Tandbørster

Undgå unødig plastik og brug stedet bambustandbørster. Vi har udvalgt den bedste og med vores øjne, mest miljøvenlige bambustandbørste på markedet. Bambustandbørsten har børstehår af bionylon, et skaft af bambus og en farvet bund, så man kan kende forskel.

Filtre
Ok
  Filtre
  show blocks helper
  Aktive filtre
  Filter by Color
  Filter by Size
  Vælg pris

  Min Price:

  Max Price:

Hvorfor vælge en bambustandbørste?

Vores tandbørster laves af Mosu-bambus. Denne bambus er en hurtigt voksende sort, der i sin to-årige vækstfase, når en højde på op til 20 meter. Der benyttes ikke kunstig vandning i dyrkningen, ej heller pesticider eller kemikalier.

Børstehårene ekstraheres fra ricinusolie, der udvindes fra planten, forarbejdes til bio-nylon og er fri for BPA og olie. Bemærk dog at disse desværre ikke kan komposteres og skal smides ud med normalt affald. Tandbørsten har en farve i enden af skaftet. Farven er økologisk opløsningsmiddelfri lak fra den naturlige farveproducent AURO. Da tandbørster slides ved regelmæssig børstning, anbefales en ny børste hver 3. måned.

Bambus kan være et rigtig godt alternativ og mere bæredygtigt på mange måder, hvis det dyrkes og produceres forsvarligt. Resten af verden har også fået øjnene op for bambus, hvilket betyder, at du efterhånden har et rigtigt stort udvalg, når det kommer til ting af bambus. Derfor er det vigtigt at være kritisk (som med så meget andet).

Vi har undersøgt og udvalgt disse tandbørster vi kan stå inde for, og vi er så gennemsigtige som muligt – så du ved, hvad du køber, og hvad de består af. Vi har udvalgt bambustandbørsterne fra Hydrophil, fordi vi anser dem som de bedste bambustandbørster på markedet.

At tænke på miljøet kan sagtens være simpelt og de små ting i hverdagen. En bambustandbørste fungerer lige så godt som en almindelig tandbørste.