Sæbe

Se vores udvalg af sæbe. Vi har et fint udvalg af kropssæber, barbersæber og rengøringssæber. Alle i fast form som sæbebarer. Sæbebarerne er lavet på plejende ingredienser og med minimal eller ingen emballage.

Filtre
Ok

Hvad er en sæbe bar?

En sæbe bar er en kompakt sæbe. Sæben er altså koncentreret og skummer op, når den kommer i kontakt med vand. Sæbebaren er zero waste og er miljøvenlig af flere grunde.

Fordele ved sæbebarer

  • Du bruger mindre sæbe, hvis du bruger en bar, da den er i koncentreret form.
  • Du undgår transport af store mængder vand. Flydende sæber indeholder ofte store mængder vand, der kræver mere at producere og transportere.
  • Sæbebarer har minimal eller ingen emballage – og ingen plastik

Sæbebar og hygiejne

En sæbebar har et ry for at være en sand bakteriebombe – og det kan den sådan set også blive. En sæbebar skal tørre ud mellem hver brug, og vandet skal kunne løbe fra sæben, når den ikke bruges. Bakterier har det nemlig rigtig fint i et fugtigt miljø, men ikke på et tørt. Sørger du for at opbevare sæbebaren på en sæbeskål eller sæberist, hvor vandet kan løbe fra, skal du ikke være bekymret for bakterierne.

Brug og opbevar sæbebaren i en sæbepose af sisal, for at skumme sæben endnu mere op, eksfoliere og samling på sæben.

Hvilke sæber forhandler vi?

Vi forhandler sæbebarer fra følgende mærker:

  • Flow Cosmetic: Sæberne er lavet af naturlige og økologiske ingredienser, der plejer og tilfører fugt og pleje til huden. Sæbebarerne er lavet på en base af Himmalaya salt, som plejer huden. Sæberne findes i flere varianter og som shaving-sæbe og eksfolierende sæbebar.
  • Solidu: Sæberne findes i to varianter, og er håndlavede med naturlige og plejende ingredienser. Sæberne er velegnede som håndsæber og kropssæber.
  • Mellow Mind: Smukke, håndlavede sæbebarer. Findes i flere varianter og som prøve-pakke. Findes også i en smuk muslingeform. Sæberne er lavet på en olie-base, der tilfører huden fugt og beskyttelse.
  • Luonkos: Sæbebaren er håndlavet og skabt til at fugte og pleje huden, samtidig med at have en rensende effekt.
  • Omtænk: Sæbebaren er lavet som en shaveing-bar, der giver en god tyk skum – perfekt til barbering.

Duftfri sæbe bar

Hos Simpelt.dk forhandler vi sæbebarer både med og uden duft. De sæber, der er tilsat duft er fra naturlige æteriske olier. Vi gør det tydeligt i produktteksterne om produktet er med duft eller ej – og du kan altid finde ingredienslisterne for hvert produkt under fanen ‘yderligere information’. Vi ønsker 100% gennemsigtighed, sådan så du som forbruger ved hvad du køber, men mest af alt kan træffe valget selv.

Ønsker du en duftfri sæbebar, så tag et kig på de fine håndlavede sæber fra Mellow Mind. Hun laver flere skønne varianter helt uden duft.

Du kan også altid benytte tagget ‘duftfri’, så komme alle vores produkter med duftfrie varianter op. Se dem her.