Miljøvenlig solcreme med fysisk solfilter

Fra 169,00 kr.

Miljøvenlig solcreme med fysisk solfilter fra Sol de Ibiza – en økologisk solcreme som både er god for dig og havmiljøet. Solcremen indeholder ingen tungmetaller, ingen kemikalier, ingen duftstoffer, ingen konserveringsmidler. Den er desuden certificeret som vegansk solcreme og fedter ikke på huden.

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507304 Kategorier: , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Miljøvenlig solcreme med fysisk solfilter fra Sol de Ibiza – en økologisk solcreme som både er god for dig og havmiljøet. Solcremen indeholder ingen tungmetaller, ingen kemikalier, ingen duftstoffer, ingen konserveringsmidler. Den er desuden certificeret som vegansk solcreme og fedter ikke på huden.

Solcremen er sikker og testet til brug på følsom hud. Solcremen er vandfast i 40 minutter og helt uden duft, så du undgår allergiske reaktioner. Den er derfor også særligt velegnet til børn. Det er en reef safe solcreme, så du kan med god samvittighed gå i vandet uden at skade havmiljøet.

Skal du ud og nyde solen? Så se det økologiske håndklæde der er perfekt til stranden eller måske vores drikkeflaske der holder vandet koldt i 24 timer – også i solen!

Varianter af solcreme

  • SPF 30 i metalbeholder med 100 ml creme
  • SPF 50 i pap-stift

Lidt om solfiltre

Sol de Ibiza-solcremen giver sikker solbeskyttelse – både UVA & UVB til hele familien ved hjælp af non-nano zinkoxid som solfilter.

Solcreme med kemisk solfilter indeholder ingredienser, der potentielt kan forårsage sundhedsmæssige problemer. Ifølge nylige undersøgelser siver de gennem huden og ind i blodbanen efter kun et par timer. Disse kemikalier opretholdes i blodet i op til syv dage, og overskrider dermed op til 40 gange de tilladte grænser.

Solcreme med mineralsk solfilter – også kaldet fysisk solfilter – bruger derimod to naturlige mineraler som aktive ingredienser:  zinkoxid og titandioxid. Disse mineraler sidder simpelthen på toppen af ​​din hud og beskytter den ved at reflektere UV-strålerne væk. Disse filtre betragtes som sikre og effektive.

Zinkoxid er det bedste af de to aktive solcreme-ingredienser, fordi det virkelig er en bredspektret blokker. Det beskytter mod både UVA- og UVB-stråler. Zinkoxid sidder på toppen af ​​din hud og beskytter dig ved at sprede, absorbere og reflektere solens stråler.

solcreme miljøvenlig økologisk Sol de Ibiza

Naturlig solcreme

Sol de Ibiza er en lille virksomhed i Spanien, der i mange år har undersøgt og udviklet en solcreme med omtanke for din hud og miljøet. Cremen er sikker mod solen, med omtanke for naturen når cremen er i brug og når den produceres. Sol de Ibiza donerer overskud fra produktsalget til Ibiza Preservation Foundation (IPF) der arbejder for at bevare og beskytte Ibiza og Formenteras land og hav.

Hør mere om Sol de Ibiza i videoen her.

Produceret i EU. Emballage: metalbøtte, zero waste solcreme.

Solcremen indeholder

Ikke-nano zinkoxid (20%) der er et mineralsk solfilter – også kaldet fysisk solfilter, økologisk kokosnøddeolie (Cocos nucifera oil), vegansk voks (Euphorbia cerifera cera), økologisk Aloe Vera (Aloe barbadensis bladjuice), økologisk solsikkefrøolie (Helianthus annuus frøolie), sød mandelolie (Prunus amygdalus dulcis olie) og økologisk Calendula (Calendula officinalis blomsterekstrakt)

Yderligere information

Vægt N/A
Variant

SPF30 solcreme, SPF50 sun stick

Ingredienser

Capryl / capric triglycerid, Cocos nucifera olie (*), zinkoxid (20%), Silica, Euphorbia cerifera cera, Polyhydroxystearinsyre, Tocopherylacetat, Aloe barbadensis bladjuice (*), Helianthus annuus frøolie (*), Prunus amygdalus dulcis olie, Calendula officinalis blomsterekstrakt (*), Oryzanol, Tocopherol, Ascorbylpalmitat, Lecithin, Citronsyre.

(*) Ingredienser fra økologisk landbrug

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *