I dette indlæg kommer vi ind bagom Pulito. Pulito er en familiedrevet virksomhed, der går op i holdbarhed og bæredygtighed i de produkter de sælger.

Præsentation af Pulito

Pulito blev startet i 2007 af en madglad familie, med et særligt ønske om at tilbyde holdbare og gode produkter til køkkenet. Produkterne skulle være enkle i designet, robuste i brugen og frem for alt være med til at få flere til at skifte deres plastik køkkenprodukter, ud med produkter i blandt andet fødevaregodkendt glas og rustfrit stål. Siden opstarten i 2007 er virksomheden vokset, og i takt med dette, er stort set hele familien efterhånden involveret i drift og udvikling af Pulito. 
 

Pulitos første produkter var vores glasskåle, som vi fandt på en rejse i Italien. Siden dengang er mange nye produkter kommet til. Nye produkter med respekt for vores tre grundprincipper: enkelt design, holdbare produkter og så lidt plastik som muligt. Samtidigt er det vigtigt for os, at sikre så meget bæredygtighed som muligt i alle led. Lige fra fabrikkerne i Italien, Indien og Kina, til os her i Danmark. Derfor er vi hele tiden i dialog med vores producenter, om at sikre de bedste produktionsvilkår som muligt. Vi har fjernet al plastik fra vores emballage og erstattet med genanvendeligt pap og papir – og så har vi investeret hele vores indtjening fra 2007-2019 i solceller. 

Pulito laver bl.a madkasser, ispindeforme og kompostspande i rustifrit stål – se Pulitos varer på Simpelt.dk hér. Ønsker du inspiration til lækre is lavet i de smarte genanvendelige ispindeforme, har Simone Jespersen lavet nogle virkelig gode og lette opskrifter her og her.

På billederne herunder ses familien bag Pulito.

Henrik & Lisbeth
Moa
Frederik med hønen Agda
Gustav & Vigga
Minka

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add to cart