Solidu balsambar solidu
Solidu balsambar solidu

Solidu balsambar

105,00 kr.

Solidu balsambar indeholder naturlige og plejende ingredienser, og efterlader håret blødt og lækkert. De kommer i komposterbar emballage, så du sparer plastikemballage

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507450 Kategorier: ,
Brands:Solidu

Beskrivelse

Solidu balsambar er nogle skønne og naturlige balsambarer. Barerne er lavet af naturlige, koncentrerede ingredienser i en kompakt form. En af fordelene ved en bar er nemlig, at der kan spares virkelig meget vand, da en bar kommer i koncentreret form. Herudover indeholder Solidu balsambar ingen mikroplast eller silikoner.

En anden fordel ved de skønne balsambarer er, at der er mindre affald. Disse balsambarer kommer i en komposterbar emballage, der kan nedbrydes i havekomposten efter 45 dage. Emballagen er lavet af stivelse, bambus og trækul. Bambussen stammer fra bambusafskæringer fra produktionen af bambuspinde. Det er dog vigtigt at tage papirsmærket af, og sortere dette som papir, så det kan genanvendes. Selve baren bruger du alt af, og giver ingen affald.

Varianter

  • No knots: er en solid “dobbelt”balsam, der perfekt løsner hårknuder og giver det ekstra glans og glathed. Den øverste del designet til hårender, der let bliver tørre og har brug for ekstra næring, og den nederste del er designet til hårrødder, der har brug for meget lettere balsam, så det ikke fedter. Balsammen indeholder mangosmør, jojobaolie, uraffineret kakaosmør og silkeaminosyrer. Den dufter af naturlige æteriske olier: frisk citruskalk med en note koriander og røgelse. No knots er fyldt med fugtgivende, blødt mangosmør, der har en høj procentdel af fedtsyrer, mineraler og vitaminer for at holde håret og hovedbunden sund. Jojobaolie giver en ekstra beskyttelse mod tørhed, brud og spaltede spidser. Jojoba er herudover rig på vitaminer og mineraler, der nærer hår, herunder vitamin C, vitamin E, B-vitaminer, kobber og zink. For ekstra hårstyrke, glathed og håndterbarhed er der tilføjet silkeaminosyrer: et naturligt protein ekstraheret fra rå silke. 

  • Hair candy: er en dobbeltbalsam med den øverste del designet til hårender, der let bliver tørre og har brug for ekstra næring, og den nederste del er designet til hårrødder, der har brug for meget lettere balsam. I balsambaren er både arganolie og sheasmør. Disse er blevet brugt i århundreder til at stimulere hårvækst, gøre det stærkere og reducere inflammation. Herudover findes der også uraffineret kakaosmør – når vi skærer det i produktion, lugter hele rummet som chokolade! Arganolie, shea og kakaosmør er ekstremt rige på vitaminer, antioxidanter og fedtsyrer. Hair candy balsam er fyldt med disse fantastiske olier, der sørger for at dine hårender ikke tørrer, det nærer og løsner håret og efterlader det blødt, lækkert og sundt. Baren dufter sødt og sliklignende: ylang-ylang blomster med et strejf af pelargonium.

Anvendelse

  1. Fugt baren under varmt vand. Påføres i håret ved at gnide baren i håret.
  2. Fugt baren og masser ind i håret. Brug den lyse del i spidserne, og den mørke del tættere på hårbunden.
  3. Lad det virke
  4. Skyl derefter med rigeligt rent vand.
  5. Vær opmærksom på, at vandet kan løbe fra balsambaren, så den kan tørre helt op inden næste brug. Her kan med fordel bruges en loofahsvamp, som sæben kan stå på.

En balsambar holder lige så længe eller endda meget længere end en konventionel shampoo på flaske. Alt efter hårets længde, og brugen af balsammen holder den ca. 50 hårvaske.

Se også vores balsambarer fra Lundegaardens eller balsambuds fra Birk

Balsambarerne fra Solidu er veganske.

SOLIDU er et miljøbevidst og innovativt kosmetikmærke fra Litauen. De ønsker bl.a. at gøre op med plastikemballage, de enorme ressourcer der bruges på at fragte (unødige mængder) vand i produkter frem og tilbage på i verden, og herudover fokuserer de meget på naturlige ingredienser i deres produkter.

Yderligere information

Vægt N/A
Ingredienser

No knots: Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Behentrimonium Methosulfate, Theobroma Cacao (Organic Cocoa) Seed Butter, Simmondsia Chinensis (BIO Jojoba) Seed Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Silk, Panthenol, Limonene, Litsea Cubeba (May Chang) Fruit Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Citral, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Coriandrum Sativum (Coriander Essential Oil), Boswellia Serrata (Frankincense) Oil, Linalool, C.I. 77019, 77891, 77492, Geraniol, Citronellol.

Hair candy: Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Panthenol, Cananga Odorata (Ylang-Ylang) Flower Oil**, Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil**, Litsea Cubeba (May Chang) Fruit Oil**, Butylene Glycol, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil**, Cedrus Atlantica (Cedarwood) Bark Oil*,**, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Mica, Titanium dioxide, CI 45410:2, Tin Oxide, Aqua, [ Citral, Linalool, Limonene, Citronellol, Geraniol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Farnesol ]***.

*Organic
**Essential Oil
***Occurs naturally in essential oils

Variant

Hair candy, No knots

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Solidu balsambar”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *