Badeværelse / Toilettaske

Toilettaske

180,00 kr.

Rummelig og enkel toilettaske med plads til alt hvad du behøver. Tasken er lavet af 100% hør og har et stort rum og 4 små lommer på indersiden. Perfekt til toiletsager eller til kreative sysler.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Lækker toilettaske i 100% hør. Toilettasken er praktisk med et stort rum og fire små lommer på indersidden. Det er derfor nemt at inddele tandbørste og tandpastapastiller fra plastikfri shaver og kropssæbe.

  • Lavet af 100% hør
  • God tyk kvalitet
  • Fire lommer på indersiden
  • Kan rumme rigtig meget
  • Kan vaskes på 40 grader

Tasken rummer virkelig meget, og kan både bruges til toiletsager, men er også perfekt til fx. strikkeudstyr og strikkeprojekter eller andre kreative sysler. Den fine taske lukkes med bindebånd.

Tasken er i et enkelt mønster, og findes i en smuk grå/blå.

Den fine toilettaske fra Iris Hantverk kan vaskes på 40 grader i maskinen, men tåler ikke tørretumbler.

Iris Hantverk er et svensk firma, der med sine 17 ansatte, der håndlaver deres børster og producerer produkter med fokus på naturens materialer og høj kvalitet .

Yderligere information

Vægt 0,100 kg
Størrelse 32 × 10 × 26 cm
Farve

Grøn, Grå

Varenummer 1507257a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...