Shaving

Kategorien shaving indeholder plastikfri alternativer til barbering – både til mænd og kvinder. I kategorien findes blandt andet flere farver safety razor, sæbebarer og shaverblade.

3 Products

Filtre
Ok

  Filtre

  show blocks helper
 • Plastikfri skraber shaver safety razor fra OmtænkPlastikfri skraber shaver safety razor fra Omtænk Nedsat
  Fra 224,00 kr. 320,00 kr.

  En minimalistisk og plastikfri shaver. Perfekt til både kvinder og mænd og er lavet i metal. Skraberen er også kaldet en safety razor. Det dobbelsidede og skånsomme blad giver en sikker barbering.

  OBS der medfølger ikke shaverblade med til shaveren. Disse kan købes seperat hér.

  Vælg muligheder
 • Shaverblade refill fra Omtænk Udsolgt
  35,00 kr.

  10 stk. individuelt indpakkede shaverblade refill i rustfrit stål til vores plastikfri shaver. Bladene er dobbeltsidede, så begge sider af shaveren kan benyttes. De giver en sikker barbering – uden hudirritationer og indgroede hår.

  Læs mere
 • Nedsat
  284,00 kr.

  Vores shaverpakke til kvinder indeholder nogle lækre og genanvendelige produkter, der giver dig velvære og en skøn barbering – perfekt til dig der gerne vil skifte til plastikfri alternativer i badeværelset.

  SPAR OVER 20% PÅ KØB AF PAKKEN 

  Læs mere

Plastikfri shaver

En enkel og nem udskiftning til mindre plastik på badeværelset kan være din shaver. En engangsskraber af plastik er desværre ret umulig at affaldssortere, da bladene er indkorporeret i plastikhovedet, og derfor kan det ikke sorteres hver for sig. Når det ikke kan affaldssorteres, kan materialerne ikke genanvendes.

Et alternativ til barbering er en safety razor. Dette er en shaver i old school forstand. Den er lavet af metal, med udskiftelige blade af stål. Alt på shaveren kan derfor genanvendes. Med en safety razor får du en både mere miljøvenlig og budgetvenlig shaver. På shaveren er det eneste der skal udskiftes det lille dobbeltsiddede barberblad.

Vores safety razor er designet i et stilrent og enkelt look, er lavet til at kunne holde i virkelig mange år, og passer til både mænd og kvinder.

Barbersæbe bar

Barbering kræver en god sæbe med plejende ingredienser, der kan give et tykt blødt skum.

Den håndlavede barbersæbe til kroppen fra Omtænk laves i Danmark. Den er lavet på økologisk jomfru kokosolie og økologisk, koldpresset rapskimolie fra Bornholm. Den kommer uden emballage og har en skøn og frisk duft af citrus, rose og rosmarin.

Opnå den bedste barbering

 • Eksfolier – for at udjævne huden ved at fjerne døde celler. Det vil også hjælpe med at hæve hår fra huden. Til dette kan du benytte vores tørbørste, loofahsvamp eller sæbepose.
 • Barber altid på våd og varm hud – Vent til slutningen af ​​et varmt bad for at barbere. Hvis det er muligt, vælg et øjeblik, hvor du ikke har travlt. Slap af, det er din mig-tid.
 • Påfør sæbe – her anbefaler vi vores barbersæbe til kroppen og meget gerne i sæbeposen, som giver ekstra tyk skum. Dette lader bladet glide på din hud uden hindring. Det er også den bedste måde
  at holde øje med, hvor der allerede er barberet.
 • Brug et skarpt blad – Et sløvt blad kan trække i din hud giver større risiko for skader.
 • Brug ikke pres – Ved for stort pres kan shaveren fjerne det øverste lag af din hud, eller at det går under dit hudniveau for at barbere håret af. Det betyder, at håret skal trænge gennem huden igen,
  når det vokser tilbage – dette vil være et indgroet hår.
 • Vinkel – Brug en vinkel (30 °) mellem bladet og huden for maksimal effektivitet. Stræk ikke din hud for meget. Stræk kun lidt, hvis du har brug for at gøre din hud fladere på nogle områder.
 • En gang – Forsøg kun at barbere en gang på et område. For mange “træk” vil beskadige det øverste lag af din hud.
 • Følsom hud – Hvis du har meget følsom hud, skal du barbere dig nedad i retning af dit hår, i stedet for bagud, som vi er vant til at gøre.
 • Efter barberingen –  bør du tilføre en masse fugt – her anbefaler vi en økologisk kropsolie som bør påføres på våd hud, og lade tørre lidt ind, inden man tørrer efter med håndklæde.
 • Husk at tørre din plastikfri shaver af efter brug