Tilbud

Legetøjsmaskiner i træ

799,00 kr.600,00 kr.

Legetøjsmaskiner i træ med naturgummi-hjul. Maskinerne er meget detaljerede og kan løfte enten stige eller skovl. Enhver lille drengs allerstørste ønske går nu i opfyldelse.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507110 Kategori:
Brands:Plan Toys

Beskrivelse

Detaljerede legetøjsmaskiner i træ med naturgummi-hjul. Gravmaskinen kan løfte skovlen, mens brandbilen kan løfte stigen – perfekt til mange timers sjov leg.

Maskinerne er lavet af gummitræ og limet med formaldehyd-fri lim. Maskinerne er helt uden skadelig kemi og af 100% naturmaterialer. Maskinerne er af høj kvalitet og kan holde i mange år.

Gummitræet, der bruges til fremstilling af maskinerne, stammer fra de træer, der ikke længere kan produceres naturgummi fra (som normalt brændes).

De to varianter af legetøjsmaskiner i træ leveres i en papæske af genanvendt pap. Udenpå æsken er der et naturgummibånd, som på bagsiden er en racerbane. Med i æsken hører en lille træ-racerbil, som også kan bruges som god underholdning.

Se også træbilerne fra PlayToys, der er lidt mindre.

PlanToys er et firma med fokus på bæredygtighed, de bruger naturlige materialer i al deres legetøj. PlanToys går meget op i, at legetøjet fremmer kreativitet og fantasien hos børn. PlanToys støtter og står for flere velgørenhedsorganisationer og begivenheder, og bruger næsten kun lokale materialer fra en radius på 30 km omkring fabrikken i Thailand.

Yderligere information

StørrelseN/A
Variant

Brandbil, Gravmaskine

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Legetøjsmaskiner i træ”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...