Shampoo

Hos Simpelt.dk finder du et bredt udvalg af shampoobarer. Se vores udvalg af forskellig miljøvenlige shampoo barer. Alle shampoobarer er uden SLS, og der findes både varianter med og uden duft.

Filtre
Ok

Shampoobar: Hvad er det, og hvorfor skal du bruge en?

Selvom det muligvis lyder lidt gammeldags med en sæbebar til håret, så er shampoobarer faktisk blevet et populært valg blandt mijøbevidste forbrugere.

Det er der mange gode grunde til: Det er shampoo uden SLS, der er kendt for at tørre håret ud. De fleste shampoobarer er veganske. Det er shampoo, der renser skånsomt og plejer effektivt. Shampoobarer kommer i plastfri pakning – ofte helt uden emballage

Alle vores shampoobarer er uden SLS. Stærke sulfater såsom SLS i shampoo kan være hårde ved dit hår og din hovedbund. Shampoo uden SLS er shampoo uden indhold af sodium lauryl sulfate, som er en af de mest brugte og kendte sulfater. SLS kan være temmelig udtørrende for din hovedbund, hvilket kan føre til træt hår, irriteret hovedbund og hår, der fedter hurtigere.

Vegansk shampoo er shampoo uden indhold af animalske produkter. Du kan sagtens få en lækker shampoo uden nogle former for animalske ingredienser.

Shampoobar test

Vores shampoobar “white” fra Lundegaardens er bedst i test hos Politiken 2020 og er shampoo uden parfume. Den skønne testvinder passer til de fleste hårtyper, og fås også i mange andre varianter med duft. Se også vores balsam bar fra Lundegaardens.

Læs mere om shampoobarer og vores forskellige varianter her

Lidt om duft

Vi forhandler både shampoobarer med og uden duft. Nogle shampoobarer indeholder naturlige æteriskeolier, mens andre indeholder kemisk fremstillet duft. Vi ønsker at tilbyde forskellige varianter, men være tydelige i produktbeskrivelsen, så du nemt kan vælge til og fra ud fra dine præferencer.