Personlig pleje

I denne kategori finder du vores produkter til en mere miljøvenlig personlig pleje. Alle med fokus på miljøvenlige materialer, ingen plastik eller unødig emballage. Disse alternativer er lavet til hverdagen, er simple at udskifte og inkorporere i hverdagen. Her findes bl.a. bambustandbørster og deodoranter uden aluminium og plastikemballage.

8 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Personlig pleje

Små lette alternativer, der er nemme at skifte over til, men som samlet gør en stor forskel. Her finder du ingen plastik, eller plastikemballage – kun miljøvenlige produkter der er produceret med omtanke for miljøet.

Vær en del af løsningen, og udskift for eksempel den normale tandpasta i plastiktube, ud med tandpastapastiller i komposterbar pose og papemballage. De er veganske og uden mikroplast og konserveringsmidler. Pastillerne opløses med spyt og skummer let. De polerer tænderne, forebygger karies og fjerner plak og bakterier. Prøv en tandbørste af bambus, næste gang din egen skal udskiftes. De har medium bløde børster, og lavet af bambus, hvor der hverken benyttes kunstig vandning i dyrkningen, pesticider eller kemikalier. Børstehårene ekstraheres fra ricinusolie, der udvindes fra planten, forarbejdes til bio-nylon og er fri for BPA og olie.

Hos Simpelt.dk forhandler vi udelukkende deodoranter uden aluminium, fra brands med omtanke for miljøet og din krop.

5 fordele ved at bruge deodorant uden aluminium:

  1. Du optager ikke aluminium i kroppen via din deodorant
  2. Deodorant uden aluminium indeholder ofte naturlige antibakterielle ingredienser – der er stor gennemsigtighed i forhold til ingredienser
  3. De deodoranter vi forhandler bliver leveret i bæredygtig emballage og indpakning
  4. Du kan selv vælge mellem duftfri deodorant eller med duft

Biork krystal deodorant

Vi forhandler Biork naturlig mineral / krystal-deodorant. Biork krystaldeodorant har en antibakteriel virkning der ikke stopper sveden, men modvirker lugten fra bakterierne. Den er vegansk og fri for aluminiumchlorid og andre toksiner. Deodoranten er god til alle hudtyper – også sensitiv hud, da den har så få ingredienser og er duftfri.

Scence deodorant

Vores aluminium fri deodorant fra Scence er alle håndlavede, veganske og med økologiske ingredienser. De er beroligende og lavet på en blødgørende base af økologisk kokosolie og mangosmør. De indeholder herudover magnesium der neutraliserer lugt og pilerod der absorberer fugt. De opbevares i en pap-tube, der kan komposteres eller sorteres som bioaffald efter brug.

Deodorant-creme

Officina Naturae laver de små smarte deodorant-creme man smører på armhulen med fingeren. De har en god størrelse, til altid at være med i tasken. De indeholder gode naturlige og økologiske ingredienser – blandt andet natron, der eliminerer bakterier og forhindrer dårlig lugt. De findes i 5 varianter, både med og uden duft og kommer i en lille metalbeholder.