Tørshampoo

Tørshampoo – eller hårpudder er et hårplejeprodukt mange kender som en “redning i hverdagen”, når håret begynder at se let fedtet ud. Vores varianter er nøje udvalgt med øje for genanvendelig emballage.

1 Product

Filtre
Ok

  Filtre

  show blocks helper
 • 60,00 kr.

  Kan du også godt lide at springe en hårvask over? Tørshampoo løfter håret og opsuger det naturlige fedtlag ved hårrødderne. Denne tørshampoo er helt uden plastik, aerosoler og spraydåse. Tørshampooen er lavet af naturlige ingredienser.

  Vælg muligheder

Miljøvenlig tørshampoo

Tørshampoo er de seneste år blevet enormt populært. Det er en “life-saver”, når håret er let fedtet, og lige skal friskes op. Pulveret sprayes – eller drysses ud i hårrødderne, og absorberer fedten, så håret bliver mat og voluminøst. Vi har fundet et mere miljøvenligt alternativ end spraydåsen.

Vi har udvalgt tørshampooer, der kommer i emballage uden plastik, som kan genanvendes eller affaldssorteres. De er effektive, og så indeholder de ingen mystiske ingredienser.

Vores tørshampoo:

 • Får dit hår til at se friskt og pænt ud.
 • Tilfører volumen.
 • Absorberer olier og fedt – så du kan springe en hårvask over.
 • Nem at have med på farten.
 • Giver dit hår en skøn duft – vi har også varianter uden duft.
 • Perfekt hvis du er på festival, rejser eller teltture.

 

Birk tørshampoo
Tørshampoo eller hårpudder lavet af naturlige ingredienser i glasbeholder – der er overgang til ny emballage, som er i pap. Birk tørshampoo uden parfume findes til mørk og lyst hår – og kommer i varianter med og uden duft. En naturlig tørshampoo helt uden plastik, aerosoler og spraydåse. Tørshampooen er lavet af pilerodspulver og en blanding af bentonit ler, fransk pink ler og zeolit ler, der ofte benyttes i hudpleje.

Tørshampoo i pap
Tørshampoo i paprør med huller som nemt dispenserer pulveret over håret. Tørshampooen findes i flere varianter til forskellige hårtyper, hårfarver og med forskellige dufte. Tørshampooen fra Puremetics er veganske, plastfri, Co2 neutralt produceret og PeTA Cruelty-free. Papemballagen, kan efter brug sorteres som papaffad. Den findes i seks forskellige varianter, med forskellig duft. De er lavet på en base af majsstivelse og natron – tilsat naturlige æteriske olier eller kemisk fremstillet duft. Varianterne til mørkt hår er også tilsat rødt ler eller marokkansk lava ler.

Du kan altid finde ingredienslisterne for hver variant under fanen ‘yderligere information’ under produktet. Vi har valgt at føre produkter både med og uden duft. Duften er enten fra naturlige æteriske olier eller kemisk fremstillet duft. Vi ønsker at være gennemsigtige, sådan så du som forbruger ved hvad du køber, og kan træffe det valg, der passer bedst for dig. Vi gør det derfor tydeligt i produktteksterne om det er med eller uden duft.