Af: Emma Bech Hansen

Opstarten af Simpelt.dk har krævet, at vi satte os ind i en masse ting. Vi har researchet materialer, hvad bæredygtighed egentlig er, og hvad der er vigtigst ift. miljøomtanke. Spørgsmålene er mange. Vi har ikke selv fået svar på det hele, og i virkeligheden får vi det nok ikke endegyldigt. Det er et uudtømmeligt emne med mange aspekter og vinkler. 

Al vores undren og forvirring, og de mange spørgsmål, tror vi ikke, vi står alene med. Derfor har vi valgt at lave en blog-del til Simpelt.dk. Bloggen bliver en ekstra uddybning af forskellige emner, som vi selv føler relevante i forbindelse med klima, bæredygtighed og alt deromkring. 

Om skribenten
Emma Bech Hansen

Emma er uddannet sygeplejerske, men følte at hun manglede et sted på nettet, hvor bæredygtige produkter, som kunne gøre hverdagen lettere, var samlet. På den måde opstod idéen til Simpelt.dk.

Hun sidder nu på den anden side af skærmen og håndterer alt fra ordrer til produktindkøb og står bag vores profil @simpelt.dk på Instagram.

Bloggen kommer til at indeholde indlæg med lidt ekstra viden fra os til jer, fordi vi føler, at vi selv mangler det engang i mellem – så hvorfor ikke dele ud? Bloggen vil ikke give endegyldige svar på hvad der er rigtigt og forkert, men i stedet prøve at oplyse om emnernes mange aspekter eller videregive gode tips og tricks. Med den information får I mulighed for at tage stilling på et mere oplyst grundlag.

I de første par indlæg har vi teamet op med bloggeren Anna Kjær Voss, aka. Klimamusen.

Anna har skrevet indlæg til os med bl. a tips til en mere bæredygtig hverdag, en forklaring på hvad GOTS-certificeringen egentlig står for, og en reflektion over forskellen på miljø og klima.

Hvis du har andre emner du synes ville være spændende, hører vi meget gerne fra dig i boksen nederst på siden her.

Anna Kjær Voss (aka. Klimamusen)

Vi håber, at vi efterhånden får opbygget et “materiale-leksikon” og et “certificerings-leksikon” ud af nogle af indlæggene. Som forbruger kan man bruge de to leksika til at slå materialer eller certificeringer op, og få viden og information herom. Vi håber, at indlæggene får sat gang jeres refleksioner.

– Emma, Simpelt.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add to cart