← Gå tilbage til oversigten

Af: Emma Bech Hansen

Corona-lockdown har virkelig gjort noget ved os. Vi er pludselig blevet enormt bevidste og opmærksomme på de mange privilegier vi havde før, alt det vi bare kunne og gjorde, tog vi forgivet. Selfølgelig gjorde vi det. Men nu savner vi både de store og de helt små ting, der giver frihed i hverdagen. Mange af os skal lære at kede os, mens andre skal underholde børnene og mangler inspiration til projekter, der kan beskæftige de små krudtugler. 

Derfor har vi lavet en bingoplade. På pladen er der felter med gode ideer til, hvad man kan lave alene eller sammen i familien. Bingopladen kan bruges som et spil, og en udfordring til at lave nye ting man ikke plejer. Det kan være de næste dages mål, at nå hele pladen igennem. Pladen kan også bruges som inspiration til at lave bare nogle af tingene – pladen kan fx hænge på køleskabet til dage, hvor du mangler inspiration. 

Om skribenten
Emma Bech Hansen

Emma er uddannet sygeplejerske, men følte at hun manglede et sted på nettet, hvor bæredygtige produkter, som kunne gøre hverdagen lettere, var samlet. På den måde opstod idéen til Simpelt.dk.

Hun sidder nu på den anden side af skærmen og håndterer alt fra ordrer til produktindkøb og står bag vores profil @simpelt.dk på Instagram.

I må meget gerne dele og tagge jeres oplevelser med bingo-pladen på Instagram, så vi kan se med og dele det med de andre følgere. Tag vores profil @simpelt.dk eller brug hashtagget #bæredygtigbingo i opslag eller stories. 

Vi håber, at det kan hjælpe dig og måske din familie igennem de næste par uger, så du/i kommer ud på den anden side med fornyet energi og nye oplevelser i tasken.

Du kan hente pladen til print her

– Emma, Simpelt.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add to cart