Kategorien indeholder 12 produkter

Viser alle 12 resultater

Active Filters: Clear Filters

Barbersæbe og økologiske sæber: Milde og effektive sæber

Er du på udkig efter en lækker sæbe? Hvad end du er på udkig efter en blød og fugtgivende barbersæbe, en økologisk sæbebar du kan bruge til børnene eller noget helt tredje, så kan du finde forskellige sæber lige her på siden.

Hos Simpelt.dk har vi fokus på at gøre det nemmere og mere simpelt at være bæredygtig. Det behøver nemlig hverken at være besværligt, kedeligt eller upraktisk – tværtimod kan man sagtens leve en bæredygtig hverdag på en simpel måde. Vores økologiske sæbebarer, som du kan finde i vores sortiment, er naturligvis sikre og ufarlige at bruge på både krop og ansigt. Du kan helt sikkert tænke dig til de klassiske måder, du er vant til at bruge sæbe på – men mulighederne stopper ikke der.

Her er 5 ting, du kan bruge en sæbebar til:

  1. Vask hænder med den økologiske sæbe
  2. Til vask af krop og ansigt
  3. Brug en barbersæbe ved at gnubbe den våde sæbebar, hvor du vil barbere – eller skumme barbersæben op i hænderne først
  4. Brug fodscrub-sæben til at eksfoliere krop og fødder
  5. Brug sæben i stedet for opvaskemiddel i køkkenet – skrub blot svamp eller opvaskebørste på baren eller lig den i blød i vandet. Kan også bruges som køkkensæbe til håndvask.

Synes du, det virker mærkeligt at kunne klare opvasken med det samme, som du vasker din krop i? Det kan måske også lyde lidt underligt, men grunden til, at du kan bruge vores sæbebarer til det hele skyldes ingredienserne. De er nemlig så milde, naturlige og effektive, at du kan bruge til mange forskellige ting.

Sæbeskål, svamp og loofah: Få det meste ud af din sæbebar

Hos Simpelt.dk har vi mange praktiske ting der kan være gode at bruge, når man bruger en sæbebar. Her på siden finder du blandt andet sæbeskåle, sæbeposer, rejseæsker til sæbebarer og loofahsvampe. Dette er alle produkter som gør det nemmere at bruge din sæbe og øger holdbarheden samt levetiden på sæbebaren. Sæbeposen til at få samlet og brugt de sidste sæberester, og som kan bruges til at skrubbe huden. En sæbeskål bruges til at opbevare sæben og sørger for, at vandet kan løbe fra sæben.En loofah svamp kan både kan bruges til opbevaring af sæben og suge sæberester til sig, samt bruges som køkkensvamp med sæberesterne.

En sæbebar er et praktisk og bæredygtigt valg i en travl hverdag

Ud over at den ser lækker ud på badeværelset eller i køkkenet, så er en sæbebar et langt bedre valg, når det kommer til at leve mere bæredygtigt. 

  • Du bruger mindre sæbe, hvis du bruger en bar, da den er i koncentreret form
  • De forurener mindre, da sæber i flydende form ofte indeholder meget vand, der kræver mere at producere og transportere
  • De kræver mindre emballage, end flydende sæbe gør – og du undgår plastik
  • Den er mindre skadelig for grundvandet grundet indhold af naturlige ingredienser
  • Den er nemmere og lettere at transportere, da de vejer mindre og sparer plads