Shampoo

Hos Simpelt.dk finder du et bredt udvalg af naturlig shampoo, der både kommer i flydende form og som shampoobarer. Se vores udvalg af forskellig miljøvenlig shampoo, shampoo barer, vegansk shampoo og shampoo uden SLS lige her på siden.

Filtre
Ok

Shampoo uden sulfat og silikone og parabener

Tager du et kig på ingredienser under hver af vores naturlige shampoobarer, vil du også se, at de er stopfyldte med lækre og naturlige ingredienser såsom naturlige olier og ekstrakter – alt sammen gode og nærende ingredienser til dit hår.

Læs mere om shampobarer her

Få overblikket over vores udvalg af naturlig shampoo

Naturlig shampoo kommer i mange former og størrelser, og vi forhandler en bred vifte af dem lige her på siden. Du finder blandt andet:

  • Flydende shampoo i glasflaske
  • Et stort udvalg af shampoobarer (fast shampoo)

Shampoobar: Hvad er det, og hvorfor skal du bruge en?

Selvom det muligvis lyder lidt gammeldags med en sæbebar til håret, så er shampoobarer faktisk blevet et populært valg blandt mijøbevidste forbrugere. Det er der mange gode grunde til:

  • Det er shampoo uden SLS, der er kendt for at tørre håret ud
  • De fleste shampoobarer er veganske
  • Det er naturlig shampoo, der renser skånsomt og plejer effektivt
  • Shampoobarer holder som regel i længere tid 
  • Shampoobarer kommer i plastfri pakning – ofte helt uden emballage

Alle vores shampoobarer er uden SLS. Stærke sulfater såsom SLS i shampoo kan være hårde ved dit hår og din hovedbund. Shampoo uden SLS er shampoo uden indhold af sodium lauryl sulfate, som er en af de mest brugte og kendte sulfater. SLS kan være temmelig udtørrende for din hovedbund, hvilket kan føre til træt hår, irriteret hovedbund og hår, der fedter hurtigere.

Vegansk shampoo er shampoo uden indhold af animalske produkter. Du kan sagtens få en lækker shampoo uden nogle former for animalske ingredienser.

Shampoobar test

Vores shampoobar fra Lundegaardens er bedst i test hos Politiken 2020 og er shampoo uden parfume. Den skønne testvinder passer til de fleste hårtyper, og fås i mange forskellige varianter med og uden duft. Se også vores balsam bar fra Lundegaardens.