Sæbepose

50,00 kr.

Sæbepose i materialet “ramie” der er 100% biologisk nedbrydeligt. Sæbeposen kan indeholde din kropssæbe, skaber mere skum & skrubber huden blidt.

Læs mere →

På lager

Varenummer (SKU): 1507008 Kategorier: , ,
Brands:Omtænk

Beskrivelse

Sæbepose i materialet “ramie”. Posen kan indeholde din kropssæbe, og sørge for at fordele sæben på huden, alt imens posen giver en naturlig skrub. Det er perfekt som pre-barbering pleje, for at sikre en blød og glat hud, eller som en mere rutinemæssig skrubning. Skrub din hud forsigtigt med cirkulære bevægelser for at fjerne alle døde hudceller.

Denne sæbepose hjælper med at skabe stærkere skum, mens du bruger mindre sæbe. Herudover kan du fylde posen med alle dine små sæberester, og herved få gavn af hele sæben. Vi anbefaler vores barbersæbe til kroppen fra Omtænk, som giver en god tyk skum – perfekt til barbering. Herudover anbefaler vi vores shavere fra omtænk, som giver en sikker og tæt barbering, helt uden plastik.

Ramie er en naturlig fiber fremstillet af urticaceae, som tilhører nældefamilien. Ramie er 100% naturlig og dermed 100% biologisk nedbrydeligt.

Vi anbefaler at man tager sæben ud af sæbeposen for at sæbeposen kan tørre bedst muligt og for at undgå bakterievækst.

Omtænk er et dansk brand med omtankte for naturen og produkter af god kvalitet. Omtænk fokuserer på at “omtænke” nogle af de ting vi har i hjemmet, til et mere miljøvenligt og bæredygtigt alternativ.

Yderligere information

Vægt 0.015 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sæbepose”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:

Du kunne også være interesseret i...

 • Fairtrade aftershave

  Fra 139,00 kr.
  4.00 ud af 5
 • Plastikfri shaver

  320,00 kr.
  5.00 ud af 5
 • Barbersæbe krop

  80,00 kr.