Plastikfri shaver safety razor fra Omtænk

Plastikfri shaver

(6 kundeanmeldelser)

320,00 kr.

Minimalistisk, bæredygtig & plastikfri shaver til både kvinder og mænd i metal – også kaldet safety razor. Det dobbelsidede og skånsomme blad giver en sikker barbering – uden hudirritationer og indgroede hår.

OBS der medfølger ikke shaverblade med til shaveren. Disse kan købes seperat hér.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507037 Kategorier: ,
Brands:Omtænk

Beskrivelse

Minimalistisk, bæredygtig & plastikfri shaver fra Omtænk til både kvinder og mænd i metal. Safety razoren har et dobbeltsidet og skånsomt blad giver en sikker barbering – uden hudirritationer og indgroede hår.

Bladenes levetid forlænges ved at tørre shaveren efter brug i vand. Udskiftning af bladet bør ske efter 5-10 barberinger for at opretholde skarpheden. Shaverens udskiftelige rustfri stålblade kan sorteres som metalaffald. Dette er den eneste del der skal udskiftes, hvorfor shaveren absolut ingen plastikaffald producerer.

Husk at købe blade med til shaveren, da disse ikke medfølger. Kan købes her.

For at opnå den bedste barbering

 • Eksfolier for at udjævne huden ved at fjerne døde celler. Det vil også hjælpe med at hæve hår fra huden. Til dette kan du benytte vores tørbørste, loofahsvamp eller sæbepose.
 • Barber altid på våd og varm hud. Vent til slutningen af ​​et varmt bad for at barbere. Hvis det er muligt, vælg et øjeblik, hvor du ikke har travlt. Slap af, det er din mig-tid.
 • Påfør sæbe – her anbefaler vi vores barbersæbe til kroppen og meget gerne i sæbeposen, som giver ekstra tyk skum. Dette lader bladet glide på din hud uden hindring. Det er også den bedste måde at holde øje med, hvor allerede har barberet.
 • Brug et skarpt blad. Et sløvt blad kan trække i din hud giver større risiko for skader
 • Brug ikke pres. Ved for stort pres kan shaveren fjerne det øverste lag af din hud, eller at det går under dit hudniveau for at barbere håret af. Det betyder, at håret skal trænge gennem huden igen, når det vokser tilbage -dette vil være et indgroet hår.
 • Brug en vinkel (30 °) mellem bladet og huden for maksimal effektivitet. Stræk ikke din hud for meget. Stræk kun lidt, hvis du har brug for at gøre din hud fladere på nogle områder.
 • Forsøg kun at barbere en gang på et område. For mange “træk” vil beskadige det øverste lag af din hud.
 • Hvis du har meget følsom hud, skal du barbere dig nedad i retning af dit hår, i stedet for bagud, som vi er vant til at gøre.
 • Efter barberingen bør du tilføre en masse fugt – her anbefaler vi mandelolie, en oliebar eller jojbaolie som bør påføres på våd hud, og lade tørre lidt ind, inden man tørrer efter med håndklæde. Vi anbefaler ligeledes aftershave til kvinder er især god til sensitive områder.
 • Husk at tørre din plastikfri shaver af efter brug

Video

Nedenfor ses en video over hvordan man samler shaveren:

Se vores “shaverpakker” til kvinder eller mænd, hvor vi har samlet alt det du skal bruge for en perfekt barbering til en god pris.

Omtænk er et dansk brand med omtankte for naturen og produkter af god kvalitet. Omtænk fokuserer på at “omtænke” nogle af de ting vi har i hjemmet, til et mere miljøvenligt og bæredygtigt alternativ.

Yderligere information

Vægt 0.095 kg
Størrelse 10.8 × 4.4 cm
Farve

Rosaguld, Sort, Hvid, Sølv

6 anmeldelser af Plastikfri shaver

 1. Mathilde

  Jeg var ved at give op efter tredje gang, jeg brugte shaveren fordi det tog så lang tid – og så syntes jeg ikke, den tog alle hårene på mine ben. MEN det kræver bare, at man vinkler den en smule (i beskrivelsen står der 30 grader, hvilket jeg havde overset). Jeg gav shaveren en chance, og nu kan jeg ikke leve uden den – den er pænere, billigere i længden og det går meget hurtigere end en plastikshaver. Plus at sæbeposen skrubber benene samtidig, så man har de lækreste silkeben. Kun anbefalinger herfra.

 2. Laura

  Jeg skulle lige trække vejret dybt, inden jeg kastede mig ud i det, men jeg har ikke haft nogen problemer overhovedet. Jeg bruger sæben og skrubbeposen som barberskum på benene og under armene, og det fungerer rigtig godt. Shaveren har en god tyngde, så den er nem at holde på, og så er den meget pænere end min gamle plastikshaver.

 3. Marianne

  Kan absolut anbefale shaveren! Har lige været på lille ferie og kom til at tage min gamle plastikskraber med…. det kommer IKKE til at ske igen! Denne shaver er super god – there’s no going back!

 4. Josefine

  Jeg er vild med den, bedste skraber jeg nogensinde har haft. Anbefaler den til alle, både penge- og plastik sparende. Satte bladet i, da jeg fik den i julegave, det er stadig skarpt og har brugt det godt 20 gange.

 5. Maria

  Fungerer super fint.

 6. Maja

  Var nervøs første gang jeg skulle bruge den, men det er simpelthen lige til og den fungerer fantastisk. Slut med plastikskrabere. Det er en investering både for en selv og miljøet. Win-Win.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i: