Sæbeopbevaring

Vi har samlet flere forkslellige muligheder for opbevaring af din shampoobar, sæbebar eller opvaskesæbebar. Sæbebarens opbevaring er afgørende for holdbarheden.

2 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Holdbarhed og opbevaring af sæbebar

Hos Simpelt.dk har vi mange praktiske ting der kan være gode at bruge, når man bruger en sæbebar. Her på siden finder du blandt andet sæbeskåle, sæbeposer, rejseæsker til sæbebarer og loofahsvampe. Dette er alle produkter som gør det nemmere at bruge din sæbe og øger holdbarheden samt levetiden på sæbebaren.

  • Sæbeposen er smart til at få samlet og brugt de sidste sæberester, og samtidig kan den bruges i badet til at skrubbe huden.
  • En sæbeskål bruges til at opbevare sæben og sørger for, at vandet kan løbe fra sæben.
  • En loofah svamp kan både kan bruges til opbevaring af sæben og suge sæberester til sig, samt bruges som køkkensvamp med sæberesterne.
  • Rejseæskerne findes i forskellige størrelser og er perfekte hvis du skal have en sæbe bar med dig. Så undgår du ødelagte sæber, og holder samtidig sæben adskilt fra alle dine ting.

Hygiejne

En sæbebar har et ry for at være en sand bakteriebombe – og det kan den sådan set også blive. En sæbebar skal tørre ud mellem hver brug, og vandet skal kunne løbe fra sæben, når den ikke bruges. Bakterier har det nemlig rigtig fint i et fugtigt miljø, men ikke på et tørt. Sørger du for at opbevare sæbebaren på en sæbeskål eller sæberist, hvor vandet kan løbe fra, skal du ikke være bekymret for bakterierne.

Fordele ved sæbebarer

  • Du bruger mindre sæbe, hvis du bruger en bar, da den er i koncentreret form.
  • Sæbebarer har minimal eller ingen emballage – og ingen plastik.