Shampoo

Hos Simpelt.dk finder du et bredt udvalg af zero waste shampoobarer. I vores udvalg findes forskellige miljøvenlige shampoo barer. Vi forhandler bla. Lundegaardens shampoo, Birk shampoo og Mellow Mind shampoobarer. 

11 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Shampoobar: Hvad er det, og hvorfor skal du bruge en?

Selvom det muligvis lyder lidt gammeldags med en ‘sæbebar’ til håret, så er shampoobarer faktisk blevet et populært valg blandt mijøbevidste forbrugere.

Det er der mange gode grunde til:

  • Shampoobarer er som en maggi-terning – det er rene ingredienser, hvor der ikke er tilsat vand. En flydende shampoo består primært af vand – ca. 80%

  • Shampoobarerne er uden plastikemballage. 1/3 af al plastik der produceres i verden er til emballage. Meget emballage laves i plasttyper, som kan holde til enormt meget, selvom de blot bruges som engangsemballage. Herudover er det sjældent i genanvendeligt plastik – og som bliver genanvendt. Læs her hvorfor vi bør mindske vores plastikforbrug
  • Ingredienserne er i top. De shampoobarer, der bliver forhandlet på Simpelt.dk, indeholder plejende ingredienser, som renser, plejer og efterlader håret blødt, rent og velplejet.
  •  Lang holdbarhed. En shampoobar er – som skrevet før – en maggi-terning af ingredienser. Der skal ikke bruges særlig meget fra shampoobaren, når du vasker dit hår. Derfor holder shampoobaren meget længe, hvis du bruger og opbevarer den korrekt.

Shampoobarerne er syndet, og er reguleret, så de har den korrekte pH-værdi og er altså pH neutral shampoo.

Vegansk shampoo er shampoo uden indhold af animalske produkter. Du kan sagtens få en lækker shampoo uden nogle former for animalske ingredienser.

Læs mere om shampoobarer og få et overblik over vores forskellige varianter her

Vi har nøje udvalgt brands der laver håndlavede og plejende shampoobarer.

Bedste økologiske shampoo?

Går du op i økologi? Så se vores shampoobarer lavet på økologiske ingredienser. De fleste af vores shampoobarer indeholder kun økologiske ingredienser (og andre ingredienser, der ikke kan være økologiske såsom vand). Se vores økologiske shampoo fra Mellow Mind og Lundegaardens

Shampoobar test

Vores shampoobar “white” fra Lundegaardens er kåret som bedst i test. Den er altså kåret til den bedste shampoo uden duft i test hos Politiken 2020. Den skønne testvinder passer til de fleste hårtyper, og fås også i mange andre varianter med duft. Se også vores balsam bar fra Lundegaardens.

Herudover har Lundegaardens white shampoo bar A-kolben hos Forbrugerrådet Tænk.

Shampoo uden duft vs. shampoo med duft

Vi forhandler både shampoobarer med og uden duft. Nogle shampoobarer indeholder naturlige æteriske olier, mens andre indeholder kemisk fremstillet duft.

Vi ønsker at tilbyde forskellige varianter, men være tydelige i produktbeskrivelsen, så du nemt kan vælge til og fra ud fra dine præferencer.

Du kan finde alle ingredienslister under fanen ‘yderligere information’ inde under produktet. Du kan også benytte tagget ‘duftfri’, så vil alle vores produkter med duftfrie varianter komme op. Se det her.

Hvordan opbevares en shampoobar? 

Shampoobarer skal kunne tørre ud mellem brug. Opbevar den på en sæberist, en sæbeskål eller en loofahsvamp. Vi anbefaler en beholder til shampoo og sæbe, når den er med i toilettasken.

Miljøvenligt alternativ til tørshampoo

Se også vores mere miljøvenlige alternativer til tørshampoo, tørshampoo pulver eller hårpudder, som det også kaldes. De er pakket i mere bæredygtig og genanvendelig emballage, og laves af pulver der suger fedt fra hovedbunden til sig.

Ved at undgå sprayflasken, og vælge en pulverform stedet, får du en tørshampoo uden aerosoler og alkohol, der kan virke udtørende.

Findes i flere varianter, med og uden farve og duft. Man kan sige, det er en mere naturlig tørshampoo, da indeholdet er af naturlige ingredienser.