Kategorien indeholder 12 produkter

Viser alle 12 resultater

Active Filters: Clear Filters

Naturlig shampoo giver dig sundt hår på den bæredygtige måde

Hos Simpelt.dk finder du et bredt udvalg af naturlig shampoo, der både kommer i flydende form og som shampoobarer. Vores mission er at tilbyde dig bæredygtige og enkle alternativer til priser, der er til at forstå. Vi synes nemlig, at det skal være simpelt at være bæredygtig. Gå på opdagelse i vores udvalg af naturlig shampoo, shampoo barer, vegansk shampoo og shampoo uden SLS lige her på siden.

Shampoobar test

Vores shampoobar fra Lundegaardens er bedst i test hos Politiken 2020 og er shampoo uden parfume. Den skønne testvinder passer til de fleste hårtyper, og fås i mange forskellige varianter med og uden duft. Se også vores balsam bar fra Lundegaardens.

Shampoo uden sulfat og silikone og parabener

Vores shampooer er uden SLS, som også er kendt som shampoo uden sulfat. Tager du et kig på ingredienser under hver naturlig shampoo og shampoo bar, vil du også se, at de er stopfyldte med lækre og naturlige ingredienser såsom naturlige olier og ekstrakter – alt sammen gode og nærende ingredienser til dit hår.

Få overblikket over vores udvalg af naturlig shampoo

Naturlig shampoo kommer i mange former og størrelser, og vi forhandler en bred vifte af dem lige her på siden. Du finder blandt andet:

  • Flydende shampoo i mere bæredygtig emballage
  • Shampoo bar (fast shampoo)

Shampoobar: Hvad er det, og hvorfor skal du bruge en?

Selvom det muligvis lyder lidt gammeldags med en sæbebar til håret, så er shampoobarer faktisk blevet et populært valg blandt mijøbevidste forbrugere. Det er der mange gode grunde til:

  • Det er shampoo uden SLS, der er kendt for at tørre håret ud
  • De fleste shampoobarer er lavet af vegansk shampoo
  • Det er naturlig shampoo, der renser skånsomt og plejer effektivt
  • Shampoobarer holder i længere tid (man siger, at én shampoobar svarer til cirka flasker almindelig shampoo)
  • Shampoobarer kommer i plastfri pakning

Især udtryk som SLS og sulfater er blevet kontroversielle i skønhedsindustrien gennem de sidste år. Og det er ikke så mærkeligt, da stærke sulfater såsom SLS i shampoo kan være hårde ved dit hår og din hovedbund. Shampoo uden SLS er shampoo uden indhold af sodium lauryl sulfate, som er en af de mest brugte og kendte sulfater. SLS kan være temmelig udtørrende for din hovedbund, hvilket kan føre til træt hår, irriteret hovedbund og hår, der fedter hurtigere.

Shampoo til fedtet hår

Shampoo uden sulfat er et vidt begreb, da sulfater dækker over en bred vifte af indholdsstoffer. Med shampoo uden sulfat menes der ofte shampoo uden SLS. Men en shampoo kan sagtens være uden SLS, men med indhold af sulfater. Sulfater er nemlig en af de ingredienser i mange shampooer, som får shampooen til at skumme. Ikke alle sulfater er slemme, og især sulfater lavet på kokos er populære i naturlig shampoo.

Vegansk shampoo er shampoo uden indhold af animalske produkter. Du kan sagtens få en lækker shampoo uden nogle former for animalske ingredienser – så hvorfor ikke spare det væk et sted, hvor det ikke på nogen måde er nødvendigt?

Shampoobar krøller

Vi har mange forskellige varianter med og uden duft – og med mange forskellige egenskaber. Søger du f.eks. en shampoobar til krøller er du landet det rigtige sted på Simpelt.dk

Shampoobar til fint hår

Vores shampoo barer fås til både fedtet og til fint hår – og med og uden duft. Se hele vores udvalg her på siden.