrig skal være i tvivl om, hvad du smører på din hud. De udvælger de mest luksuriøse planteolier fra potente planter, nødder og bær, der beskytter, plejer og nærer huden.

Yderligere information

Ingredienser

Økologisk Jojobaolie: 74,5% (Peru)
Økologisk Arganolie: 12,0% (Marokko)
Økologisk Ricinusolie: 5,0% (USA)
Økologisk Kokosolie: 3,5% (Sri Lanka)
Økologisk Macadamiaolie: 3,5% (Kenya)
Økologisk Granatæbleolie: 1,4% (Tyrkiet)
E-vitamin (naturlig): 0,1% (Tyskland)

INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Ricinus communis Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, D-mixed Tocopherol

Størrelse

30 ml., 100 ml.

Varenummer 1507653
Varenummer 1507653

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...