Solcreme

Vi har nøje udvalgt solcreme med øje for funktionalitet og beskyttelse af huden. Men især også med fokus på emballage, indholdsstoffer der ikke er skadelige for naturen og din hud. Vi har solcreme med fysisk filter med både SPF30 og SPF50.

2 Products

Filtre
Ok

  Filtre

  show blocks helper
 • aftersun stick plastikfri scenceaftersun stick plastikfri scence Udsolgt
  129,00 kr.

  Aftersun stick er en beroligende, nærende og blødgørende naturlig aftersun fugtighedscreme, der afkøler og beroliger huden, hvis du har fået for meget sol. Vegansk og cruelty free. Den er håndlavet i England og kommer i en 100% genanvendelig og komposterbar emballage.

   

  Læs mere
 • Solcreme Sol de Ibiza miljøvenlig
  Fra 169,00 kr.

  Solcreme med fysisk solfilter fra Sol de Ibiza – en økologisk solcreme som både er god for dig og havmiljøet. Solcremen indeholder ingen tungmetaller, ingen kemikalier, ingen duftstoffer, ingen konserveringsmidler. Den er desuden certificeret som vegansk solcreme og fedter ikke på huden.

  Vælg muligheder

Aftersun og solcreme der beskytter din hud og ikke er skadelig for miljøet

Solcreme og aftersun er vigtige ting, når du skal beskytte og bevare din hud sund og sikker i solen. Men mange solcremer er skadelige for både hav og miljø – og kan indeholder mindre gode ingredienser for din krop. Derfor finder du hos Simpelt.dk solcreme og aftersun, der både beskytter både din hud mod solens skadelige stråler og miljøet.

Du mærker ikke selv den store forskel på vores solcreme og den solcreme, du normalt bruger. Men det er langt bedre for miljøet. Det er altså en lille ændring for dig, som faktisk kan gøre en stor forskel for miljøet.

Vælg den bedste miljøvenlige solcreme

Mange af de ingredienser, der virker som et solfilter i solcremer, er skadelige for koralrev og grundvandet. Vores certificerede veganske solcreme gør ingen af delene. Vælger du den forkerte solcreme, beskytter du måske din hud, men i sidste ende er det miljøet, der betaler prisen. 

Derfor skal du lede efter solcremer, som ikke indeholder ingredienser som oxybenzone, der skader havmiljø og koralrev. Og det er netop den slags solcremer, du finder her hos os. Solcremerne er reefsafe og indeholder heller ingen kemikalier eller duftstoffer, men virker som den skal!

Ud over at selve solcremen ikke skader miljøet, så kommer vores solcreme og aftersun også i forsvarlig pakning uden plastik – det er et gennemtænkt godt produkt.

Solcreme med fysisk filter

Sol de Ibiza solcremen giver sikker solbeskyttelse – både UVA & UVB til hele familien ved hjælp af non-nano zinkoxid som solfilter.

Solcreme med kemisk solfilter indeholder ingredienser, der potentielt kan forårsage sundhedsmæssige problemer. Ifølge nylige undersøgelser siver de gennem huden og ind i blodbanen efter kun et par timer. Disse kemikalier opretholdes i blodet i op til syv dage, og overskrider dermed op til 40 gange de tilladte grænser.

Solcreme med mineralsk solfilter – også kaldet fysisk filter – bruger derimod to naturlige mineraler som aktive ingredienser:  zinkoxid og titandioxid. Disse mineraler sidder simpelthen på toppen af ​​din hud og beskytter den ved at reflektere UV-strålerne væk. Disse filtre betragtes som sikre og effektive.

Zinkoxid er det bedste af de to aktive solcreme-ingredienser, fordi det virkelig er en bredspektret blokker. Det beskytter mod både UVA- og UVB-stråler. Zinkoxid sidder på toppen af ​​din hud og beskytter dig ved at sprede, absorbere og reflektere solens stråler.

Miljøvenlig solcreme

Sol de Ibiza er en lille virksomhed i Spanien, der i mange år har undersøgt og udviklet en solcreme med omtanke for din hud og miljøet. Cremen er sikker mod solen, med omtanke for naturen når cremen er i brug og når den produceres. Sol de Ibiza donerer overskud fra produktsalget til Ibiza Preservation Foundation (IPF) der arbejder for at bevare og beskytte Ibiza og Formenteras land og hav.

6 grunde til, at du skal bruge solcreme hver dag

Du har sikkert hørt det før: Du skal bruge solcreme hver eneste dag uden afvigelse. Det er der noget om. For selv når det er køligt og du måske ikke kan se solen, er det stadig ret essentielt, at du bruger solcreme. Uanset om UV-indekset er lavt eller højt, skader det din hud, og solcremen skal derfor altid anvendes.

6 grunde: Derfor skal du bruge solcreme hver dag

 1. Solcreme beskytter mod skadelige UV-stråler.
 2. Solcreme mindsker risikoen for hudkræft ved regelmæssig brug.
 3. Solcreme minimerer rød og irriteret hud.
 4. Solcreme beskytter mod solforbrænding.
 5. Solcreme beskytter hudens proteiner.
 6. Solcreme beskytter huden bedre, end noget tøj kan.

Det anbefales altså at bruge solcreme hver dag. Derfor er det en god idé at vælge en solcreme, der både er nem at bruge, og ikke generer huden, men som ikke gør skade på hverken dig eller naturen. 

Den bedste aftersun: Hvorfor og hvordan?

Aftersun har til formål at:

 • Køle huden ved hjælp af kølende ingredienser
 • Gendanne tabt fugt 
 • Berolige huden

Selvom solcreme beskytter din hud mod solens stråler, har din hud stadig brug for fugt. Når solens stråler har fået lov til at solkysse din hud, er det lige præcis, hvad en aftersun kan give huden.