Badeværelse / Shaving / Plastikfri shaver
Brands:Omtænk

Plastikfri shaver

320,00 kr.

(7 kundeanmeldelser)

En minimalistisk, bæredygtig og plastikfri shaver. Perfekt til både kvinder og mænd og er lavet i metal. Skraberen er også kaldet en safety razor. Det dobbelsidede og skånsomme blad giver en sikker barbering.

OBS der medfølger ikke shaverblade med til shaveren. Disse kan købes seperat hér.

Læs mere →

1 × Shaverblade refill

På lager: levering 1-3 hverdage

35,00 kr.
Ryd

Beskrivelse

Minimalistisk, bæredygtig og plastikfri shaver fra Omtænk til både kvinder og mænd i metal. En ting de fleste bruger i hverdagen – skraber, shaver, eller safety razoren. Den flotte skraber har et dobbeltsidet og skånsomt blad, der giver en sikker barbering uden hudirritationer og indgroede hår.

Bedste barberskraber

Bladenes levetid forlænges ved at tørre shaveren efter brug i vand. Udskiftning af bladet bør ske efter 5-10 barberinger for at opretholde skarpheden i forbindelse med barbering med skraber. Skraberens udskiftelige rustfri stålblade kan sorteres som metalaffald. Dette er den eneste del, der skal udskiftes, hvorfor shaveren absolut ingen plastikaffald producerer.

Skraberen fra Omtænk er en mere miljøvenlig skraber, da den ved god vedligehold kan holde meget længere end de velkendte plastikskrabere og ikke skaber unødigt affald.

Vi synes, at det er den absolut bedste skraber til kvinder og mænd. Den er enkel i designet, som passer både til kvinder og mænd, og er lavet i flotte simple farver. Skraberen er unisex, og der skal ikke bruges specielle barberblade til kvinder eller mænd.

Husk at købe blade med til shaveren, da disse ikke medfølger. Kan købes her.

Opnå den bedste barbering med en bæredygtig skraber

 • Eksfolier for at udjævne huden ved at fjerne døde celler. Det vil også hjælpe med at hæve hår fra huden. Til dette kan du benytte vores tørbørste, skrubbehandske, loofahsvamp eller sæbepose.
 • Barber altid på våd og varm hud. Vent til slutningen af ​​et varmt bad for at barbere. Hvis det er muligt, vælg et øjeblik, hvor du ikke har travlt. Slap af, det er din mig-tid.
 • Påfør sæbe – her anbefaler vi vores barbersæbe til kroppen og meget gerne i sæbeposen, som giver ekstra tyk skum. Dette lader bladet glide på din hud uden hindring. Det er også den bedste måde at holde øje med, hvor allerede har barberet.
 • Brug et skarpt blad. Et sløvt blad kan trække i din hud giver større risiko for skader
 • Brug ikke pres. Ved for stort pres kan shaveren fjerne det øverste lag af din hud, eller at det går under dit hudniveau for at barbere håret af. Det betyder, at håret skal trænge gennem huden igen, når det vokser tilbage -dette vil være et indgroet hår.
 • Brug en vinkel (30 °) mellem bladet og huden for maksimal effektivitet. Stræk ikke din hud for meget. Stræk kun lidt, hvis du har brug for at gøre din hud fladere på nogle områder.
 • Forsøg kun at barbere en gang på et område. For mange “træk” vil beskadige det øverste lag af din hud.
 • Hvis du har meget følsom hud, skal du barbere dig nedad i retning af dit hår, i stedet for bagud, som vi er vant til at gøre.
 • Efter barberingen bør du tilføre en masse fugt – her anbefaler vi vores økologiske kropsolie eller en oliebar som bør påføres på våd hud, og lade tørre lidt ind, inden man tørrer efter med håndklæde.
 • Husk at tørre din plastikfri shaver af efter brug

Se vores pakker med barbergrej til kvinder eller shaverpakken med barbergrej til mænd. I pakkerne har vi samlet alt det du skal bruge for en perfekt barbering, og du sparer 20% på varernes samlede værdi.

Vil du læse mere om den miljøvenlige skraber? Læs vores indlæg “Viden om: Safety razor”.

Video

Nedenfor ses en video over hvordan man samler shaveren:

Se vores “shaverpakker” til kvinder eller mænd, hvor vi har samlet alt det du skal bruge for en perfekt barbering til en god pris.

Omtænk er et dansk brand med omtankte for naturen og produkter af god kvalitet. Omtænk fokuserer på at “omtænke” nogle af de ting vi har i hjemmet, til et mere miljøvenligt og bæredygtigt alternativ.

Yderligere information

Vægt 0.095 kg
Størrelse 10.8 × 4.4 cm
Farve

Rosaguld, Sort, Hvid, Sølv

Varenummer 1507036d
Varenummer 1507036b
Varenummer 1507036a
Varenummer 1507036c

7 anmeldelser af Plastikfri shaver

 1. Mathilde

  Jeg var ved at give op efter tredje gang, jeg brugte shaveren fordi det tog så lang tid – og så syntes jeg ikke, den tog alle hårene på mine ben. MEN det kræver bare, at man vinkler den en smule (i beskrivelsen står der 30 grader, hvilket jeg havde overset). Jeg gav shaveren en chance, og nu kan jeg ikke leve uden den – den er pænere, billigere i længden og det går meget hurtigere end en plastikshaver. Plus at sæbeposen skrubber benene samtidig, så man har de lækreste silkeben. Kun anbefalinger herfra.

 2. Laura

  Jeg skulle lige trække vejret dybt, inden jeg kastede mig ud i det, men jeg har ikke haft nogen problemer overhovedet. Jeg bruger sæben og skrubbeposen som barberskum på benene og under armene, og det fungerer rigtig godt. Shaveren har en god tyngde, så den er nem at holde på, og så er den meget pænere end min gamle plastikshaver.

 3. Marianne

  Kan absolut anbefale shaveren! Har lige været på lille ferie og kom til at tage min gamle plastikskraber med…. det kommer IKKE til at ske igen! Denne shaver er super god – there’s no going back!

 4. Josefine

  Jeg er vild med den, bedste skraber jeg nogensinde har haft. Anbefaler den til alle, både penge- og plastik sparende. Satte bladet i, da jeg fik den i julegave, det er stadig skarpt og har brugt det godt 20 gange.

 5. Maria

  Fungerer super fint.

 6. Maja

  Var nervøs første gang jeg skulle bruge den, men det er simpelthen lige til og den fungerer fantastisk. Slut med plastikskrabere. Det er en investering både for en selv og miljøet. Win-Win.

 7. christina asklund

  Det er uden tvivl den flotteste skraber jeg nogensinde har haft!!
  Vær dog ultra forsigtig -har ikke skåret mig så heftigt siden midt 80 ´erne.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...