Badeværelse / Sæbe / Mellow Mind sæbebar prøvesæt

Mellow Mind sæbebar prøvesæt

140,00 kr.

Mellow Mind sæbebar prøvesæt indeholder de 6 forskellige sæbebarer fra Mellow Mind i en mindre prøvestørrelse. Sæberne er alle koldpresset, veganske og med plejende ingredienser. Prøvesættet indeholder både sæber med og uden duft.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Mellow Mind sæbebar prøvesæt indeholder de 6 forskellige sæbebarer fra Mellow Mind i en mindre prøvestørrelse. Denne størrelse er perfekt som en lille rejsesæbe, som gave, til børn eller blot som en lille forsmag på sæberne, hvis du gerne vil teste dem inden du køber en stor sæbebar.

Sæberne er håndlavede med naturlige og plejende ingredienser. De er alle veganske, koldpresset og lavet på en nærende base af olivenolie, kokosolie og sheasmør. Sæberne håndlaves i små portioner i Danmark, indfarves med naturlige materialer og håndskæres i arkitektoniske blokke – der kan derfor forekomme forskellige i farver og størrelser.

Vi har også små prøver af de populære shampoobarer fra Lundegaardens, som kan prøves af inden du køber en stor bar.

Mellow Mind sæberne er lavet af naturlige, koncentrerede ingredienser i en kompakt form. En af fordelene ved en sæbe bar er, at der kan spares virkelig meget vand, da en bar kommer i koncentreret form. Herudover indeholder Mellow Mind sæbebar ingen kemisk fremstillet duft, silikonestoffer og sulfater.

Mellow Mind sæbebar prøvesæt indeholder 6 små sæber á 15-20g.

Se de store sæbe barer fra Mellow Mind her.

Et Mellow Mind sæbebar prøvesæt indeholder

Uden duft

  • Neutral: Duftfri – Vegansk. En neutral koldpresset sæbebar, som skummer mildt og efterlader huden ren og blød. Perfekt til dig med sensitiv hud, eller som bare bedst kan lide sæbe uden duft.
  • Terracotta: Duftfri Vegansk. En koldpresset sæbebar med rødt ler. Sæben skummer mildt og efterlader huden ren og blød. Perfekt til dig med sensitiv hud, eller som bare bedst kan lide sæbe uden duft. Det røde ler kan være med til at balancere huden og rødme eller irritation mindskes. Dertil renser leret blidt i dybden.
  • Sea salt scrub: DuftfriVegansk. En mellemgrov scrub sæbebar med havsalt, birkes og hvid kaolin ler. Denne sæbebar er uden duft, skummer mildt, kan bruges til hænder – og er også god som bodyscrub i badet. Den eksfolierer blidt huden og efterlader den dejlig blød og klar til fugt. Hvid kaolin ler eksfolierer huden blidt og regulerer derved hudens tone. Dertil har den en naturlig detox effekt af huden.

Med duft

  • Beige clay: Med duft Vegansk. En koldpresset sæbebar med beige ler og duft af geranium. Sæben skummer mildt, og giver en ren og silkeblød hud. Denne ler er rig på mineralske salte som blødgør og renser huden. Æterisk geranium olie har en beroligende effekt på huden og anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Black charcoal: Med duftVegansk. En koldpresset sæbebar med aktivt kul og duft af pebermynte. Sæben skummer mildt og efterlader huden ren og fugtet. Det aktive kul kan hjælpe med at rense i dybden og understøtte hudens balance. Æterisk pebermynte olie har en dejlig frisk duft. Dertil kan den have en kølende effekt på huden og kan eliminere kløe.
  • Rose clay: Med duft Vegansk. En koldpresset sæbebar med rosa fransk ler og duft af lavendel. Sæben er mild og kan bruges af alle hudtyper. Den franske ler er rig på mineraler som jern, illite, montmorillonit og kalsit. Den stimulere blodcirkulationen og eksfolierer huden blidt og fjerner døde hudceller. Æterisk lavendel olie har en beroligende duft, som kan virke kølende på huden.

Se også de yndige muslingesæber fra Mellow Mind.

OBS sæbebarer med æteriske olie og parfume kan være årsag til allergiske reaktioner. Ingredienslister for hver sæbebar kan findes under fanebladet “yderligere information”

Mellow Mind er et dansk brand. Kvinden bag håndlaver sæber og shampoobarer med omtanke i hele processen. Sæberne og shampooerne laves med naturlige og økologiske ingredienser, og med minimal og gennemført emballage af genbrugspapir fra bæredygtigt dyrket skovbrug.

Yderligere information

Ingredienser (Neutral):

Neutral:
Saponified oils of: (olea europae, cocus nucifera, butyrospermum parkii)

Ingredienser (Terracotta):

Terracotta:
Saponified oils of: (olea europae, cocus nucifera, butyrospermum parkii), illite

Ingredienser (Sea salt scrub):

Sea salt scrub:
Saponified oils of: (olea europae, cocus nucifera, butyrospermum parkii), kaolin, papaver somniferum, sodium chloride

Ingredienser (Beige clay):

Beige clay:
Saponified oils of: (olea europae, cocus nucifera, butyrospermum parkii), kaolin, illite, pelargonium graveolens

Ingredienser (Black charcoal):

Black charcoal:
Saponified oils of: (olea europae, cocus nucifera, butyrospermum parkii), powdered activated charcoal, mentha piperita

Ingredienser (Rose clay):

Rose clay:
Saponified oils of: (olea europae (olivenolie), cocus nucifera (kokosolie), butyrosper- mum parkii(sheasmør)), kaolin (pink ler), lavandula angustifolia (lavendel æterisk olie).

Varenummer 1507570

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...