Badeværelse / Sæbe / Barbersæbe krop
Brand:Omtænk

Barbersæbe krop

Udsolgt
(3 kundeanmeldelser)

80,00 kr.

OBS 2. sortering – sæber med mindre skønhedsfejl
Håndlavet barbersæbe til krop med plejende og nærende ingredienser. Sæben giver en tyk skum, der gør den velegnet til barbering.

Læs mere →

Beskrivelse

OBS 2. sortering – sæber med mindre skønhedsfejl
Barbersæbe krop fra Omtænk er en håndlavet fast kropssæbe. Sæben har en tyk og blød skum, der gør den velegnet til barbering. Barbersæben er velegnet til barbering af ben og armhuler. Barbersæben indeholder plejende og nærende ingredienser.

Fordele ved en fast sæbe

Med en fast sæbe – også kaldet en sæbebar undgåes al engangs-plastikemballage.

OBS barbersæbebaren med æteriske olie og parfume kan være årsag til allergiske reaktioner. Ingredienslister for barbersæben kan findes under fanebladet “yderligere information”

Sæben er med tilsat duft fra æteriske olier og indeholder ca. 75 ml sæbe. Sæben ligger virkelig godt i hånden, og har en skøn og frisk duft af citrus, rose og rosmarin. Sæben kan med fordel opbevares i en sæbepose af ramie under badet, for at skabe endnu mere tyk skum, og for at give huden en blid eksfoliering under påføring.

Vejledning

 • Sæben gøres våd og skummes op i hænderne
 • Skummet påføres huden, hvor barbering ønskes. Her kan med fordel bruges en sæbepose.
 • Efter barbering vaskes sæben af
 • Det kan anbefales, at bruge lidt økologisk kropsolie på huden efterfølgende
 • Sørg for at sæben ligger et tørt sted, hvor vandet kan løbe fra efter brug. Sæben skal tørre ud efter hver brug. En våd og fugtig sæbe, der ikke får lov at tørre ud, er et godt sted for bakterier at vokse. Tørrer sæben ud efter brug, vil bakterierne have svært ved at overleve på sæbens overfalde.

Omtænks barbersæbe krop er håndlavet i Danmark af en ung dansk kvinde. Der kan forekomme små forskelle på sæberne, da de er håndlavede. Sæberne kan have små “hvide prikker”, der er luftbobler fra produktionen.

Uddybning af ingredienser:

Kokosolie (Cocos Nucifera Oil): Økologisk jomfru kokosolie virker beskyttende, da den absorberes langsomt af huden. Bidrager med fasthed til sæberne, der nedsætter tørretiden markant og skaber desuden en blød og luftig skum med store bobler.

Rapskimolie (Brassica Campestris Seed Oil): Økologisk, koldpresset rapskimolie fra Bornholm. Virker plejende, og er generelt velegnet til alle hudtyper. Kimen er bevaret under presning, så næringstoffer og vitaminer bevares optimalt.
Citronolie (Citrus Limon Peel Oil): Æterisk, økologisk citronolie siges at virke styrkende på kredsløbet. Ved mindre sår kan den standse blødningen og afhjælper desuden fedtet hud.
Geraniumolie (Pelargonium Graveolens Oil): Æterisk, økologisk geraniumolie siges, at have antiseptiske egenskaber, hvilket gør den god mod sår og rifter. Den har en afbalancerende effekt på krop og sind.
Rosmarinolie (Rosmarinus Officinalis Leaf Oil): Æterisk, økologisk rosmarinolie siges, at have antiseptiske, antibakterielle og svampedræbende egenskaber.
Rød ler (Montmorillonie): Renser urene porer og farver sæben.
Der bliver også brugt lud i sæben, der er en blanding af vand og kaustisk soda. Det er luden og dens høje pH-værdi, der får olierne til at forsæbe. I forsæbningsprocessen omdannes luden og olierne til forsæbet kokosolie (Sodium Cocoate) og forsæbet rapskimolie (Sodium Rapeseedate). Der vil altid være nogle af olierne, der ikke forsæbes – de bidrager med fugt og pleje til huden. I forsæbningsprocessen dannes også glycerin, der virker blødgørende på huden. Den glycerin der er deklareret i indholdsdeklarationen, er derfor ikke tilsat, men er skabt i forsæbningsprocessen. Sæbens farve stammer fra det røde ler.
Omtænk er et dansk brand med omtankte for naturen og produkter af god kvalitet. Omtænk fokuserer på at “omtænke” nogle af de ting vi har i hjemmet

Yderligere information

Vægt 0,075 kg
Størrelse 5,7 × 5,7 × 3 cm
Ingredienser

Sodium Cocoate, Sodium Rapeseedate, Glycerin, Cocos Nucifera Oil, Brassica Campestris Seed Oil, Aqua, Pelargonium Graveolens Oil, Citrus Limon Peel Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Montmorillonite, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Citronellol

Varenummer 1507278

3 anmeldelser af Barbersæbe krop

 1. Nina

  Dejlig barbersæbe, som laver det lækreste, blødeste skum. Føles meget mere luksus end de barberskum jeg tidligere brugte 🙂

 2. Ninna Arentoft Jensen

  Så lækker og let at bruge!
  Giver de blødeste ben og god barbering
  Meget bedre end skum, og ingen emballage

 3. Joan

  Let at bruge og virkelig behagelig! Skylles bedre ud af shaveren end skum efter min mening. Dejligt produkt!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...