Sæbepose

39,00 kr.

Sæbepose i materialet “ramie”. Sæbeposen kan indeholde din kropssæbe, skaber mere skum & skrubber huden blidt.

Læs mere →

På lager

Varenummer (SKU): 1507008 Kategorier: ,

Beskrivelse

Sæbepose i materialet “ramie”. Posen kan indeholde din kropssæbe, og sørge for at fordele sæben på huden, alt imens posen giver en naturlig skrub. Det er perfekt som pre-barbering pleje, for at sikre en blød og glat hud, eller som en mere rutinemæssig skrubning. Skrub din hud forsigtigt med cirkulære bevægelser for at fjerne alle døde hudceller.

Denne sæbepose hjælper med at skabe stærkere skum, mens du bruger mindre sæbe. Herudover kan du fylde posen med alle dine små sæberester, og herved få gavn af hele sæben. Vi anbefaler vores kropssæbe fra Munkholm, som giver en god tyk skum – perfekt til barbering. Herudover anbefaler vi vores shavere fra Bareaya, som giver en sikker og tæt barbering, helt uden plastik.

Ramie er en naturlig fiber fremstillet af urticaceae, som tilhører nældefamilien. Ramie er 100% naturlig og dermed 100% biologisk nedbrydeligt.

Vi anbefaler at man tager sæben ud af sæbeposen for at sæbeposen kan tørre bedst muligt og for at undgå bakterievækst.

Bareyea er en virksomhed placeret i Hong Kong. Bareaya blev opstartet af en fransk kvinde, der måtte opgive sit forsøg på at affaldssortere sin engangsshaver, da den indeholdt for mange uadskillelige dele. Bareaya ønsker, at forbrugerne skal kunne gå tilbage til de essentielle og plastfri produkter, der kan genanvendes.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sæbepose”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:

Du kunne også være interesseret i...