Loofahsvamp

Fra 39,00 kr.

(1 kundeanmeldelse)

Svamp i økologisk loofah – kan benyttes i badet, som sæbeopbevaring eller som køkken- & rengøringssvamp. Svampen er naturlig og komposterbar.

Læs mere →

Ryd

Beskrivelse

Loofahsvamp fra Iris Hantverk kan bruges til flere forskellige ting:

  • Den kan bruges til at skrubbe huden i badet
  • Den er især oplagt som sæbeunderlag til fx. kropssæbe eller shampoobar, hvor sæben kan tørre efter brug. Herved kan overskydende sæberester sive ind i svampen, og svampen kan benyttes ved næste bad eller håndvask.

Loofah er en plante i familie med agurk & courgette, og der bruges ingen kemikalier til produktionen af fibren. Loofahsvampen er økologisk og bæredygtigt dyrket i Spanien. Der anvendes ingen sprøjtemidler eller kunstvanding, men naturligt regn og genanvendelse af termisk vand til produktionen.

En loofahsvamp bliver blødere og større når den gøres våd – og kan faktisk også bruges som køkkensvamp eller rengøringssvamp. Svampen bør udskiftes & komposteres efter 4-6 måneder afhængig af brugen (hvis den skifter farve eller bliver blød hele tiden, er det tid til at skifte.)

Husk at klippe hanken af, hvis der sådan en på svampe, da den ikke er komposterbar.

For at rengøre svampen skal den placeres i kogende vand med mildt rengøringsmiddel, og herefter skylles og tørres.

Loofahsvampene fåes i en tynd udgave som sæbeholder, eller en tykkere udgave som er syet som en svamp.

Iris Hantverk er et svensk firma, der med sine 17 ansatte, håndlaver deres produkter, og går op i bæredygtige og naturlige produkter.

Yderligere information

Vægt 0.015 kg
Størrelse N/A
Variant

Sæbeholder, Svamp

1 anmeldelse af Loofahsvamp

  1. Johanne

    Meget tilfreds Loofah svampen. Jeg bruger den ved badeværelsesvasken som sæbeholder, og den fungerer super. Sæben ovenpå er altid tør og klar til brug. Svampen er samtidig nem at gøre ren og tørrer hurtigt.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...