Badeværelse / Shampoo / Mellow Mind shampoobar

Mellow Mind shampoobar

(3 kundeanmeldelser)

140,00 kr.

Mellow Mind shampoobar er lavet af plejende og nærende ingredienser. De håndlavede shampoo barer findes i forskellige varianter til forskelligt hår og kommer både med og uden duft.

Læs mere →

1 × Rejseæske til sæbe- og balsambar - Rund stor lav

På lager: levering 1-3 hverdage

28,00 kr.

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Mellow Mind shampoobar er en håndlavet shampoo bar lavet på plejende og økologiske ingredienser. De findes i flere forskellige varianter, til forskellige hårtyper og både med og uden duft.

Shampoobarer fra Mellow Mind skummer let op og indeholder blødgørende ingredienser så håret let redes ud efter vask.

Hver shampoobar er håndlavet lokalt i Kolding i mindre portioner, og derfor kan der forekomme forskelle på form og farve. Shampooen kommer helt uden plastik.

Alle tre varianter har en pH-værdi på ca. 5,5. Der er ikke tilsat noget, for justering af pH-balancen. Shampoobaren vejer 80 g.

Se også de populære shampoo– og balsambarer fra Lundegaardens med økologiske ingredienser.

Anvendelse

 1. Fugt baren under varmt vand. Påføres i håret ved at gnide baren i håret.
 2. Skum op og masser din shampoo bar ind i hår og hovedbund
 3. Skyl derefter med rigeligt rent vand.
 4. Opbevar din shampoobar på en sæbeskål eller loofahsvamp, så vandet kan løbe fra. Baren kan også opbevares i en blikækse, hvis den skal i tasken.

Mellow Mind shampoobar varianter

 • Neutral: Duftfrivegansk. Normalt til sensitivt hår. Neutral er uden duft, og er lavet på milde vaskeaktive stoffer og nærende olier. Den kan bruges af hele familien og alle hårtyper. Særligt er den god til folk med sart og irriteret hovedbund, parfumeallergi eller dem, der foretrækker shampoo uden duft. Shampoobaren givet håret glans, og efterlader det skyrket og velplejet.
 • Hydrating: Med duftVegansk. Normalt til tørt hår. Den lækre og beroligende duft af geranium virker anti-bakteriel, og spreder en mildt duft af blomster i badet uden at blive for overdøvende. Reparerer, nærer og genopbygger tørt og skadet hår. Særligt ler, avocado olie, vitamin B5, hvedeprotein og geranium plejer hår og hovedbund og efterlader håret rent, fugtmættet og glansfuldt.
 • Balancing: Med duftVegansk. Normalt til fedtet hår. Balancing er en dybderensende og nærende fast shampoobar med grønt ler, som styrker håret og modvirker fedtet og irriteret hovedbund. Den indeholder grønt ler, der afbalancerer hårets naturlige olieproduktion og absorberer fedt fra hovedbunden uden at den efterlades tør. Baren dufter dejligt af pebermynte og tea tree olie, der med deres forfriskende og kølende egenskaber sætter gang i blodcirkulationen.

Vil du læse mere om shampoobarer? Vi har skrevet et blogindlæg, hvor vi går lidt mere i dybden om, hvorfor det er så god en idé.

Se også vores store og lækre håndklæder i GOTS-certificeret økologisk bomuld. Håndklædet er blødt og lækkert kommer i tre fine og stilrene farver.

Hvad er Mellow Mind shampoobar lavet af?

Fælles for alle Mellow Minds shampoobarer er, at de er lavet på den samme effektive base, der blandt andet indeholder:

 • Sodium Cocoyl Isethionate: Mildt vaskeaktivt stof baseret på vegetabilsk kokosolie, der vasker håret rent.
 • Vitamin B5: Har en regenererende effekt, virker fugtbevarende og beskyttende. Det er udvundet af vegetabilske råstoffer.
 • Hydrolyzed Wheat Protein: et naturligt protein med aminosyrer, der kommer fra hvede. Blødgør, giver volume og genopliver trist hår.
 • Avocado olie: rig på A og E vitaminer, oliesyre og enkelumættet fedtstoffer der trænge igennem hårstråene.

NB! Shampoo bar bør ikke komme i kontakt med øjne. Ved kontakt med øjne, skyl med rigeligt vand. Stop brug hvis irritation opstår. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Holdbarhed efter åbning 12 mdr. 

OBS shampoo barer med æteriske olie og parfume kan være årsag til allergiske reaktioner. Ingredienslister for hver shampoo bar kan findes under fanebladet “yderligere information”

Mellow Mind er et dansk brand. Kvinden bag håndlaver sæber og shampoobarer med omtanke i hele processen. Sæberne og shampooerne laves med naturlige og økologiske ingredienser, og med minimal og gennemført emballage af genbrugspapir fra bæredygtigt dyrket skovbrug.

Yderligere information

Varianter

Neutral, Hydrating, Balancing

Ingredienser (Neutral):

Neutral:
Sodium Cocoyl Isethionate, BTMS (Behentrimonium Methosulfate, Cetyl Alcohol, Butylene Glycol), Theobroma Cacao (Seed Butter)*, Ricinus Communis (caster) oil*, Cetyl Alcohol, Coco Glycosid, Sodium Lactate, Persea Americana (avocado oil)*, d-Panthanol, Hydrolysed Wheat Protein, Coco-caprylate, Potassium Sorbate

*økologisk

Ingredienser (Hydrating):

Hydrating:
Sodium Cocoyl Isethionate, BTMS (Behentrimonium Methosulfate, Cetyl Alcohol, Butylene Glycol), Theobroma Cacao (Seed Butter)*, Ricinus Communis (caster) oil*, Cetyl Alcohol, Coco Glycosid, Sodium Lactate, Persea Americana (avocado oil)*, Panthenol, Hydrolysed Wheat Protein, Coco-caprylate, Potassium Sorbate, Illite, Pelargonium Graveolens, (Limonene**, Linalool**, Citronellol**, Geraniol**).

*Organic

**Naturally occuring in essential oils

Ingredienser (Balancing):

Balancing:
Sodium Cocoyl Isethionate, BTMS (Behentrimonium Methosulfate, Cetyl Alcohol, Butylene Glycol), Theobroma Cacao (Seed Butter)*, Montmorillonite (French Green Clay), Ricinus Communis (caster) oil*, Cetyl Alcohol, Coco Glycosid, Sodium Lactate, Persea Americana (avocado oil)*, Panthenol, Hydrolysed Wheat Protein, Coco-caprylate, Potassium Sorbate, Mentha Piperita (pebermynte æterisk olie), Melaleuca Alternifolia (tea tree æterisk olie), limonene**.

*Organic

**Naturally occuring in essential oils

Varenummer 1507565a
Varenummer 1507565c
Varenummer 1507565b

3 anmeldelser af Mellow Mind shampoobar

 1. Joan

  God til langt hår. Skummer godt op og fordeles nemt. Er virkelig glad for produktet.

 2. Pernille

  Skummer let op! Kan ellers være et problem for mig med sulfatfri shampoo barer.
  Er også virkelig god til min sarte hovedbund!
  Har kun en enkelt anke og det er, at når jeg bruger denne, så er mit hår allerede utrolig fedtet på 2.dagen efter vask -og jeg har ikke normalt tendens til fedtet hår.

 3. Maria

  Virkelig glad for min Neutral/duftfri shampoobar! Nem at skumme op i håret og bruge, og kan allerede efter kort tid se, at den kommer til at holde længe. Derudover fedt, at få uden parfume, men den dufter stadig “rent”, mildt og dejligt.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...