Tilbud

Bideand i naturgummi

120,00 kr. 96,00 kr.

Bideanden fra HEVEA i naturgummi er perfekt til babyen med tænder i udbrud. Helt fri for skadelig kemi og ftalater. Den er håndmalet med rene, naturlige plantepigmenter og hjælper med at stimulere og tilskynde babyens syn.

Læs mere →

På lager

Varenummer (SKU): 1507117 Kategori:
Brands:HEVEA

Beskrivelse

HEVEAs bideand er lavet i rent naturgummi og er helt fri for plast og skadelig kemi. Bideanden er håndmalet med med rene, naturlige plantepigmenter og hjælper med at stimulere og tilskynde babyens syn.

Babyer vil – især under tandfrembrud – finde stor lettelse ved at tygge på det teksturerede næb, fødder og hals. Bideanden er blød, lys og blid, og let at holde i selv for de mindste hænder. HEVEAs bideand i naturgummi er designet i ét stykke, har ingen squeaker, revner eller samlinger, hvilket forhindrer opbygning af bakterier og skimmel.

HEVEAs bideand i naturgummi er ikke behandlet med nogle kemiske tilsætningsstoffer, hvorfor naturgummien godt kan ændre udseende over tid, ligesom at farven kan falme en smule. Opbevares anden i tørt og mørkt miljø, når den ikke benyttes, holder farven længere. Ved rengørring af anden kan den vaskes i varmt vand, men må ikke koges eller kommes i vaskemaskinen.

Naturgummi laves af saften fra Hevea Brasilliensis gummitræet, og er fri for ftalater, PVC, tungmetaller. Hevea-gummi er dyrket bæredygtigt.

Anden opfylder EU-standarden EN71, US ASTM, Canada Consumer Product Safety Act og AS / NZ ISO standard.

Se også badeanden fra HEVEA i naturgummi eller gaveæsken med både bade- og bideand.

Anden leveres i FSC-certificeret pap med et “vindue” af bionedbrydeligt film – dette bør sorteres i restaffald. Anden kan holde i flere år, ved den rette vedligeholdelse, men kan komposteres når tid er. 

HEVEA er et dansk firma der både producerer baby-ting og hundelegetøj i naturgummi. HEVEA har fokus på holdbare og kemifrie produkter.

Yderligere information

Størrelse9.5 × 4 × 14 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bideand i naturgummi”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

  • Hagesmæk i silikone

    99,95 kr.79,96 kr.
  • Sut i naturgummi

    69,00 kr.55,20 kr.
  • Trækand i træ

    300,00 kr. 240,00 kr.