Tørshampoo

Tørshampoo – eller hårpudder er et hårplejeprodukt mange kender som en “redning i hverdagen”, når håret begynder at se let fedtet ud. Vores varianter er nøje udvalgt med øje for genanvendelig emballage.

Filtre
Ok
  Filtre
  show blocks helper
  Aktive filtre
  Filter by Color
  Filter by Size
  Vælg pris

  Min Price:

  Max Price:

 • Tørshampoo i papemballage
  129,00 kr.

  Tørshampoo – eller hårpudder i papemballage. Perfekt til de dage hvor håret ser lidt fedtet ud, og trænger til at blive frisket op. Findes i flere varianter med forskellige dufte og til forskellige hårfarver.

  Vælg muligheder
 • Tørshampoo fra BIRK uden plastik og helt naturlig
  60,00 kr.

  Kan du også godt lide at springe en hårvask over? Tørshampoo løfter håret og opsuger det naturlige fedtlag ved hårrødderne. Denne tørshampoo er helt uden plastik, aerosoler og spraydåse. Tørshampooen er lavet af naturlige ingredienser.

  Vælg muligheder

Miljøvenlig tørshampoo

Tørshampoo er de seneste år blevet enormt populært. Det er en “life-saver”, når håret er let fedtet, og lige skal friskes op. Pulveret sprayes – eller drysses ud i hårrødderne, og absorberer fedten, så håret bliver mat og voluminøst. Vi har fundet et mere miljøvenligt alternativ end spraydåsen.

Tørshampoo i glas
Tørshampoo eller hårpudder lavet af naturlige ingredienser i glasbeholder. Findes i varianter til mørkt og lyst hår og både med og uden duft.

Tørshampoo i pap
Tørshampoo i paprør med huller som nemt dispenserer pulveret over håret. Tørshampooen findes i flere varianter til forskellige hårtyper, hårfarver og med forskellige dufte.