Badeværelse / Shampoo / Simpelt shampoobar

Simpelt shampoobar

80,00 kr.

Simpelt shampoobar er en fast shampoo. Shampoobarerne er tilpasset hovedbunden og hårets pH-værdi.
Shampoobar 01 og Shampoobar 02 er egnet til alle hårtyper.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Simpelt shampoo bar shampoobar
Shampoobar 01 (hvid) Shampoobar 02 (gul)

Simpelt shampoobar er en fast shampoo. Shampoobarerne er syndet og er tilpasset hovedbunden og hårets pH-værdi. Shampoobar 01 og Shampoobar 02 er egnet til alle hårtyper.

Læs meget mere om fordelene ved shampoobarer her i blogindlæget viden om shampoobarer.

Simpelt shampoobar varianter:

Shampoobar 01uden duft. Shampoobar 01 er en duftneutral shampoo bar. Shampooen indeholder broccolifrøolie, der har en unik struktur af fedtsyrer, som efterlader håret med et skinnende look.

Den plejende sheabutter og D-pantheol plejer hovedbunden og tilfører håret fugt. Denne shampoobar er velegnet til personer der ønsker et produkt uden parfume, duft eller lignede allergener.

Kommer snart! Shampoobar 02med duft. Shampoobar 02 har en skøn duft af citrusfrugter. Shampoobaren indeholder en plejende kombination af sheabutter, D-panthenol og koldpresset havtornolie. Den smukke, dybe gule farve kommer naturligt fra havtornolien. Denne kombination plejer og tilfører fugt til håret.

Ønsker du at prøve en lille udgave af shampoobarerne, kan du her købe en lille prøve-udgave

 

Anvendelse af shampoobar

 • Gør håret vådt
  Håret gøres sjask vådt, og bruseren slukkes
 • Fordel shampoo i håret
  Masser baren rundt i hovedbunden va. 6-10 gange. Sørg for at komme om i baghovedet og i siderne. Det vil ikke skumme så meget endnu
 • Masser ind i håret
  Læg baren fra sig, og masser med fingrerne rundt i hovedbunden. Du kan evt. tilsætte lidt mere vand, hvis du synes, det er lidt ‘tørt’. Det vil ikke skumme særlig meget den 1. gang du vasker håret, da shampoo baren hér fjerner skudt og snavs.
 • Skyl håret
  Skyl håret godt igennem, og gør det drivvådt igen
 • Gør det igen
  Masser shampoobaren rundt i håret endnu en gang. Her kan du nøjes med færre gange rundt i håret, og det vil skumme mere og hurtigere op.
 • Fordel i håret
  Masser godt rundt i håret. Husk, at du ikke behøver at komme shampoo i spidserne, da det faktisk slider unødvendigt på håret. Det der skal vaskes og plejes er hovedbunden og håret her i nærheden. Spidserne plejes med en balsam
 • Skyl igen
  Skyld håret igen og fortsæt evt. med en balsam bar.
 • Opbevar korrekt
  Sørg for at skylle din shampoo bar af efter brug, og at den kan tørre ind, når du lægger den fra dig. Den skal opbevares, så vandet kan løbe fra. Se opbevaring her

Shampoobar 01 og shampoobar 02 er begge velegnede til hårvask med curly girl metoden.

Indhold i Simpelt shampoobarer

Shampoobarerne er lavet på en base af følgende plejende og rensende ingredienser

Sodium Cocoyl Isethionate: Tensid der vasker håret rent. Det er fremstillet af koksolie, og vasker rent uafhængigt af vandets hårdhed.

Cetearyl Alcohol: Fedtalkoholer baseret på mættede fedtsyrer fra kokos og RSPO-certificeret palmeolie. Giver konsistens og fasthed

Cocamidopropyl Betaine: Tensid der vasker rent uafhængigt af vandets hårdhed. Udvundet af RSPO-certificeret palmeolie

Behentrimonium Methosulfate: Udvindes af rapsolie og virker blødgørende og antistatisk på håret

Butyrospermum Parkii Butter: Økologisk og fairtrade Shea butter. Raffineret via ler for at fjerne lugten fra rå shea, der er utrolig gennemtrængende. Virker blødgørende, beskytter hudbarrieren og forebygger fugttab.

D-Panthenol: Pro B5-vitamin. Velegnet til alle hårtyper og virker fugtbevarende og beskyttende på huden.

Vil du læse mere om shampoobarer? – Læs mere i blogindlægget FAQ om shampoobarer

Shampoo baren vejer 55 gr., og er vegansk.

Shampoobarerne er håndlavet i Danmark, og der kan forekomme små variationer i udseende. Leveres i en FSC- & cradle2cradle-certificeret papæske.

NB! Shampoo bar bør ikke komme i kontakt med øjne. Ved kontakt med øjne, skyl med rigeligt vand. Stop brug hvis irritation opstår. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Holdbarhed efter åbning 6 mdr.

Yderligere information

Vægt 0,55 kg
Variant

Shampoo bar 01, Shampoo bar 02

Ingredienser Shampoo bar 01

Ingredients: Sodium Cocoyl Isethionate, Cetearyl Alcohol, Cocamidopropyl Betaine, Behentrimonium Methosulfate, Butyrospermum Parkii Butter*, d-Panthenol, Brassica Oleracea Italica*, Aqua
*økologiske råvarer

Ingredienser Shampoo bar 02

Ingrediensliste kommer

Varenummer 17102202
Varenummer 17102201

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...