Shampoo

Hos Simpelt.dk finder du et bredt udvalg af shampoobarer. I vores udvalg findes forskellige miljøvenlige shampoo barer. Vi forhandler bla. Lundegaardens shampoo, Birk shampoo, Solidu shampoo og Mellow Mind shampoobarer. Alle shampoobarer er uden SLS, og der findes både varianter med og uden duft.

10 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Shampoobar: Hvad er det, og hvorfor skal du bruge en?

Selvom det muligvis lyder lidt gammeldags med en sæbebar til håret, så er shampoobarer faktisk blevet et populært valg blandt mijøbevidste forbrugere.

Det er der mange gode grunde til: Det er shampoo uden SLS, der er kendt for at tørre håret ud. De fleste shampoobarer er veganske. Det er shampoo, der renser skånsomt og plejer effektivt. Shampoobarer kommer i plastfri pakning – ofte helt uden emballage. Shampoobarer er altså en mere bæredygtig shampoo.

Alle vores shampoobarer er uden SLS. Stærke sulfater såsom SLS i shampoo kan være hårde ved dit hår og din hovedbund. Shampoo uden SLS er shampoo uden indhold af sodium lauryl sulfate, som er en af de mest brugte og kendte sulfater. SLS kan være temmelig udtørrende for din hovedbund, hvilket kan føre til træt hår, irriteret hovedbund og hår, der fedter hurtigere.

Shampoobarerne er reguleret, så de har den korrekte pH-værdi og er altså pH neutral shampoo.

Vegansk shampoo er shampoo uden indhold af animalske produkter. Du kan sagtens få en lækker shampoo uden nogle former for animalske ingredienser.

Læs mere om shampoobarer og få et overblik over vores forskellige varianter her

Vi har nøje udvalgt brands der laver håndlavede og plejende shampoobarer.

Bedste økologiske shampoo?

Går du op i økologi? Så se vores shampoobarer lavet på økologiske ingredienser. De fleste af vores shampoobarer indeholder kun økologiske ingredienser (og andre ingredienser, der ikke kan være økologiske såsom vand). Se vores økologiske shampoo fra Mellow Mind, Lundegaardens og sæbe/shampoobaren fra Flow Cosmetic.

Shampoobar test

Vores shampoobar “white” fra Lundegaardens er kåret som bedst i test. Den er altså kåret til den bedste shampoo uden duft i test hos Politiken 2020. Den skønne testvinder passer til de fleste hårtyper, og fås også i mange andre varianter med duft. Se også vores balsam bar fra Lundegaardens.

Shampoo uden duft vs. shampoo med duft

Vi forhandler både shampoobarer med og uden duft. Nogle shampoobarer indeholder naturlige æteriskeolier, mens andre indeholder kemisk fremstillet duft. Vi ønsker at tilbyde forskellige varianter, men være tydelige i produktbeskrivelsen, så du nemt kan vælge til og fra ud fra dine præferencer. Du kan finde alle ingredienslister under fanen ‘yderligere information’ inde under produktet. Du kan også benytte tagget ‘duftfri’, så vil alle vores produkter med duftfrie varianter komme op. Se det her.

Hvordan opbevares en shampoobar? 

Shampoobarer skal kunne tørre ud mellem brug. Opbevar den på en sæberist, en sæbeskål eller en loofahsvamp. Vi anbefaler en beholder til shampoo og sæbe, når den er med i toilettasken.

Miljøvenligt alternativ til tørshampoo

Se også vores mere miljøvenlige alternativer til tørshampoo, tørshampoo pulver eller hårpudder, som det også kaldes. De er pakket i mere bæredygtig og genanvendelig emballage, og laves af pulver der suger fedt fra hovedbunden til sig. Findes i flere varianter, med og uden farve og duft. Man kan sige, det er en mere naturlig tørshampoo, da indeholdet er af naturlige ingredienser.