Solidu sæbebar kropssæbe bodysoap

Solidu sæbebar

60,00 kr.

Med en sæbebar fra Solidu, får du en sæbe til kroppen, som er lavet på naturlige ingredienser, og som kommer i komposterbar emballge.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507451 Kategorier: , ,
Brands:Solidu

Beskrivelse

Solidu sæbebar er to skønne og naturlige sæber. Barerne er lavet af naturlige, koncentrerede ingredienser i en kompakt form. En af fordelene ved en bar er nemlig, at der kan spares virkelig meget vand, da en bar kommer i koncentreret form. Herudover indeholder Solidu sæbebar ingen mikroplast eller silikoner.

En anden fordel ved de lækre sæbebarer er, at der er mindre affald. Disse sæber kommer i en komposterbar emballage, der kan nedbrydes i havekomposten efter 45 dage. Emballagen er lavet af stivelse, bambus og trækul. Bambussen stammer fra bambusafskæringer fra produktionen af bambuspinde. Det er dog vigtigt at tage papirsmærket af, og sortere dette som papir, så det kan genanvendes. Selve baren bruger du alt af, og giver ingen affald.

Varianter

  • 20 seconds: Blid sæbe skabt i 2020, da vi alle pludselig blev mindet om vigtigheden af ​​at vaske hænder ofte. Med rig mango- og sheasmør og blødgørende solsikkeolie er denne sæbe blød og cremet. Præcis hvad du har brug for til daglig håndvask – og den fungerer også perfekt som en kropsvask. Med sin silkeagtige skum er denne sæbe så skånsom som muligt, og alligevel bevarer den alle de desinficerende egenskaber, der er så vigtige lige nu. Duftende med bergamot, litsea og et strejf af lavendel og eukalyptus dufter sæben citrusagtig og frisk. Skum godt, sørg for at dække alle dele af din hånd og skrubbe i 20 sekunder

  • Purify: Trækul er kendt for sin evne til at absorbere og trække olie ud af huden. Sæben er tilsat tea tree olie, som er antibakteriel og antimikrobiel. Sæben er perfekt til at rense huden. Det fjerner let støv og fedt, efterlader huden frisk og ren. Perfekt til brug på fedtet hud – som kropsvask eller som rensende ansigtsvask. Husk dog at hvis du har tør hud, kan aktivt kul udtørre huden endnu mere.

Anvendelse

  1. Fugt baren under varmt vand.
  2. Fordel og masser sæben ind på huden
  3. Skyl derefter med rigeligt rent vand.
  4. Vær opmærksom på, at vandet kan løbe fra sæbebaren, så den kan tørre helt op inden næste brug. Her kan med fordel bruges en loofahsvamp, som sæben kan stå på.

En sæbebar holder lige så længe eller endda meget længere end en konventionel sæbe på flaske.

Sæbebarerne fra Solidu er veganske.

SOLIDU er et miljøbevidst og innovativt kosmetikmærke fra Litauen. De ønsker bl.a. at gøre op med plastikemballage, de enorme ressourcer der bruges på at fragte (unødige mængder) vand i produkter frem og tilbage på i verden, og herudover fokuserer de meget på naturlige ingredienser i deres produkter.

Yderligere information

Vægt N/A
Variant

20 seconds, Purity

Ingredienser

20 seconds: Helianthus Annus Seed (Sunflower Oil), Aqua, Sodium Hydroxide, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Mangifera Indica Seed Butter (Mango Butter), Sodium Citrate, Litsea Cubeba (May Chang) Oil, Citral, Citrus Bergamia (Bergamot), Titanium Dioxide, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus Essential Oil), Linalool, Lavandula Hybrida (Lavender) Oil, Geraniol, Citranellol.

Purify: Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aqua, Sodium Hydroxide, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Ricinus Communis (Castor) Oil, Olea Europaea (Extra Virgin Olive) Oil, Helianthus Annuus (Organic Sunflower Oil), Vitellaria Paradoxa (Shea Butter), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Activated Charcoal, Limonene, Cedrus Atlantica (Cedarwood), Sodium Lactate, Citrus Limonum (Lemon), Melaleuca Alternifolia (Tea Tree), Citral.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Solidu sæbebar”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *