Olier

Luksus og velvære til din hudplejerutine. Økologiske olier af høj kvalitet til ansigt, krop og hår. Her kan du finde vores udvalgt af lækre plejende olier fra Naturligolie.

8 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Naturligolie – skøn pleje til huden

Hos Simpelt.dk går vi op i god effektiv hudpleje af høj kvalitet. De økologiske olier fra danske Naturligolie er præcis det. Deres mission er at skabe et økologisk og bæredygtigt alternativ til din hud, med rene og gode ingredienser. De har et stort fokus på gennemsigtighed, så du aldrig er i tvivl om hvad du smører på din hud. De udvælger de mest luksuriøse planteolier fra potente planter, nødder og bær, der beskytter, plejer og nærer huden.

Er du i tvivl omkring hvilken olie, der passer til din hud og dine behov? Læs vores blogindlæg her, hvor vi giver en kort oversigt over de forskellige olier og hvilke hudtyper de passer til.

Økologisk hudpleje

Vores sortement af hudpleje er nøje udvalgt, vi tester selv alle produkter, og er meget kritiske hvad angår ingredienser og emballage. Vores ønske med den hudpleje og de olier vi forhandler er, at det skal være effektivt og godt for din hud, men det skal også give velvære og luksus. Derudover skal det indeholde plejende ingredienser, og intet andet. Du kan altid finde den fulde ingrediensliste under fanen ‘yderligere information’, under produktet.

Alle de økologiske olier har forskellige egenskaber og er beregnet til forskellige hudtyper og behov, så læs vores lille oversigt over olien inde på produktet.

Tre populære

Udover de rene planteolier, har vi også det populære fugtserum, renseolie og E-vitamin, der er god til hud og hår.

  • Økologisk fugtserum indeholder fugtbindende hyaluronsyre og økologisk vindruevand, der giver huden et markant fugtboost, øger elasticiteten og mindsker rødme. Det resulterer i en hydreret, ensartet og spændstig hud.
  • Økologisk renseolie er vores skånsomme alt-i-en ansigtsrens til alle hudtyper. Den fjerner al slags makeup, snavs og overskydende fedt fra din hud. Olien virker beroligende og beskyttende, har antibakterielle egenskaber og regulerer din naturlige fedtproduktion. Du efterlades med ren hud og en silkeblød fornemmelse.
  • Økologisk E-vitamin en stærk antioxidant, der har en beskyttende og blødgørende virkning på huden. Den er særligt kendt for at sine egenskaber til at pleje arvæv og til at hele sår.

Affaldssortering

I modsætning til mange af de andre produkter vi forhandler, her hos Simpelt.dk kommer de økologiske hudpleje olier med plastik- og gummidele. Selve emballagen er af glas, men med plastik- og gummideleDet er ikke noget vi normalt ser bort fra, men fordi vi synes så godt om Naturligolie, deres gennemsigtighed, deres økologiske olier, kvaliteten og at det er dansk, så er det noget vi i dette tilfælde går på kompromis med.

Det er derfor, efter brug, vigtigt at skille emballagen ad, hvis du da ikke genanvender emballagen. For at emballagen kan affaldssorteres korrekt, skal glasrøret fra pipetten forsigtigt skilles fra plastiktoppen, så de kan komme i hver sin affaldsbeholder. Gummidelen kan også forsigtigt skilles fra plastikdelen af låget, gummidelen skal i restaffald. Husk af tømme og eventuelt skylle glasflasker, før de kommer til glassortering.