Lækker fast barbersæbe fra Iris Hantverk

Barbersæbe

(1 kundeanmeldelse)

80,00 kr.

Barbersæbe med mandelolie og duft af cedertræ fra Iris Hantverk. Sæben skummer og godt og kan være en del af en mere miljøvenlig og bæredygtig barbering for mænd.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Varenummer (SKU): 1507055 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Barbersæbe med mandelolie der fugter og blødgør huden under barbering. Sæben har en blid duft af cedertræ, og har et hint af fennikel. Sæben skummer godt, så shaveren nemt glider over huden.

Vejledning

  • Barbersæben gøres fugtig
  • Sæben skummes op med barberbørsten, hvorefter det påføres i ansigtet på hårene
  • Brug en shaver til barberingen
  • Vask herefter huden og slut af med aftershave, for at tilføre huden ekstra fugt
  • Barbersæben kan opbevares i vores sæbeskål, hvor den ikke udsættes for unødige bakterier, og hvor der er plads til opbevaring af barberbørsten.

Barbersæben er primært til ansigtet, men kan bruges til kroppen. Her vil vi dog ellers anbefale vores barbersæbe til kroppen.

Barbersæben leveres i en papirspose.

Iris Hantverk er et svensk firma, der med sine 17 ansatte, håndlaver deres børster og andre produkter. Det giver varerne en høj kvalitet og gør hvert enkelt produkt unikt.

Yderligere information

Vægt 0.080 kg
Størrelse 6 × 6 × 2 cm
Ingredienser

Ingredients/inci: Potassium stearate, Sodium stearate, Potassium tallowate, Potassium cocoate, Aqua, Sodium tallowate, Sodium cocoate, Glycerin, Potassium hydroxide, Tetrasodium etidronate, Tetrasodium EDTA, Sodium hydroxide, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Dehydroacetic acid, Lactic acid, Cedrus atlantica Oil, Foeniculum vulgare Oil, Pogostemon cablin Oil contains limonene, CI 77891

1 anmeldelse af Barbersæbe

  1. Leif

    Jeg bruger sæben hver dag. Jeg bruger lunkent vand, så skummer sæben hurtigt op, og giver et tæt læg skum, som sikrer en sikker og behagelig barbering. Duften minder mig om, en “rigtig” barbershop 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...