Badeværelse / Sæbe / Sæbeskål i bambus

Sæbeskål i bambus

Fra 59,00 kr.

Sæbeskål i bambus til at opbevare sæbebar og shampoobarer, så de kan tørre mellem brug. De tre riller lader vandet løbe fra. Sæbeskålen er fremstillet af naturmateriale, derfor er hvert produkt unikt i farver og udtryk.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Sæbeskål i bambus til at opbevare sæbebar, shampoobarer, balsambarer eller opvaskesæben, så de kan tørre mellem brug. Dette er vigtigt for, at baren ikke optager bakterier og holder længst muligt. De tre huller i bunden lader overskydende vand løbe fra, og sørger for at baren kan tørre op nedefra. Den populære sæbeskål i bambus er fin på badeværelset, og passer helt perfekt til Lundegaardens shampoo– og balsambarer

Bambus sæbeskål

  • Fremstillet af naturmateriale – hvert produkt er derfor unikt i farve og udtryk
  • Sørger for at vandet fra din sæbe bar kan løbe fra
  • Lader din sæbe bar tørre mellem brug hvilket er essentielt for holdbarheden på produktet

Sæbeskål varianter

  • Rund måler ca. 8,2 cm. i diameter og ca. 1,3 cm i højde
  • Firkantet ca. 13 cm i længde, 9 cm i bredde og højde 1,6 cm

Når man benytter en sæbe bar, er det vigtigt at vandet kan løbe fra, så sæben kan tørre og man undgår bakteriedannelse. Det kan gøres ved at bruge en loofahsvamp eller en af vores sæbeskåle. Sæbeskålen er fremstillet af naturmateriale, derfor er hvert produkt unikt i farver og udtryk. Den sørger for, at din sæbe tørrer igennem, hvilket er essentielt for holdbarheden på dit produkt. Den fine sæbeskål af bambus kan vaskes med rent lunkent vand og en børste. Den bør have lov at tørre med jævne mellemrum

Fremstillet af god og holdbar bambus.

Den er af bambus og kan holde op til 300g sæbe. Den har et smukt minimalistisk design, og gør at dine sæbe, shampoo -og balsambarer let kan lufttørre, så man undgår bakteriedannelse.

Lundegaardens er en lille virksomhed på den danske ø Sejerø, hvor en kvinde håndlaver alle shampoo- og balsambarer selv. Ingredienserne er naturlige og økologiske og alle produkterne laves med omtanke for naturen og kroppen.

Yderligere information

Størrelse N/A
Variant

Rund, Firkantet

Varenummer 1507454
Varenummer 1507454

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...