Kategorien indeholder 2 produkter

Viser alle 2 resultater

Active Filters: Clear Filters

Trætandbørste – rene tænder med lidt renere samvittighed

Hvis du lukker øjnene og forestiller dig en tandbørste, er det garanteret den klassiske tandbørste i plastik. Det er dem, de fleste af os har brugt hele vores liv – så vi kender dem rigtig godt. Men der findes faktisk et alternativ, der gør det nemt for dig at skære ned på dit plastforbrug. 

Den gennemsnitlige person bruger 300 tandbørster i sit liv, som alle bliver smidt ud. Og hvor ender de? De fleste tandbørster ender på deponeringsanlæg, hvor de ligger i mere end 1000 år. De kan nemlig ikke nedbrydes.

Flere og flere mennesker vælger derfor at bruge en bambustandbørste i stedet. Er den ordentligt produceret, og materialerne nøje udvalgt, er den både mere bæredygtig, og så kan den nedbrydes i naturen. Den virker lige så godt som en tandbørste af plastik, så tag et skridt mod en mere bæredygtig hverdag og gå på opdagelse i vores trætandbørster fra Hydrophil lige her.

Hvorfor vælge en trætandbørste? 

Bambustandbørster, som ofte også kaldes for trætandbørster, er et af de bedste og nemmeste valg, du kan tage, hvis du går og drømmer om en mere bæredygtig hverdag.

Den almindelige tandbørste i plastik laves af propylen og nylon, som begge fremstilles af ikke-vedvarende fossile brændstoffer. De er praktisk talt umulige at nedbryde eller genbruge, og derfor ender de på deponeringsanlæg i umenneskelig lang tid.

En trætandbørste er et simpelt alternativ, der gør en forskel

En bambustandbørste er en fantastisk måde at mindske dit plastforbrug. 

Fordelene ved at bruge en trætandbørste i bambus:

  • Skaftet på en bambustandbørste er bionedbrydeligt.
  • Bambustandbørster skader ikke miljøet i samme grad.
  • Bambustandbørster er et produkt fremstillet af naturlige materialer.
  • Bambus er naturligt antibakteriel, så der ikke er unødige bakterier på tandbørsten.
  • Bambus dyrkes uden kunstig vanding, pesticider eller kemikalier.

Bambus kan være et rigtig godt alternativ og mere bæredygtigt på mange måder, hvis det dyrkes og produceres forsvarligt. Resten af verden har også fået øjnene op for bambus, hvilket betyder, at du efterhånden har et rigtigt stort udvalg, når det kommer til ting af bambus. Her er det vigtigt at være kritisk (som med så meget andet). Vi har undersøgt og udvalgt produkter, vi kan stå inde for, og vi er så gennemsigtige som muligt – så her ved du, hvad du køber. Her finder du for eksempel bambustandbørster fra Hydrophil, fordi vi anser dem som de bedste bambustandbørster, der findes.

Vores bambustandbørster er:

  • Lavet på en vedvarende ressource.
  • Skaftet er nedbrydeligt og kan altså nedbrydes i naturen.
  • Fremstillet og dyrket på en måde, der er mindre skadelig for naturen helt uden kunstig vanding og pesticider.
  • Fri for skadelige kemikalier og BPA.

Vi vil gerne understrege vigtigheden af, at det kun er skaftet, som er nedbrydeligt. Selve børstehovedet kan ikke komposteres på samme måde, da de er lavet af bio-nylon og derfor skal smides ud med normalt affald.

Det er de små ting, der gør en stor forskel

Hos Simpelt.dk går vi meget op i at gøre den bæredygtige livsstil nemmere og mere simpel. Mange sætter desværre lighedstegn mellem bæredygtighed og besværlighed, men sådan behøver det faktisk slet ikke at være.

At være bæredygtig kan både være nemt, bekvemt, praktisk og faktisk også ret pænt. En bambustandbørste fungerer mindst lige så godt som en almindelig tandbørste. Vi børster ikke tænder anderledes, bare fordi tandbørsten er lavet af noget andet end plastik.