Badeværelse / Sæbe / Mellow Mind musling sæbebar

Mellow Mind musling sæbebar

45,00 kr.

Mellow Mind musling sæbebar er de yndigste sæber med naturlige og plejende ingredienser. Sæben er formet som en musling. Sæberne er veganske, koldpresset og håndlavede i Danmark. Kommer i tre varianter – med og uden duft.

Læs mere →

1 × Rejseæske til sæbe- og balsambar - Rund mellem

På lager: levering 1-3 hverdage

25,00 kr.

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Mellow Mind musling sæbebar er en yndig kollektion af de populære sæber fra Mellow Mind i en fin muslingeform. Sæberne er kommet til live med inspiration fra Vesterhavet, og er en smuk værtindegave eller som lidt selvforkælelse til dig selv. Sæberne er alle veganske, koldpresset og lavet på en nærende base af olivenolie, kokosolie og sheasmør.

Mellow Mind musling sæbebar håndlaves i Danmark og indfarves med naturlige materialer, der kan derfor forekomme forskelle i farve. De smukke sæbebarer kan være en all around nærende sæbe til både hænder og krop og bruges af hele familien.

Barerne er lavet af naturlige, koncentrerede ingredienser i en kompakt form. En af fordelene ved en sæbe bar er, at der kan spares virkelig meget vand, da en bar kommer i koncentreret form.

En anden fordel ved de lækre sæbebarer er, at der er mindre affald. De smukke muslingesæber kommer helt uden emballage og plastik – vi vil dog nænsomt pakke dem ind i papir, så den ikke skades under fragt.

Anvendelse

  1. Fugt baren under varmt vand.
  2. Fordel og masser sæben ind på huden
  3. Skyl derefter med rigeligt rent vand.
  4. Vær opmærksom på, at vandet kan løbe fra sæbebaren, så den kan tørre helt op inden næste brug. Her kan med fordel bruges en loofahsvamp, en sæbeskål i kork eller sæbeskål i bambus, som sæben kan stå på.

En sæbebar holder lige så længe eller endda meget længere end en konventionel sæbe på flaske. Se også de flotte økologiske sæbebarer fra Flow Cosmetics.

Mellow Mind musling sæbebar varianter

  • Neutral: Duftfri – Vegansk. 35 g. En neutral koldpresset sæbebar, som skummer mildt og efterlader huden ren og blød. Perfekt til dig med sensitiv hud, eller som bare bedst kan lide sæbe uden duft.
  • Beige clay: Med duft Vegansk. 35 g. En koldpresset sæbe med beige ler og en mild duft af geranium. Den skummer og giver en silkeblød hud grundet indholdet af mineralsk salte i det beige ler. Den skønne duft af geranium kan virke beroligende.
  • Rose clay: Med duft – Vegansk. 35 g. Rose clay soap er en koldpresset sæbe med rosa fransk ler og duft af lavendel, som er mild og kan derfor bruges af alle hudtyper. Det rosa ler er rig på mineraler og eksfolierer huden blidt. Den skønne duft af lavendel kan have en beroligende effekt på krop og sind.

Se også de fine håndlavede sæbebarer fra Mellow Mind.

OBS sæbebarer med æteriske olie og parfume kan være årsag til allergiske reaktioner. Ingredienslister for hver sæbebar kan findes under fanebladet “yderligere information”

Mellow Mind er et dansk brand. Kvinden bag håndlaver sæber og shampoobarer med omtanke i hele processen. Sæberne og shampooerne laves med naturlige og økologiske ingredienser, og med minimal og gennemført emballage af genbrugspapir.

Yderligere information

Varianter

Neutral, Beige clay, Rose clay

Ingredienser (Neutral):

Neutral:
Saponified oils of: (olea europae, cocus nucifera, butyrospermum parkii)

Ingredienser (Beige clay):

Beige clay:
Saponified oils of: (olea europae, cocus nucifera, butyrospermum parkii), kaolin, illite, pelargonium graveolens

Ingredienser (Rose clay):

Rose clay:
Saponified oils of: (olea europae (olivenolie), cocus nucifera (kokosolie), butyrosper- mum parkii(sheasmør)), kaolin (pink ler), lavandula angustifolia (lavendel æterisk olie).

Varenummer 1507569c
Varenummer 1507569b
Varenummer 1507569a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.