Solcreme

Vi har nøje udvalgt solcremer med øje for funktionalitet og beskyttelse af huden. Men især også med fokus på emballage, indholdsstoffer der ikke er skadelige for naturen og din hud.

Filtre
Ok

Aftersun og solcreme, der beskytter din hud og miljøet

Solcreme og aftersun er vigtige ting, når du skal beskytte og bevare din hud sund og sikker i solen. Men mange solcremer er skadelige for både hav og miljø – og kan indeholder mindre gode ingredienser for din krop. Derfor finder du hos Simpelt.dk solcreme og aftersun, der både beskytter både din hud mod solens skadelige stråler og miljøet.

Du mærker ikke selv den store forskel på vores solcreme og den solcreme, du normalt bruger. Men det er langt bedre for miljøet. Det er altså en lille ændring for dig, som faktisk kan gøre en stor forskel for miljøet.

Vælg den bedste miljøvenlige solcreme

Mange af de ingredienser, der virker som et solfilter i solcremer, er skadelige for koralrev og grundvandet. Vores certificerede veganske solcreme gør ingen af delene. Vælger du den forkerte solcreme, beskytter du måske din hud, men i sidste ende er det miljøet, der betaler prisen. 

Derfor skal du lede efter solcremer, som ikke indeholder ingredienser som oxybenzone, der skader havmiljø og koralrev. Og det er netop den slags solcremer, du finder her hos os. Solcremerne er reefsafe og indeholder heller ingen kemikalier eller duftstoffer, men virker som den skal!

Ud over at selve solcremen ikke skader miljøet, så kommer vores solcreme og aftersun også i forsvarlig pakning uden plastik – det er et gennemtænkt godt produkt.

6 grunde til, at du skal bruge solcreme hver dag

Du har sikkert hørt det før: Du skal bruge solcreme hver eneste dag uden afvigelse. Det er der noget om. For selv når det er køligt og du måske ikke kan se solen, er det stadig ret essentielt, at du bruger solcreme. Uanset om UV-indekset er lavt eller højt, skader det din hud, og solcremen skal derfor altid anvendes.

Er du stadig ikke overbevist? Så har vi samlet 6 grunde hvorfor du skal bruge solcreme hver dag.

6 grunde: Derfor skal du bruge solcreme hver dag

  1. Solcreme beskytter mod skadelige UV-stråler.
  2. Solcreme mindsker risikoen for hudkræft ved regelmæssig brug.
  3. Solcreme minimerer rød og irriteret hud.
  4. Solcreme beskytter mod solforbrænding.
  5. Solcreme beskytter hudens proteiner.
  6. Solcreme beskytter huden bedre, end noget tøj kan.

Det anbefales altså at bruge solcreme hver dag. Derfor er det en god idé at vælge en solcreme, der både er nem at bruge, og ikke generer huden, men som ikke gør skade på hverken dig eller naturen. 

Den bedste aftersun: Hvorfor og hvordan?

Aftersun har til formål at:

  • Køle huden ved hjælp af kølende ingredienser
  • Gendanne tabt fugt 
  • Berolige huden

Selvom solcreme beskytter din hud mod solens stråler, har din hud stadig brug for fugt. Når solens stråler har fået lov til at solkysse din hud, er det lige præcis, hvad en aftersun kan give huden.