Nyhed!

Legetøjsmaskiner i træ

799,00 kr.

Legetøjsmaskiner i træ med naturgummi-hjul. Maskinerne er meget detaljerede og kan løfte enten stige eller skovl. Enhver lille drengs allerstørste ønske går nu i opfyldelse.

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507110 Kategori:

Beskrivelse

Detaljerede legetøjsmaskiner i træ med naturgummi-hjul. Gravmaskinen kan løfte skovlen, mens brandbilen kan løfte stigen – perfekt til mange timers sjov leg.

Maskinerne er lavet af gummitræ og limet med formaldehyd-fri lim. Maskinerne er helt uden skadelig kemi og af 100% naturmaterialer. Maskinerne er af høj kvalitet og kan holde i mange år.

Gummitræet, der bruges til fremstilling af maskinerne, stammer fra de træer, der ikke længere kan produceres naturgummi fra (som normalt brændes). Træet fældes ikke, men der tages “stykker” af træet.

De to varianter af legetøjsmaskiner i træ leveres i en papæske af genanvendt pap.

Se også træbilerne fra Play Toys, der er lidt mindre.

Plan Toys er et firma med fokus på bæredygtighed, de bruger naturlige materialer i al deres legetøj. Plan Toys går meget op i, at lege tøjet fremmer kreativitet og fantasien hos børn. Plan Toys støtter og står for flere velgørenhedsorganisationer og begivenheder, og bruger næsten kun lokale materialer fra en radius på 30 km omkring fabrikken i Thailand.

Yderligere information

Størrelse N/A
Variant

Brandbil, Gravmaskine

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Legetøjsmaskiner i træ”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...