Badeværelse / Shaving / Shaverblade refill
Brand:Omtænk

Shaverblade refill

35,00 kr.

10 stk. individuelt indpakkede shaverblade refill i rustfrit stål til vores plastikfri shaver. Bladene er dobbeltsidede, så begge sider af shaveren kan benyttes. De giver en sikker barbering – uden hudirritationer og indgroede hår.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

10 stk. shaverblade refill fra Omtænk til vores shaver. Det dobbelsidede og skånsomme blad giver en sikker barbering – uden hudirritationer og indgroede hår.

Bladenes levetid forlænges ved at tørre shavere efter brug i vand. Udskiftning af bladet bør ske efter 5-10 barberinger for at opretholde skarpheden. Shaverens udskiftelige rustfri stålblade kan sorteres som metalaffald. Dette er den eneste del, der skal udskiftes hvorfor shaveren absolut ingen plastikaffald producerer.

  • Brug sammen med vores plastikfrie shaver
  • Skånsomt blad, der giver en sikker barbering
  • Udskift bladet efter 5-10 barberinger
  • Forlæng levetiden ved at tørre bladet efter brug
  • Kan sorteres som metalaffald

Shaverbladende leveres i en lille pap-æske med individuelt indpakkede blade.

Omtænk er et dansk brand med omtankte for naturen og produkter af god kvalitet. Omtænk fokuserer på at “omtænke” nogle af de ting vi har i hjemmet.

Yderligere information

Vægt 0,010 kg
Varenummer 1507023

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...