Tilbud

Brunchbakke

249,95 kr. 199,96 kr.

Brunchbakke med diverse mad-muligheder til en god brunchservering – helt uden plastik og skadelig kemi.

Læs mere →

På lager

Varenummer (SKU): 1507125 Kategori:
Brands:Plan Toys

Beskrivelse

Brunchbakke med klassisk brunch-madvarer af gummitræ, limet med formaldehyd-fri lim, og malet med plantefarver. Bakken og indholdet er helt uden skadelig kemi og af 100% naturmaterialer – så man kan uden bekymring “smage på” bollen og det lækre mad der er lavet. Brunchbakken er af høj kvalitet og kan holde til mange brunchserveringer.

Gummitræet stammer fra de træer, der ikke længere kan produceres naturgummi fra – normalt brændes træet herefter. På denne måde anvendes hele træet, og der er større udnyttelse af ressourcerne.

Bruncbakken indeholder 1 spejlet æg, et kogt æg, bacon, 1 bolle, salt og pebersæt, franskbrød, æggebæger og en bakke og leveres i en papæske af genanvendt pap.

Se også vores andre køkkenredskaber, så der rigtig kan blive kokkereret og fantaseret – helt uden plastik!

PlanToys er et firma med fokus på bæredygtighed, de bruger naturlige materialer i al deres legetøj. PlanToys går meget op i, at lege tøjet fremmer kreativitet og fantasien hos børn. PlanToys støtter og står for flere velgørenhedsorganisationer og begivenheder, og bruger næsten kun lokale materialer fra en radius på 30 km omkring fabrikken i Thailand.

Yderligere information

Størrelse25.5 × 18 × 5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Brunchbakke”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...