Shaving

Kategorien shaving indeholder miljøvenlige alternativer til barbering – både til mænd og kvinder. I kategorien findes blandt andet flere farver safety razor, sæbebarer og shaverblade.

4 Products

Filtre
Ok

  Filtre

  show blocks helper

Plastikfri shaver

En enkel og nem udskiftning til det mere miljøvenlige på badeværelset kan være din shaver. En engangsskraber af plastik er desværre ret umulig at affaldssortere, da bladene er indkorporeret i plastikhovedet, og derfor kan det ikke sorteres hver for sig. Når det ikke kan affaldssorteres, kan materialerne ikke genanvendes.

Et mere miljøvenligt alternativ til barbering er en safety razor. Dette er en shaver i old school forstand. Den er lavet af metal, med udskiftelige blade af stål. Alt på shaveren kan derfor genanvendes. Med en safety razor får du en både mere miljøvenlig og budgetvenlig shaver. På shaveren er det eneste der skal udskiftes det lille dobbeltsiddede barberblad.

Vores safety razor er designet i et stilrent og enkelt look, er lavet til at kunne holde i virkelig mange år, og passer til både mænd og kvinder.

Barbersæbe bar

Barbering kræver en god sæbe med plejende ingredienser, der kan give et tykt blødt skum. Den økologiske barbersæbebar fra Flow Cosmetics indeholder naturlig bentonit ler, der gør huden og kropshåret blødere. Det hjælper barberbladet med at glide ubesværet over huden, samt beskytter huden under barberingen. Den er lavet på økologisk kokosolie og sheasmør og er tilsat antiseptiske æteriske olier.

Den håndlavede barbersæbe til kroppen fra Omtænk laves i Danmark. Den er lavet på økologisk jomfru kokosolie og økologisk, koldpresset rapskimolie fra Bornholm. Den kommer uden emballage og har en skøn og frisk duft af citrus, rose og rosmarin.

Barbersæben fra Iris Hantverk er til mænd. Den er med mandelolie der fugter og blødgør huden under barbering. Sæben har en blid duft af cedertræ, og har et hint af fennikel. Sæben skummer godt, så shaveren nemt glider over huden.

Opnå den bedste barbering

 • Eksfolier – for at udjævne huden ved at fjerne døde celler. Det vil også hjælpe med at hæve hår fra huden. Til dette kan du benytte vores tørbørste, loofahsvamp eller sæbepose.
 • Barber altid på våd og varm hud – Vent til slutningen af ​​et varmt bad for at barbere. Hvis det er muligt, vælg et øjeblik, hvor du ikke har travlt. Slap af, det er din mig-tid.
 • Påfør sæbe – her anbefaler vi vores barbersæbe til kroppen eller økologiske barbersæbe og meget gerne i sæbeposen, som giver ekstra tyk skum. Dette lader bladet glide på din hud uden hindring. Det er også den bedste måde
  at holde øje med, hvor der allerede er barberet.
 • Brug et skarpt blad – Et sløvt blad kan trække i din hud giver større risiko for skader.
 • Brug ikke pres – Ved for stort pres kan shaveren fjerne det øverste lag af din hud, eller at det går under dit hudniveau for at barbere håret af. Det betyder, at håret skal trænge gennem huden igen,
  når det vokser tilbage – dette vil være et indgroet hår.
 • Vinkel – Brug en vinkel (30 °) mellem bladet og huden for maksimal effektivitet. Stræk ikke din hud for meget. Stræk kun lidt, hvis du har brug for at gøre din hud fladere på nogle områder.
 • En gang – Forsøg kun at barbere en gang på et område. For mange “træk” vil beskadige det øverste lag af din hud.
 • Følsom hud – Hvis du har meget følsom hud, skal du barbere dig nedad i retning af dit hår, i stedet for bagud, som vi er vant til at gøre.
 • Efter barberingen –  bør du tilføre en masse fugt – her anbefaler vi en økologisk kropsolie, eller en oliebar som bør påføres på våd hud, og lade tørre lidt ind, inden man tørrer efter med håndklæde.
 • Husk at tørre din plastikfri shaver af efter brug