Badeværelse / Shampoo / Tørshampoo
Brand:BIRK

Tørshampoo

(6 kundeanmeldelser)

60,00 kr.

Kan du også godt lide at springe en hårvask over? Tørshampoo løfter håret og opsuger det naturlige fedtlag ved hårrødderne. Denne tørshampoo er helt uden plastik, aerosoler og spraydåse.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

En naturlig tørshampoo helt uden plastik, aerosoler og spraydåse.

Kan du også godt lide at springe en hårvask over? Her er hjælpen der løfter håret og opsuger det naturlige fedtlag ved hårrødderne. På den måde kan du klare en dag mere uden hårvask.

Birk tørshampoo findes i fire varianter – to til mørkt og rødligt hår (en med duft og en uden) og to til blond og lyst hår (en med duft og en uden duft). Pulveret kommer i en pap-beholder med hullet top og låg, og er derfor et godt alternativ til tørshampoo i spraydåse.

Uden sprayflaske kan du undgå alkohol, der kan udtørre huden.

Hårpudder er et meget fint pulver, som støver, det anbefales derfor ikke at være iført mørkt tøj under påføring. Bør opbevares tørt.

Tørshampoo pulver anvendelse

 • Pulveret drysses ud i håret tæt på hårrødderne.
 • Massér pulveret ind i håret og red håret.
 • Tørshampooen er drøj, så overdrevet brug kan give støvet og stift hår. Derfor anbefaler vi at man påfører lidt af gangen.
 • Det kan også kommes en lille mængde ud i hænderne, hvorefter de kan påføres op i hårrødderne.

Varianter:

Mørkt og rødligt håruden duft

Mørkt og rødligt hårmed duft

Blond og lyst håruden duft

Blond og lyst hårmed duft

Den smarte tørshampoo – eller hårpudder fås både med frisk og sød duft af Kirsebærblomst, eller uden duft. OBS allergener. Forekommer i æteriske olier. Begge varianter kommer pap-beholdere med hullet top og låg.

BIRK er et dansk firma med fokus håndlavede hud- og hårplejeprodukter.

Yderligere information

Vægt 0,040 kg
Variant

Til lyst hår, Til mørkt hår

Duft

Med, Uden

Ingredienser

Til lyst hår:
Ingredienser: Arrowroot Powder, Bentonite Clay, French Pink clay, zeolite clay
Kirsebærblomst duft: parfum, (methylenedioxyphenyl methylpropanal, cyclamen aldehyde, geranyl acetate, hexyl salicylate, alpha-isomethyl ionone, butylphenyl methylpropional, linalool, tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes)

Til mørkt hår:
Ingredienser: Arrowroot Powder, Pastel Pink Superfine Australian Clay, Bentonite Clay, zeolite clay

Kirsebærblomst duft: parfum, (methylenedioxyphenyl methylpropanal, cyclamen aldehyde, geranyl acetate, hexyl salicylate, alpha-isomethyl ionone, butylphenyl methylpropional, linalool, tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes)

Varenummer 1507271d
Varenummer 1507271c
Varenummer 1507271
Varenummer 1507271a

6 anmeldelser af Tørshampoo

 1. Line Brandhøj Thøgersen

  Jeg købte varianten “til mørkt hår” og med duft. Jeg havde ikke just en succesoplevelse, fordi den er så rødlig (formentlig fordi den er med duft). Den farvede mit hår helt vildt mørkerødt… det er ærgerligt, men skulle jeg købe en igen, så ville jeg helt klart prøve at købe en til mørkt hår, men denne gang uden duft.
  Jeg er sikker på at det ville fungere meget bedre. For jeg synes nemlig at det lå rigtig fint i håret, det gælder bare om at finde den rigtige teknik. Jeg fandt hurtigt ud af at man ikke behøver ret meget hver gang, så der er til rigtig mange omgange i den bøtte.

 2. Terese

  Jeg har købt den til lyst hår med duft. Den giver en lille smule highlight til mit hår og min hovedbund. Duften er blid og lækker.

 3. Johanne

  Vanskelig at doserer. Hvis man påfører med fingerspidserne er det svært at styre. Det tager desuden lang tid at komme produktet rundt i håret. Jeg har købt til mørkt hår med duft, og synes, at den tydeligt ses i mit hår med en rødlig skygge. Rækker desværre stadig først ud efter tørshampoo på sprayflaske, da det er lettere.

 4. Camilla

  Købte varianten til mørkt hår. Tager lang tid at påføre både når man forsøger med fingrene og/eller med en makeup børste. Mit hår fik ikke nogen kraftig rød farve efter jeg påførte produktet, men det kan dog ses en lille smule. Derudover føltes mit hår tungt også selvom jeg masserede det ind.

 5. Helle

  Købte den til lyst hår. Selve produktet finder jeg hjæler med det jeg søgte. Lige at pifte håret op en sag.
  Desværre var pakningen sådan, at ret meget af produktet blev spildt, da det i fragt var kommet ud og må mellem huller og låg. Da jeg åbnede røg derfor en del af pulvet helt væk.

 6. Sofie

  Jeg har mellemblond hår og købte varianten uden duft til lyst hår. Jeg synes, den er drøj i brug og tørrer hovedbunden ud på en god måde, når håret er fedtet. Derudover er det rart at vide, at det er et bedre produkt for ens sundhed end tørshampoo på spray.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • shampoo bar simpelt.dk shampoobarshampoo bar simpelt.dk shampoobar
  40,00 kr.

  Simpelt shampoobar mini er en lille udgave af den store faste shampoo. Shampoobar 01 og Shampoobar 02 er egnet til alle hårtyper. Mini-barerne vejer 13,5 gram, og er altså perfekt til at teste shampoobarerne.

  Vælg muligheder
 • Plastikfri skraber shaver safety razor fra OmtænkPlastikfri skraber shaver safety razor fra Omtænk Nedsat
  Fra 224,00 kr. 320,00 kr.

  En minimalistisk og plastikfri shaver. Perfekt til både kvinder og mænd og er lavet i metal. Skraberen er også kaldet en safety razor. Det dobbelsidede og skånsomme blad giver en sikker barbering.

  OBS der medfølger ikke shaverblade med til shaveren. Disse kan købes seperat hér.

  Vælg muligheder
 • Simpelt shampoobarer shampoo barshampoo bar simpelt.dk shampoobar
  85,00 kr.

  Simpelt shampoobar er en fast shampoo, og er udviklet med udgangspunkt i 4 års erfaring med shampoobarer, samt kunders tilbagemeldinger.

  Shampoobarerne er tilpasset hovedbunden og hårets pH-værdi. Shampoobar 01 og Shampoobar 02 er egnet til alle hårtyper.

  Vælg muligheder